Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש חיפה 3.10.2008

oldcar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כבכל יום שישי יצאו החברים למפגש בחיפה ואפילו הגיעו שתי מכוניות "חדשות" 80 RO וקפרי שלבשה כיסוי מעוצב.

תמונות שוות אלף מילים:

P1000977.JPG

P1000981.JPG

P1000975.JPG

P1000979.JPG

P1000984.JPG

P1000983.JPG

P1000972.JPG

P1000992.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

attachment.php?attachmentid=129384&d=1223074525

גדרון תודה על התמונה . את הפרפר של פורד קיבלתי מחבר יקר מהמועדון שחזר מחול והביא לי מתנה לפורד פאלקון שלי.

דרך הגב הפורד הצהובה זאת פורד קפרי שקיבלה השתלה של מנוע קוזוורד עם מגדש טורבו וגיר 5 הילוכים. את כל העבודה ביצע בעל הרכב כולל עבודת הפיבר.צריך לראות כדי לאמין את רמת העבודה

פורסם
attachment.php?attachmentid=129384&d=1223074525

גדרון תודה על התמונה . את הפרפר של פורד קיבלתי מחבר יקר מהמועדון שחזר מחול והביא לי מתנה לפורד פאלקון שלי.

דרך הגב הפורד הצהובה זאת פורד קפרי שקיבלה השתלה של מנוע קוזוורד עם מגדש טורבו וגיר 5 הילוכים. את כל העבודה ביצע בעל הרכב כולל עבודת הפיבר.צריך לראות כדי לאמין את רמת העבודה

פרפר יפה !

איך הסתדרתה עם ההברגה ? :lol::-D:wink::roll:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שליחה שאני אומר, אבל הפורד קפרי זוועה.

אין מה להסביר, נורא ואיום.

לפחות לא היה לכם משעמם.

פורסם

:lol::lol:

שליחה שאני אומר, אבל הפורד קפרי זוועה.

אין מה להסביר, נורא ואיום.

לפחות לא היה לכם משעמם.

היופי בעיני המתבונן :shock:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

כל הכבוד לבעלים של הקאפרי! ניראית מושקעת בהמון אהבה ומקוריות. זה מה שניקרא tuning! מובן שזה לא קולע לטעם של כולם פה ויש כאלה שלדעתם זה מגעיל ולא יפה, לדעתי האישית, לפחות ממה שאפשר להתרשם מהתמונות העבודה מעולה והרכב מקורי, מיוחד ויפה.:mm_yeah:

פורסם

+1

:mm_yeah: של תמונות, תודה רבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בליבי מקונן החשש שבמקרה זה המתבוננים לרוב יהיו תמימי דעים , הדבר הזה נראה כמו משהו עטוף בגושי פיברגלאס .

במיוחד שהקפרי הוא רכב בעל פרופורצית קופה מדהימה ומאוזנת ביותר , אפילו צמיגים רחבים מדי יכולים להרוס אותה..אז זה....:shock:

פורסם

אני בטוח שרוב יסכימו על זה שהקפרי פשוט מחרידה ואין צורך להתחסד , גם את ה-RO80 ניסו להרוס (עם החצאיות) אבל עדיין לא הצליחו ,רכב מהמם בכל מקרה.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

• תוכן חדש...