Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנית, מכונת שטיפה מבזבזת יותר מים ממה שאתה בזבזת.

לא מדוייק - מכונות שטיפה בישראל חייבות להיות ממותקנות במתקן למחזור המים כך חלק שהמים בחלקם ממוחזרים ומשמשים לשטיפות הבאות.

אגב הבעייה של אנשים שוטפים כלי רכב עם צינור היא לא "הבעיה" של משק המים. הרי מספר האנשים שעושים זאת קטן והרוב המכריע של אוכלוסיית הנהגים פשוט עצלן מידי בשביל לשטוף את רכבו באופן ידני.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הבן אדם צודק. עם כל הכבוד, שטיפת רכב עם צינור מים(ולא משנה עם אקדח או בלי) מבזבזת כמות גדולה של מים.

יש דרכים אחרות לשטוף את הרכב. בנתב"ג לדוגמא חברות ההשכרה שוטפות חלק גדול מרכבהן ע"י שוטפים שלא משתמשים כלל במים. אפשר גם לשטוף את הרכב בסוף בלי הזרמת מים אלא עם מטליות לדוגמא.

מכונות שטיפה ממחזרות מים ולכן הן עדיפות. מה גם שלא חסר תחנות דלק שמביאות שטיפה חינם בתדלוק מעל X ש"ח.

ולא כל המכונות שורטות רכבים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני שוטף את האוטו עם דלי אחד של מין והוא מספיק לי לכל האוטו והמגנזיום.

אחת הבזבזניות הגדולות של המים הן העיריות, כל הלילה משקים את הכבישים וקצת את הדשא ליד :?

פורסם

הדוגמה הכי כואבת,

היא העיר גני תקווה, אין רמזור אחד בעיר הזאת[רק בכניסות/יציאות מהעיר], כל העיר בנוייה על כיכרות עם דשא,

כל העיר ממלא בממטרות שאיכשהו, תמיד עקומות וכל נסיעה על הכבישים בערב זה כמו לונה פארק =]

----

פורסם

לא עיר, מועצה מקומית. אכן לונה פארק במיטבו.

גם בקריית אונו השכנה לא ממש שמעו על משבר המים (או לפחות השקיעו בכיוון הממטרות).

גיא, אני גם לא מבין למה להשתמש בצינור.

ליד הבית אין לי אפשרות להשתמש בצינור, ולכן פיתחתי שיטה חסכונית לשטיפה באמצעות דלי.

איך?

פשוט מאוד. מספיגים את הספוג במים מהדלי וסוחטים אותו על הרכב. חצי דלי מספיק להרטבת כל הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם רוצים לתת הטבות לחקלאים אז שיתנו להם זיכויים במס הכנסה, זה מטומטם לתת להם מים במחירי הפסד כי זה מעודד בזבוז מים סתם.

אם ההטבה הממשלתית לא תהיה קשורה למים, החקלאים יחשבו טוב איזה גידולים כדאי להם לגדל על בסיס מחיר המים הריאלי, והתוצאה הסופית תהיה צריכה של פחות מים.

אם כבר יש משהו מטומטם בחלוקת המים לחקלאים אז הוא נמצא בעובדה שלמרות שבשנים האחרונות אנחנו במצוקת מים חריפה, אנחנו ממשיכים לייצא מים לחו"ל במסווה של תוצרת חקלאית.

מההכרות המועטה שלי עם תחום החקלאות, הבזבוז ברוב המקומות מועט יחסית ובטח ובטח שלא מגיע לקרסוליים של הבזבוז בערים הגדולות. הגדילה לעשות השנה עיריית רמת-גן, שהחליטה בשיא עונת היובש למלא מחדש אגם נוי רק כדי להתקין בו מזרקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם

.

.

אני בתגובה עניתי לו בקול רם אבל לא בצעקות: "אם אולמרט היה מטפיל מים זה לא היה קורה. הרכב שלי לא יישטף במים ממוחזרים, ולא יישרט ע"י המברשות במכונת השטיפה!"

האם פעם נתקלתם בדבר כזה?! לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה, אלו מים שלי שאני משלם עליהם.

אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי.

וואואואואואו! איזה דרמה?

חשבת על קריירה בבימה?

אני פשוט לא מתייחס.

הכי קל הכי פשוט.

פורסם

אצלינו בשכונה 3 אנשים קיבלו קנס בסך 550 ש"ח על שטיפת הרכב עם צינור.

ד"א הצבא הוא אחד הבזבזנים במים. לא תמצאו בסיס אחד שאין שם צינור מפוצץ/ ניאגרה תקולה/ ברז זורם תמידית.

:-) just smile
פורסם
לדעתי הבן אדם צודק. עם כל הכבוד, שטיפת רכב עם צינור מים(ולא משנה עם אקדח או בלי) מבזבזת כמות גדולה של מים.

יש דרכים אחרות לשטוף את הרכב. בנתב"ג לדוגמא חברות ההשכרה שוטפות חלק גדול מרכבהן ע"י שוטפים שלא משתמשים כלל במים. אפשר גם לשטוף את הרכב בסוף בלי הזרמת מים אלא עם מטליות לדוגמא.

מכונות שטיפה ממחזרות מים ולכן הן עדיפות. מה גם שלא חסר תחנות דלק שמביאות שטיפה חינם בתדלוק מעל X ש"ח.

ולא כל המכונות שורטות רכבים.

יש לך פטנט לשטוף ג'יפ בלי מים או עם דלי אחד ?

כ-ל המכונות שורטות את הצבע, אני אישית עוד לא נתקלתי במכונה שלא עושה שריטות.

כשהיה לי את ה206, גם אני שטפתי את הרכב עם 3/4 דלי מים כולל הגלגלים, פעם בשבוע וזה סבבה אין שום בעיה.

הג'יפ פשוט סופח אליו כמויות רצחניות של אבק, שאי אפשר להוריד עם דלי מים בודד, גם מכונה לא מצליחה להוריד את זה, ככה שאין ברירה לשטוף את הרכב עם צינור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אצלינו בשכונה 3 אנשים קיבלו קנס בסך 550 ש"ח על שטיפת הרכב עם צינור.

ד"א הצבא הוא אחד הבזבזנים במים. לא תמצאו בסיס אחד שאין שם צינור מפוצץ/ ניאגרה תקולה/ ברז זורם תמידית.

ככה זה בכל ארגון גדול, במיוחד כזה שלא צריך לרשום מאזן רווח והפסד בסוף הרבעון.

לדרג הנמוך בצבא (רס"רים נניח) אין שום סיבה לחסוך במים או בחשמל או בדלק כי זה לא יוצא מהכיס שלהם ואף אחד לא אומר להם על זה כלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...