Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206 XT שנת 04 80,000 ק"מ יד 2

1.בתיבת ההילוכים נאמר לי שהכל תקין, וכנראה שרק צריך להחליף שמן האם נשמע סביר?

2.במערכת הדלק נאמר לי שזה רק עניין של תיאום במחשב

3.לגבי סעיף המנוע אבקש התייחסות לרמת החומרה של של האבחנה ומה בעצם קורה שם

תודה וחג שמח

טופס בדיקה 1 001.jpg

פורסם

1. עד כמה שאני יודע בתיבה האוטומטית שמותקנת ברכב הזה לא מחליפים שמן כחלק משגרת הטיפולים.

2. מעניין אותי לדעת מה זה בדיוק תיאום מחשב. אם אני מבין נכון יש בעיה במערכת הזרקת הדלק, שגורמת לעישון יותר (תערובת עשירה?). זאת יכולה להיות בעיה קטנה של כמה מאות שקלים ויכולה להיות בעיה יקרה מאוד. כדאי לבדוק את הנושא לעומק ולקזז במחיר בהתאם.

3. רעשים מהמנוע הם כסת"ח קבוע במכוני הבדיקה. נזילות ורטיבות בראש מנוע בהחלט יכולות להדאיג ברמה כזאת או אחרת, אבל אני נוטה להאמין שמדובר בכסת"ח, אם כי אני חייב לסייג את דבריי בנקודה הזאת.

חוץ מזה, שיהיה בהצלחה עם הרכישה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש דבר אחד בטופס הבדיקה, שמראה שהמכון הזה לא רציני.

הם רשמו - שמן תיבת הילוכים כהה.

אין בגיר מדיד שמן, ואני בטוח במיליון אחוז, שהבוחן לא פתח בורג מילוי, ולא ראה את צבע השמן. בבדיקות האלו הם לא נוגעים בכלי עבודה.

אז איך הוא ראה, שהשמן כהה ? נכון, הוא לא ראה, והוא מקליד את הסעיף הזה אוטומטית מתוך הרגל.

זה פשוט מצחיק.

פורסם

נזילת שמן- מחייבת בירור במוסך מתמחה ברכב כדי לקבוע את מיקומה.

אם היא מאטם הראש כמו שנכתב בדו"ח הבדיקה- לא חושב שכדאי לקנות את הרכב אלא אם תוריד לו 2-3 אלפיות שזה בערך מחיר לשיפוץ ראש.

שני צמיגים אחוריים (מאוד חשוב-בטיחות אם חלילה יתפוצצו לא בטוח שתישאר בחיים)-עוד בערך 450-500.

תיאום מנוע /הצתה -ייעוץ במוסך יתכן וכיוון של כמה עשרות ש"ח או חיישן שעלות החילפתו יכולהנ להיות גם מאות שקלים.

סה"כ חוץ מהנזילה מאטם הראש (אם היא אכן משם9 אין דברים חריגים והבדיקה די טובה יחסית לרכב בשנתון הזה.

דרך אגב,זה מכון בדיקה של קומפיוטסט ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן כן שלוחה של קומפיוטסט בנהריה

לגבי האבחנה בסעיף 12 העברת כח האם יש לך מושג מושג מה זה אומר בלאי דיסקיות, שמן כהה? גם לי לא נראה בכלל שהוא פתח את הבורג של השמן גיר

פורסם
אכן כן שלוחה של קומפיוטסט בנהריה

לגבי האבחנה בסעיף 12 העברת כח האם יש לך מושג מושג מה זה אומר בלאי דיסקיות, שמן כהה? גם לי לא נראה בכלל שהוא פתח את הבורג של השמן גיר

זה כסת"ח ידוע של מכוני בדיקה לרכב שנועד להסיר מהם את האחריות על הגיר האוטומטי. אני עוד לא שמעתי על מכון בדיקה שבאמת בודק את מצב הגיר האוטומטי ונותן עליו אחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...