Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כמה רכיבים

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

סאב מדויק בתיבה אטומה לא חייב 12 אינץ' אפילו עדיף 10. לדוגמא p3, של הרץ, סרווין ווגה וכו'. 700-1100 ש"ח.

מגבר 2 ערוצים שיגביר זוג קומפוננט. שיהיה לכל ערוץ בסביבות 70 80 90 100 rms, ולא מחברה סינית ולא מוכרת. 500-900 ש"ח.

מונו מחברה מוכרת באיזור ה- 300-400 rms, גם אותו סיפור חברה טובה. 600-1000.

קומפוננט של מורל - עדין עם ראש פתוח בקשר לקומפוננט מעונין בהצעות. מוכן להגיע עד 1200 אבל לדגם איכותי! בכל מקרה גם טמפו ב- 350 אני מוכן לקנות העיקר שיהיה את הצליל הרך של מורל.

בכל מקרה מחכה להצעות ממכם. ואני עם ראש פתוח אז תזרקו הצעות מענינות ובלי מחירים מופרזים אני צריך לשמור כסף ל hu חדש.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...