Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה היה לנו:

פעם ראשונה 207K

פעם שנייה 190K

פעם שלישית 112K

אולי המד-אוץ שלך מכוון הפוך ? (מתחיל מהסוף וסופר קילומטרים אחורה) :shock::shock::shock::shock::shock:

פורסם

ארז, הציטוט שהבאתי בתגובה מס' 4 הוא מלפני שנה.

לפני שנה היה לו 190 אלף והיום יש 207. זה בסדר גמור.

מה שלא מובן רק, מאיפו הופיע המספר "רק 112 אלף לרכב שנמצא כבר 16 שנה על הכביש"

פורסם

אולי הוא מתכוון כשעשו אוברול לפני 10 שנים הרכב גמה באיזור ה100 אלף,והבחור רשם גם האחד השרשורים שלו כי פעולה כזו מאפסת את המנוע כלומר הוא נמצא כאילו רק יצא מהמפעל ולכן הוא אולי חושב שהרכב עבר רק 112 אלף כשבפועל הוא קנה אותו האיזור ה185 אלף ק"מ.

האם אני צודק?

פורסם

קודם כל , תקנו אותי אם אני טועה , אבל כשעושים אוברול למנוע - קורה משהו לקילומטראג' .

אף אחד לא שיחק עם הק"מ , על הלוח מחוונים מופיע 212 בערך , אך לי נאמר (שוב , תקנו אותי אם אני טועה) שהקילומטראג' מתאפס כשעושים ראש מנוע .

הראש מנוע בוצע כשהרכב היה ב 100 אלף קילומטרים , יש קבלות על העניין וכמובן שבכל שיחה שמתבצעת אליי אני דואג לעדכן את הקונה במידע הזה ולא אומר לו "112 אלף קילומטר" , אני דואג לציין שזה בעקבות ראש מנוע שבוצע לפני 10 שנים , עוד לפני שהרכב היה בבעלותי .

שוב , תקנו אותי אם אני טועה :)

עריכה : מדובר באוברול כללי \ ראש מנוע איך שלא תקראו לזה

שנית , בנוגע למשפט שאמרתי בזמנו - זה היה לפני שאבא שלי תיקן אותי ואמר לי על ראש המנוע ועל איפוס הק"מ .

שוב , תקנו אותו אם הוא טועה .

לא באתי לרמות אף אחד וההתקפות שלכם כאן עם "עלית כאן על משהו" ועם "אולי שיחקו פה עם הק"מ" הן ממש לא לעניין , קודם בררו עובדות - אחר כך תקפו .

אני את הרכב הזה בדקתי מכל הכיוונים כשרכשתי אותו , אין תאונות , אין משחק עם הק"מ , לקחתי אותו לאינספור בדיקות מקצועיות והרכב נקי לחלוטין ומי שלא מאמין - מוזמן לבדוק .

אותי חינכו מגיל קטן להיות הוגן כנה ואמיתי , לא לשקר ולא לגנוב , אני מאמין שהחינוך הזה משתלם כשאפילו מסטיק בגיל 5 לא יצא מהמכולת השכנותית מידיי בלי לשלם , אז מן הסתם שעם חינוך כזה השקיפות בעבורי לרוכש הרכב , חשובה מאוד , כי כך הייתי רוצה שינהגו כלפיי , בשקיפות מלאה .

שלישית , אני ממש לא חי בסרט שאני אקבל 14 אלף שקלים , אמרתי ואני אגיד שוב שאני מוכן לקבל 10K , על רכב שטופל באופן סדיר .

יש קבלות על הכול , יש ספרי רכב , יש אפילו קבלה על הראש מנוע מלפני 10 שנים , מה תגידו על זה ?

שלא לדבר על תיעודים ממוסכים מורשים על טיפולים אליהם נכנס הרכב כשהוא נרכש וגם קצת לאחריו .

תפסיקו לחשוב שכל מוכרי הרכב נוכלים , רמאים , שרק רוצים לעשות כסף קל .

אני מודה ומתוודה שהטעיתי בזמנו בפורום עם המשפט , אבל זה מה שתוקנתי וזה מה שנאמר לי להגיד לכל אדם שיתקשר לשאול על הרכב .

עכשיו יש ? מקווה שכן .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עכשיו זה מובן.

תקפו אותך כי לא הסברת את הדברים האלו מההתחלה.

