Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעונה זו אימצנו את שיטת הניקוד ב-WRC ללא אבחנה בין סוגי המירוצים

יש להזכיר שבסיכום הניקוד הכללי בסוף העונה יש לגרוע תוצאה אחת(הגרועה) מהסה"כ לצורך הדירוג הסופי.

בברכה ושנה טובה

מישל גדז'

טבלת ניקוד.JPG

פורסם

מישל

אודה אם תוכל לפרט שתי נק' מעניינות.

*כמה מרוצי ראלי וכמה מרוצי ספרינט?

*בטבלת הניקוד, איזה מרוץ הוא ראלי ואיזה הוא ספרינט?

בתודה

נדב

אגב,

כל הכבוד לקובי! איזו הצלחה!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כאשר האליפות הוכרזה פורסמו פרטי האירועים (ששה במספר) כש-2 ספרינט קצר ,ללא נווטים, 2 ספרינט ארוך במקצת,עם נווטים (לפי בחירה) ו-2 מירוצי ראלי, עם נווטים כמובן.

עד כה, המירוץ הראשון היה ראלי, השני ספרינט ארוך והשלישי קצר ...

שימו לב למצב Vטבלה ב-GROUP N- אם גורעים את התוצאה הגרועה , יש שיוויון בין שלושת הראשונים-18 נקודות !! קובי,אלי ורמי.

יהיה מעניין בהמשך !!

מישל

פורסם

קודם כל תודה על פרסום הטבלה.

מישל, שאלה לגבי הדירוג.

אני זוכר שבתחילת העונה כאשר הוכרזה האליפות, נאמר שהניקוד לראלי עם נווטים יהיה גבוה יותר מספרינט ללא.

ברשימה שפרסמת אני לא רואה הבדל בין ספרינט לראלי.

שיטת הניקוד שהוסכמה (ניקוד גבוה יותר לראלי) היא נכונה מאוד, ופשוט אי אפשר לתת ניקוד זהה לספרינט כנגד ראלי.

אשמח להתייחסותך בנושא.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

היי שי

אם כבר שאלת ,אני בהחלט חייב הסבר . כאשר הוכרזה האליפות ,נכון שנאמר שתהיה חלוקה שונה בניקוד, אולם עקב העיסוקים הרבים שלנו (הוועד) בנושאים דחופים אחרים , התאחדות,קורסים,תקנות ,אסיפות שלא מן המנין ,ישיבות וועד תכופות ביותר וכו' וכו'.. נושא הניקוד לא נדון וננזח איפשהו , ואף אחד לא דיבר ולא שאל , ואני שבין היחידים שלא התחרו חשבתי ארוכות והגעתי למסקנה, שאם היום לאחר שתוצאות שלושת המירוצים כבר ידועים , עדיף לאחד את כל האירועים לשיטת ניקוד אחת לעונה,

כי לא יהיה קל למצוא עכשיו נוסחת פלא שתתאים למצב שנוצר.

אם היינו קובעים את השיטה לפני המירוץ הראשון- א.היתה אפשרות לכל אחד לבחור על איזה מירוץ הוא מוותר לדירוג הכללי

ב. אף אחד לא היה בא בטענות על נוסחת הניקוד, כי הכללים נקבעו לפני תחילת הליגה וגם היו יכולים לערער .

לדעתי , כיום ,באמצע העונה,להחליט על שיטת ניקוד משתנה בדיעבד,עלולה ליצור בעיה ,ולכן עדיף שלא להסתבך וללמוד את הלקח לסדרה הבאה ולפרסם את הכללים עוד לפני שהליגה התחילה ....

אני תקווה שהחברים יקבלו בהבנה את החלטתי שהיא לטובת הכלל , ואני לא נכנס לעיניין מי הרוויח ומי הפסיד, אחרת לא נמצא פתרון הולם שיירצה את כולם ! טעינו (בגלל סיבות מובנות) אוקיי , נלמד מזה לעתיד ונצא מחוזקים להמשך הדרך !!

שי וקובי , אני יכול להבין אתכם,אך אני גם חייב להציג את הדברים כפי שהם קרו , כדי שיבינו מדוע הכללים לא היו ברורים מראש !!

מישל

פורסם

החלטתו של מישל היא על דעת "ועדת המירוצים" של המועודן (שעבדכם הנאמן הוא נציגה, להזכירכם) וזאת מהטעמים שפירט מישל. בשנה הבאה בתקווה כבר תהיה ההתאחדות קיימת והליגות יופרדו (ראלי וספרינט ראלי).

עד אז שי, אתה לא צריך להיות מודאג - כי נראה לי שאתם חזק חזק בתמונת האליפות!!!

שיהיה לכם בהצלחה (וגם לכל השאר),

אלון חלווה

(ועדת המירוצים - IRDA).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מישל

אודה אם תוכל לפרט שתי נק' מעניינות.

