Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת טיפול שוטף התגלה סדק ברדיאטור באימפרזה החדשה שלי.

הסדק באמבטית פלסטיק העליונה, במקום שלא מאפשר תיקון הולם.

צריך לקנות רדיאטור חדש.

הפערים במחיר גדולים. כמה אמור לעלות חדש מחיר ראלי . והאם יש חשיבות למקורי(לא מכיר את הרכב).

כמו כן לא מצאתי את ברגי ניקוז האויר מהמערכת. אפשר הכוונה הייכן הם בבקשה.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

בפעם האחרונה שהחלפתי נוזל קירור באימפרזה 2.0L מצאתי פקק ריקון בצד שמאל למטה של הרדיאטור (כאשר אתה עומד מול הרדיאטור).

ייתכן שגם ב-1.6L זה אותו דבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברוב המקרים ניתן להשיג "אמבטיה" ("דוד" בשפת הרדיאטוריסט הקרוב למקום מגוריך) חדשה לרוב הרדיאטורים של המכוניות הפופולאריות. בשלב ראשון הייתי בודק את האפשרות הזו ואם אתה עדיין מעדיף להישאר עם חלק מקורי, תביא אחד מפירוק. לרדיאטורים האלו אין נטיה להתאבד בגיל צעיר (אני מכרתי אימפרזה וגם לגאסי בנות 12 עם רדיאטור מקורי;האימפרזה עם 120K ק"מ והלגאסי עם כמעט 190K ק"מ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חשבתי על האפשרות הזו של אמבטיה בלבד.

נקודת התורפה הינה כל הלשוניות שצריך להרים ולהוריד. אינני בטוח שהם יעמדו במשימה הזו.

אני גם בטוח שייש אטם בין המתכת לדוד.האם סיליקון אדום + האטם זה הפיתרון הנכון?

לגביי משומש מקורי זו אופציה מעניינת.

האם ישנה עדיפות מכרעת למקורי?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לי יש גאסטי 1993 ,1200 הזרקה עם הרדיאטור המקורי! בלי שום נזילות ואף פעם ברוך ה' לא מתחמם בכל תנאי הדרך.

הרכב הכי אמין שהיה לי. קניתי לפני שנה וחודש עם 80,000 ק"מ מיד ראשונה (מאשה מבוגרת) היום יש לה כבר 115000 ק"מ וברוך ה' שום תקלה לא היתה לי (אפילו לא החלפתי נורה), רק החלפות שמנים ומסננים ורצועת טיימניג.

פורסם

מניסיון, ניתן להחליף את הדוד מפלסטיק אולם כך בחשבון שלא תמיד יש הצלחה בהחלפה, לגבי משומש, לא כדאי, אין לך אף פעם מושג מה הייתה ההיסטוריה של המשומש, והרדיאטורים יש להם נטיה לצבור אבנית (ואתה לא יכול לראות זאת דרך פקק המילוי !), לגבי חדש מקורי - לא חייב, אתה יכול גם לשים תחליפי.

אם ההפרש בין חדש תחליפי לבין החלפת הדוד הוא לא גדול בשבילך - עדיף חדש, כך גם יהיה לך סיכוי לשקט בשנים הבאות.

אני לדוגמא קניתי חדש תחליפי ב- 550 שקל והחלפתי לבד, 15 דקות של עבודה.

פורסם

חבר'ה אז ככה.

העדפתי להישאר עם המקורי ולהחליף רק דוד פלסטיק .אם לא תצליח ההחלפה יש על כך אחריות.

כמו כן הנזק רק 350 ש"ח.

ההחלפה הצליחה אין נזילה.

מצבו הפנימי של הרדיאטור מצויין. אין טיפת אבנית. נראה שלאורך השנים טופלה נכון המערכת.

על הדרך החלפתי אטם של טרמוסטט (הכל ללא אבנית , כיף לראות).

מאמין שזה מאחורי.

תודה לכולם.

נ.ב

הרדיאטור הספציפי שלי היה עולה לי 750 ש"ח חדש תחליפי

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...