Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מגבר CA470 Harman Kardon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר האמת כשאמרת שהמגבר הזה אולד סקול הייתי בשוק .

כאילו לא יכול להיות שמתקין מקצועי כזה טממש בנאדם טוב ואח ימליץ לי על מגבר שלא יתאים לעבודה.

אז עוד פעם המגבר הזה מספיק טוב למורל או לא?

פורסם

ההרמן קרדון הזה הוא 85W RMS. ויש מצב טוב שהוא אנדר-רייטנד.

והפסילה שלו היא ממש לא במקום.

הפורום הזה, לפעמים, מבטא בצורה הכי מומחשת שיש את תופעת העדר הידועה.

עד לפני חצי שנה, היית אומר פה סאנדאון אודיו, מייד היו קופצים לך:

חחח... מה זה הזבל הסיני הזה? המתקין שלך עובד עליך, תקנה מק-אודיו!! או JBL.

כנ"ל ברמקולים, אנחנו עברנו מתקופת ה-JBL GTO לתקופת הפולס והטמפו וה-JBL CS3169, והיום אנחנו בסוף עידן ההרץ, שנחשב לרמקול המדהים בעולם בפורום הזה שחלק מהאנשים קנו אותו, והיום זה הייבריד אוידו.

לפני שהבחור עם המקינטוש הביא את הציוד שלו, 99.5% מהאנשים כאן, המקינטוש היחידי שהם היכרו היה המחשב.

הרמן קרדון היא אחת מחברות האודיו הטובות בעולם. והיא חברת HIGH END אמיתית.

לא התקבלה כאן ולו תגובה אחת עניינית על המגבר עצמו, וזה עצוב.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר שזה לא ייתכן שהסאנדאון באותה רמה או עדיף.

אבל הפסילה של המוצר שהציאו לו, היא ממש לא נכונה.

והמגבר הזה, שנושא שם מאוד מחייב, כבודו במקומו מונח ודורש התייחסות אחרת.

לפעמים אנשים פה נשמעים כמו החבר'ה מהשכונה שלי שבטוחים שפיוניר זה החברה הכי טובה בעולם.

(אין אחי, זה הרץ וסאנדאון, אין דברים כאלה).

פשוט מנפחים מוצרים מסויימים מעל לכל פרופורציה ועושים מהם מושלמים ומדהימים.

ותחשבו על זה.

פורסם

לא מגיבים ספציפית למגבר הזה כי הרוב המוחלט של האנשים לא שמע אותו ולכן אין טעם להגיב ספציפית אליו . גם אני לא דיברתי על המגבר הזה כי לא התנסיתי איתו , אז איך אתה רוצה שאנשים יגיבו עליו ?

על הנייר הוא עושה רושם טוב , הוא מבית טוב , אבל פה זה נגמר מבחינת תעכלס .

לאנשים קל יותר להמליץ על מוצרים שהם מכירים בפועל , וזה הדבר הראוי לעשות ולכן רואים הרבה המלצות על המוצרים הפופולרים. גם אני ממליץ ונותן חוות דעת כמעט אך ורק על מוצרים שאני מכיר אישית. כך זה צריך להיות.

לגבי הרמן שאתה אומר שהיא חברת היי-אנד אמיתית - אני לא מסכים עם זה. אני כן מסכים שהיא חברה מצויינת עם מוניטין מעולה ומוצרים מעולים. בתחום הרכב היא לא משהו יוצא דופן ולא מכיר מוצרים שלה שנחשבים להייאנד. זה לא אומר שהמגבר הזה לא טוב , אני מאמין שהוא מגבר טוב מאוד . אבל אני מאמין , לא יודע ..

ויש הבדל גדול בין מאמין ויודע (כמו שאמר לי חבר טוב , "האמונה מתחילה איפה שהידע נגמר") :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמנם הרמן קרדון היא יצרנית OEM למערכות אודיו בבמוו או מרצדס למשל, אמנם יש לה מוצרים מעולים בעיקר לאודיו ביתי, אבל באודיו לרכב, מה לעשות, לא רואים אותה יותר מדי.. תעשה סיבוב בפורומים בחו"ל, לא תראה שם הרמן קרדון כל כך..

מצד שני, אני תמיד בעד לראות דברים חדשים, נוספים ואיכותיים. בוא נגיד שהCA470 אמור להיות מגבר טוב..