*כמה מרוצי ראלי וכמה מרוצי ספרינט?

*בטבלת הניקוד, איזה מרוץ הוא ראלי ואיזה הוא ספרינט?

בתודה

נדב

אגב,

כל הכבוד לקובי! איזו הצלחה!

נדב,

סה"כ שני מירוצי ראלי, שני ספרינטים ושני מירוצי ספרינט עם סטייג' מעל 4 ק"מ בהם מותר השימוש בנווט - אך אינו חובה.

בטבלה לעיל היה עד כה מירוץ מכל סוג. 1 ספרינט (הראשון) אחד ראלי (השני) ואחד ספרינט ארוך יותר (השלישי).

אלון.

נ.ב.

מה קורה איתך...?

נראה אותך באירוע שלנו?

אלון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חג שמח

לא הצלחתי לערוך טבלה כפי שאלון כהן {המאסטרו שלי) בדרך כלל עורך ,אך בנתיים עד שאלון יחזור (30.10) אתן עדכון בנושא הניקוד לאחר מירוץ מס' -4 .

"GROUP ''N

1.קובי כהן 31 נק'

2.אלי אלבג 28

3.אהוד לביא 25

4.ניר בן ארי 15

5. ז'קי זית 12

6.חמאדה עודה 5

עד 1600 סמק'

1.מארק קרייצ'מן 38 נק'

2.עופר שוורץ 25

3.דב וורנר 16

4.ניצן לוי 8

5.ניר בורנשטיין 8

6.יואב אבגר 5

רכבי שטח

1. שי שמעוני 28 נק'

2.ארז אברמוב 25

3.עידו כהן 8

4.עומר גדז' 8

מישל

פורסם

מישל בוקר טוב,

כנראה שנפלה טעות בגרופ N.

אם הטבלה בתחילת העמוד מעודכנת נכון לאירוע הלפני אחרון,

הרי שלאחר האירוע האחרון אלי אלבג הוא שמוביל את האליפות עם 28 נק',

אחריו קובי עם 23 נק', אהוד - 21 נק', רמי - 19 נק', ניר - 12, ז'קי - 10...

או שאני לא מכיר את שיטת הניקוד בWRC או שאולי אני באמת חלש במספרים...

חג שמח

פורסם

בקר טוב ניר

אכן יש טעות אך רק אצל קובי כהן שיורד למקום השני - היו לו 23 נקודות (ולא 27) וזכה במקום החמישי שמקנה לו 4 נק' וביחד יש לו כעת 27 !!!

הסדר בחלוקת הנקודות ב-WRC - מקום ראשון 10 , שני 8.....6....5....4.....3.....2.....1 נק' רק 8 מתחרים זוכים בנקודות !!

לכן הטבלה שלי נכונה להוציא את אלי אלבג שעולה למקום הראשון וקובי יורד לשני היתר מדוייק , תבדוק אותי שוב .

1.אלי אלבג 28 נק'

2.קובי כהן 27

3.אהוד לביא 25

4. ניר בן ארי 15

5.ז'קי זית 12

6.חמאדה עודה 5

מישל

פורסם

צודק.

אני פשוט גרעתי את המרוץ הפחות טוב מכל מתחרה, לכן חישוב הנקודות שלי שונה.

בכל מקרה, החישוב שהצגת הוא הנכון.

בסוף העונה נגרע את האירוע הפחות טוב מכולם.

שכחת את רמי... - 19 נק'

ניר

פורסם

חברים אולי שתיתי קצת ייין בערב חג אבל...

ניקוד גרופ N

1.אלי אלבג 28 דקודות לאחר המירוץ הרביעי

2.קובי כהן 27 נקודות לאחר המירוץ הרביעי

3.אהוד לביא 23 נקודות לאחר המירוץ הרביעי (מירוץ ראשון- מקום רביעי -5 נקודות, מירוץ שני- מקום שלישי- 6 נקודות

מירוץ שלישי-מקום 5 - 4 נקודות , מרוץ רביעי- מקום שני- 8 נקודות - סה"כ 23 )

4.רמי שוכוטוביץ 19 נקודות לאחר המירוץ הרבעי(מירוץ ראשון מקום שני- 8 נקודות,מירוץ שני מקום ראשון 10 נקודות,מירוץ שלישי מקום שמיני 1 נקודה,מרוץ רביעי מירוץ חסר )

5.ניר בן ארי 12 נקודות לאחר המירוץ הרביעי(המירוץ הראשון והשני חסרים,מירוץ שלישי מקום שלישי -6 נקודות

מירוץ רביעי מקום שלישי 6 נקודות סה"כ 12 נקודות)

6.זקי זיד 12 נקודות

נ.ב.

אני חייב להגיד שהטעויות האלו ניר לביא מחזקות ומשקפות את המחשבות שלי....

• תוכן חדש...