Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים יקרים !

אני עדיין לא מבין משהו אחד !

סתם דוגמא:

נגיד והמגבר שלי מיוצר בקוריאה מרכיבים יוקרתיים ויש מגבר בידיוק אותו הדבר עם אותם הרכיבים והכל רק שהוא מיוצר בארה"ב

אז למה כולם מתחילים ללכלך כשרואים MADE IN KOREA ולהגיד זה לא שווה זה מיוצר בקוריאה/סין/יפן

למרות שאני שמעתי על מוצרים איכותים מאוד מיפן

מישהו יוכל להסביר לי בבקשה ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

רוב הדברים מיוצרים בסין...

רק TOP LINES מיוצרים ביפן, שוודיה, בריטניה...

ודגמים פשוטים מיוצרים כמובן יפו שכח אדם זול ביותר.... סין...

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם
רוב הדברים מיוצרים בסין...

רק TOP LINES מיוצרים ביפן, שוודיה, בריטניה...

ודגמים פשוטים מיוצרים כמובן יפו שכח אדם זול ביותר.... סין...

והעוד יותר פשוטים... בשטחים :-)

פורסם

צריך להפריד בין שני דברים. בין מוצרים מחברה מכובדת ואיכותית, שיש לה "קבלות", המייצרת בסין/קוריאה/לוב משיקולי עלות, אך לפי מיפרטים קפדניים, שלרוב גם נמצאים מהנדסים שלהם באתר הייצור, המבצעים בדיקות איכות לאחר הייצור, לבין מוצרי "חברות מדבקה" המיוצרים אכן במקומות הנ"ל, אך בלי שום גב מאחריהם, מיוצרים באיכות ירודה, מרכיבים פשוטים מאד וזולים ובדיקות האיכות שלהם לאחר הייצור - אם מבוצעות - מוטלות בספק רב מיהמנותם.

טויוטה, הונדה ועוד יצרנים מכובדים בעולם מייצרים למשל בטורקיה, נו אז מה? אז נכון שאת הלקסוס הם לא מייצרים בטורקיה, אבל הקורולה היא אחת המכוניות המשפחתיות הטובות ברמתה, והיא מיוצרת בטורקיה.

זה לא משנה מהיכן מוצאו ומוצא הוריו וסביו של הפועל שמפעיל את המכונה, זה משנה מאד מהי הרמה המקצועית והמוכחת של זה שאומר לו מה ואיך לעשות.

זה שחברה מייצרת את הליינים הנמוכים שלה בסין, ואת הליינים הגבוהים שלה בארה"ב/שוודיה/איחוד האמירויות, אומר יותר מכל שהשיקול הוא כלכלי נטו. בשעה שהאינטרס בליינים הנמוכים להוזיל עלויות כדי שהמחיר הסופי לצרכן יהיה נמוך יותר, וכך יימכרו יותר מאלו, אין להם שום עניין בליינים הגבוהים שממילא מתומחרים בצורה כזו גבוהה, שמממנת להם את ההפרשים בעלויות הייצור בין תאילנד לאיטליה למשל.

צביקה.

פורסם

לא רק שהיפנים תותחים,אלא שפעם,עוד בתקופת הקומוניזם הרוסי,הם היו הכי תותחים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יש הרבה משמעות לארץ הייצור.

רוב החברות כיום מייצרות בסין אבל החברות הגדולות כמו פיוניר,קלאריון,אלפיין,JVC,פאנאסוניק וכו' כולם עובדות עם מפעלים שלהם רק בסין, כלומר בקרת האיכות היא זהה למקור.

שאר המוצרים שהם תוצרת סין הם לא באותה רמה כמו ליין מקביל לייצור בקוריאה או ביפן.

כיום שיפן היא אחת מהמדינות היקרות בעולם, מי שהחליפה אותה בייצור בתחום האלקטרוניקה היא לא אחרת מאשר קוריאה.

זה בכל התחומים החל מתחום הרכב והמשך באלקטרוניקה.

קוריאה היא היפן של היום.

מה השוני בייצור סיני?, איכות הרכבה הרבה פחות טובה,הלחמות לא עמידות,איכות רכיבים ירודה, בורדים דקים,כבלי אלומיניום במקום נחושת, שימוש ב"גשרים" במקום כבלים ועוד.

והכי חשוב? בקרת איכות.

under construction..

פורסם

נגיד והמגבר שלי מיוצר בקוריאה מרכיבים יוקרתיים

ויש מגבר בידיוק אותו הדבר עם אותם הרכיבים והכל רק שהוא מיוצר בארה"ב

המגבר SAE-1000D שלך מיוצר בקוריאה ,

בדיוק כמו שאר המגברים מאותו הדגם .

אתה לא באמת מאמין לכך שיש מגברים כאלו תוצרת ארה"ב ?

המגבר מגיע ממפעל קוריאני ,

תשאל את גרין-מונסטר , הוא אפילו נתן קישור אל המפעל.

אני אשמח אם יתקנו אותי .

מידן.

ZZR

• תוכן חדש...