אדי, מה אמרת שזה אמור?:wink:

כמה הוא רוצה עליו?

פורסם

אני רואה שפתחתי אשקול מעניין

:-D

תקשיבו אני אתנסה עם HARMAN ואני אגיד לכם איך הוא . אל תריבו תהיו ילדים טובים :-).

ובאמת תנו לי עוד המלצות . למשל חשבתי על זה ככה .

הקופוננט מחייב מגבר של 4 יציאות כדי להגיע לאיכות מספקת. אם העתיד ארצה להוסיף עוד שני רמקולים אחוריים שישלימו לי את הקול אז עדיף מגבר של 6 יציאות ולא של 4 נכון?

פורסם

אם אתה רוצה להרוס את האיכות אז הדרך המומלצת היא אכן מה שרשמת , קניית מגבר 6 ערוצים והוספת רמקולים אחוריים ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האודיוסון LRX יהיה אופציה מצויינת למגבר חדש לטעמי הוא ברמה גבוה מאוד.

הגנסיס דיואל מונו טוב יותר מכול האופציות והכי יתאים במחינת הסאונד לאלייט.

אם אתה יכול להרכיב את ההרמן קרדון ולשמוע אותו אז נסה את זה.

מבחינת דעתי אני לא חושב שסאונדאון יכול על הגנסיס או אודיוסון למרות שלא שמעתי אבל הכול יכול להיות.. אבל אני חושב שלא.

כמו שקודמי אמרו פה האלייט צריך כוח והרבה כוח.

פורסם

חשבתי להוסיף סנטר אחורי זה הכול , אבל ברור לא להרוס את האיכות .

פשוט שמעתי מערכת רצינית ב BMW 2006 עם DVD ממש משוכלל של פיונייר שעולה בסביבות 15-20 אלף והוא כולל 8 יציאות לרמקולים ומגבר פנימי . היה לו סנטר אחורי כשהוא הפעיל אותו חבל על הזמן איזה איכות קיבלנו . הסנטר הזה עובד עם המורל אלייט 6 .

תקשיבו איכות כזו לא שמעתי אף פעם .

פורסם

כמה מערכות "איכותיות"שמעת בחיים?

אני לא חושב שהפיוניר הזה כול כך איכותי..הדאבל דין האלה לא פרוססורי סאונד מטורפים (לפחות מה שראיתי בארץ).

שמע עוד מערכות כדי לקבל תמונה יותר מלא.

פורסם

אנשים שונים אוהבים לשמוע בצורות שונות.

יש לי חבר (קצת מפגר) שמבחינתו הבאסים זה הדבר הכי חשוב.

תנו לו סאב וטוויטר והוא מבסוט, אין משמעות לשום דבר אחר.

אני לדוגמא חושב שבאס צריך להשלים, לתת בקטנה, להרגיש אותו, אבל שלא יהיה דומיננטי, כמו שאמרתי - משלים.

יש אנשים שלא יכולים בלי רמקולים אחוריים.

אני חושב גם שרמקול אחורי זה חשוב, אבל לא מוגבר, גם הוא לצורך השלמת הסאונד בלבד.

אז כל אחד ודעתו.

יש גם משמעות לאופן בו אתה משתמש במערכת, איזה מוזיקה אתה שומע, האם אתה רואה הרבה סרטים וכו'.

אני מציע לך באמת לשבת ולשמוע כמה שיותר מערכות ברכבים ולא בחדרי התקנות ע"מ לקבל מושג אמיתי למה לצפות.

פורסם

הכוונה שהמתקין הזמין את המערכת מדובאי" מדינות המפרץ" והעבירו אותה דרך ירדן. אין מערכת כזו בארץ אצל הייבואנים.

כוללת DIVX DVD עם מסך גדול יותר מ 7 אינטש הרדיסק פנימי פלוטוס IPOD אא והיא כוללת GPS פשוט יש בה את כל הטכנולוגיות . ומה שמעניין שיש בה מגבר פנימי ולא תאמינו שהמורל אלייט 6 עובדים איתה כאילו שיש לו מגבר . פשוט המערכת הזו משוכללת ומאובזרת בכל הטכנולוגיות שנמצאות בשוק והכול בחבילה אחת שעולה המון.

ל NAKAMICHI שמעתי את המערכת בתוך רכב. ולפי מה ששמעתי החלטתי .

• תוכן חדש...