אני זכרת את השירשור ההוא, והתפלאי נורא, כשכתבת היום, שיש לאוטו שלך 112 אלף.

והנה, לבקשתך אני מתקן אותך - כשעושים ראש מנוע, קילומטר' של הרכב לא מתאפס. אפילו כשמחליפים מנוע קומפלט, הקילומטרז' לא מתאפס, אבל במקרה כזה עוד יש על מה לדבר.

אם זה רק ראש, שחיקת המנוע הישן נשארת בדיוק אותו דבר, מה גם שהרכב הוא לא רק מנוע.

פורסם

בקיצור, מה יש לנו כאן?

שרייד שעשתה 212 אלף ק"מ, נמצאת כמעט 17 שנה על הכביש. יש לה מזגן שמקרר (פחות או יותר), אין לה ABS, אין לה כריות אוויר, אין לה חלונות חשמל ואין לה הגה כוח.

על ה"מציאה" הזו אתה דורש מחיר של 14K? אתה קורא לפשרה של 4000 שקל ממחירון שהוא בדיחה, מחיר הגיוני?

אמרתי לך כבר מקודם, ה"אמינות" של רכב בן 16 היא פיקציה. עובדה שאתה מצאת את עצמך מחליף מיליון חלקים, מה שגורם לך להתבאס מהמכירה - כי לאף אחד לא איכפת מהחלקים שהוחלפו בגלל הבלאי.

לגבי מה "שקורה למנוע" - הקילומטראז' לא מתאפס בשום נקודה. הוונטה שלך לא הפכה לחדשה, הרדיאטור לא הפך לחדש, הדשבורד לא הוחלף ע"י מטה קסמים לאחד חדש וגם המושבים לא נהיו חדשים וקפיציים. כל אלה נותרו ישנים, בלויים והסימנים של 212K שעבר האוטו נותרו עליו, גם אם בזבזת כסף על אוברול מלא למנוע.

במחיר של הרכב המזעזע שלך משנת 92, אדם מן היישוב יכול לקנות רכב מזעזע אחר :shock: קאיה ספיה. לפחות היא תהייה משנת 98, ויהיה לה הגה כוח, חלונות חשמל ומזגן קצת יותר רציני. שלא נדבר על רכבים אחרים בתוספת מחיר קטנה, כמו קסארה או אפילו פיאט פונטו.

אגב, שכן שלי רכש עכשיו שרייד 91 במחיר של 1800 ש"ח. היא לא מדהימה, יש קצת חלודות ואני מניח שלאילת היא לא תגיע - אבל היא שווה את המחיר שלה. אני מניח ששלך גם שווה בסביבות 3-4 אלף ש"ח, לא יותר. כל שקל שתוציא יותר מ-4 אלף ש"ח זה מצוין. אתה מוזמן לראות את הבחור שמוכר את הפורד אסקורט שלו בפורום. הוא ירד עכשיו ל-2500, וגמיש...

מאחל לך שבשנה הבאה, אחרי המכירה - יהיה לך אוטו צרפתי עם כל הפינוקים 8)8)8) ואז תחזור ותספר איזה סיוט היה לנהוג בפחנוע ששמו שרייד עם 212K.

פורסם

בין ראש מנוע לבין אוברול מלא, יש עולם ומלואו.

בנוסף, שרייד שנת 92 עם 212000 ק"מ זה לא בדיוק מציאה היסטרית ששווה לשלם עליה אקסטרה ממחיר השוק (שהוא לרוב שונה ממחיר המחירון של לוי יצחק שגם ככה די תלוש מהמציאות).

כנראה, שמי שמחפש כזה רכב נתקל ברכבים דומים שאולי עם מצב קוסמטי לא כמו שלך אבל עם קילומטרז' נמוך משמעותית לכן מנסים "להוריד" אותך במחיר.

קח את זה בהבנה, ייתכן גם שמחר בבוקר יגיע קונה וגם יהיה מוכן לשלם מחירון במידה והוא "התאהב" ברכב שלך.

לכל סיר יש מכסה, השאלה היא רק עניין של סבלנות.

אם אתה לא לחוץ ולא נראה לי שאתה בכיוון הזה, אז תתאזר בסבלנות, תציג את הרכב במקומות בולטים ותקווה לטוב.

under construction..

פורסם

למה לספר לו מעשיות? לחכות לטוב?

הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות עם הרכב , זה למכור אותו , ב5-7K ש"ח

ולהשתדרג לאקזמפלר צרפתי , חדיש יותר.

מי ישלם 10K ש"ח על רכב זעיר מימדים, מיושן , ולא בטיחותי ?

ZZR

פורסם
עצוב, אבל לא חסר מי שישלם, ואפילו יותר -

.

זה זן מיוחד של ישראלים ,

אנשי "השמש העולה" ,

חסרי התקציב בינהם, קונים גרוטאות נוטות להתפורר, בתקווה שסטיגמת האמינות תנצח את עייפות החומר ,

בעלי האמצעים מבינהם , קונים יאריס במחיר מופרך ,

ומבלי להתייחס למחירון .

מצידם ,

לנסוע על קרש גיהוץ-העיקר ה"אמינות".

ZZR

פורסם

מיצובישי לנסר 1500 GLX אוטומט 12 שסתומים מאותה שנה-1992

גם אם תהיה במצב הכי מעולה לא תמכר ביותר מ5000 או 6000 ש"ח ולדעתי כמה שהיא לא משהו היא עדיפה על השרייד

הרבה יותר מאובזרת ומרווחת וגם נראית יותר טוב.

ב10,000 כבר קונים סופר לנסר יותר חדשה בכמה שנים

ואם דיברת על צרפתיות אז יש מבחר פיז'ו סיטרואן מסוף שנות ה90 במחיר הזה ולא כולן גמורות גם אם רחוקות מלהיות חדשות.

תכנס ללוי יצחק ותראה אם בכלל מופיעה שרייד מודל 89 או 90 -רמז הרכב שלך זה רכב שייזרק לפירוקים בעוד כמה שנים בודדות.

רק החלפת מנוע מייבוא ברכב כזה תעלה כמו האוטו אז למה אתה חושב שהוא שווה יותר מלנסר 1992?

פורסם

עדיין לא עניתם על השאלה- למה מר ישראלי שמחליט לקנות דייהטסו שרייד 92, עוד לפני שאומרים לו כמה רוצים ומה המחירון שוחט מהמחיר 50%? בגלל שאין לרכב כריות אוויר וABS? אבל הבחור יודע מה הוא קונה. הוא לא מוריד מהמחיר בגלל הABS, הוא לא מחפש את הABS.

ferez- למה "עצוב" בעיניך שרכב ישן נמכר במחיר מחירון?

אני חושב שזה חלק מהישראליות המגעילה. בדיוק כמו שלא לעניין להוריד חצי מהמחיר על גולף שנת 2001, באותה מידה לא לעניין לעשות את זה לשרייד 92, בתנאי שהיא שמורה ומטופלת היטב. (וכן, 210 אלף ק"מ ב16 שנה זה בסיידר גמור).

כשמישהו קונה רכב, הוא נכנס ללוי יצחק, רואה את המחיר ואומר- מה לוי יצחק יודע... נוריד מהמחיר.

כשאותו אדם מוכר רכב, הוא נכנס ללוי יצחק, רואה את המחיר ואומר- מה לוי יצחק יודע, נבקש מעל המחירון.

אחר כך כולם מקללים את לוי יצחק:?::?::?:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לוי יצחק בעצמו הוא בדיחה (או שבעצם לא כי הוא מלא בכסף)

בעוד שנתיים שלוש השרייד הזאת בחודש אחד תמחק מהמחירון

ומבחינת לוי יצחק תיפול ברגע אחד מ9000 שקל לרצפה

זה כבר קרה לי עם סוויפט פעם ובסוף מכרתי ב2500 שקל!!! רכב מטופל ושמור כמו חדש עם מנוע מייבוא

אז תצאו מהסרט של לוי יצחק ,לוי יצחק זה מדפסת כסף לא מישהו שמבין במכוניות

ומי שמאמין לו אוכל אותה

השרייד הזאת היא בסך הכל גרוטאה שתלך לפירוק בעוד 3 או 4 שנים זה הכל.

נראה אותכם מוכרים אותה בשנת 2012 כשהיא תגיע ל2 טסטים בשנה ביותר מ2500 שקל-לא אפשרי וגם לא רחוק בכלל

לא צריך להכנס לסרט של לוי יצחק יותר מידי וזה בכל רכב לא רק דייהטסו

• תוכן חדש...