Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306, חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לקנות פג'ו 306 קבריולט, מצאנו רכב שדורשים עליו 23 אלף, המחירון שלה הוא 27.

מנוע 1800 אוטומטית, שנת 95. בצבע ירוק כהה.

מה דעתכם עליו? עשינו עליה סיבוב והיא הייתה עגלתית קצת, אמרו לי שזה קשור לגג שהיה פתוח בזמן הנסיעה, שכשהגג זגור מרגישים אחרת.

הרכב הזה הוא של חבר שלי אחר שלומד איתי במכללה, לאח של החבר יש מוסך מורשה של פג'ו וסיטרואן, לרכב לפני כמה ימים הוחלף מחשב והוחלף בית המצערת.

כמה כח סוס לרכב? ומה דעתכם האישית עליו?

חבר שלי מצא בלוח פוקוס עוד רכב כזה רק שהוא מנוע 2000 ידני, דורשים עליו 25 ועדיין לא ראינו אותו.

מה דעתכם?

פורסם

למנוע ה2.0 ליטר של פיג'ו יש 123 סוסים ואילו ל1.8 103 אאל"ט.

מעבר לזה הגיר הידני לעומת תיבה אוטומטית זקנה ועייפה - אין צורך להרחיב על זה נכון?

מצד שני - עוד לא ראיתם אותו.

אגב הגג משפיע אחר איזה 80 קמ"ש בעיר היא עדיין תהיה כבדה ועגלתית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר ראשון אף אחד ואני מתכוון לאף אחד לא יוריד 4 אלף שקל ממחירון על רכב עם שוק מצויין בלי סיבה מאוד טובה.

אם כבר כשהגג פתוח אמורים להרגיש יותר מהירות בגלל הרוח, וגג נפתח דרך אגב זה מתכון לצרות בחורף.

306 1800 זה רכב שאפשר גם למכור מעל מחירון בלי הרבה בעיות במיוחד אם הוא קבריולט, בעיקר בזכות הפוזה.

מחשבים בפזו זה מחלה נפוצה ככה שהחלפת מחשב זה נורה אדומה אבל לא משהו רציני, המצערת לעומת זאת זה כן רציני.

מנסיון אישי שלי עם רכבים שקרובי משפחה של הבעלים שלהם הם בעלי מוסכים/מוסכניקים הרכב לרוב לא יועמד למכירה במצב טוב, יתרה מזאת הוא ידע לטשטש כל זכר לבעיה, ראה את העגלתיות שלה שציינת, אם תוכל לפרט קצת יותר נוכל לתת אינדקציה יותר טובה, אבל באופן כללי אין שום סיבה של306 1800 יחסר כוח בייחוד אם ל305 1400 קשה לומר שחסר כוח ויש המון מחמאות על המנוע.

פורסם
אבל באופן כללי אין שום סיבה של306 1800 יחסר כוח בייחוד אם ל305 1400 קשה לומר שחסר כוח ויש המון מחמאות על המנוע.

רכב עם 108 כוח סוס עם תיבה אוטומטית צרפתית וישנה יהיה מאוד עגלה ועוד יש לו גודל של רכב מישפחתי.

פורסם
רכב עם 108 כוח סוס עם תיבה אוטומטית צרפתית וישנה יהיה מאוד עגלה ועוד יש לו גודל של רכב מישפחתי.

ייתכן, הנסיון שלי הוא יותר עם הידניות שבמשפחה ואני יודע שהאוטומאט בייחוד צרפתי מוריד סחיבה במילים עדינות. אבל 108 כ"ס (בהנחה שהוא איבד רק 20% מהכ"ס המקורי ונשאר עם כ80)זה עדיין מכובד+ לרכב השוקל כ1200 קילו.

אני חושב שמצאתי חור מביש בידע שלי. בדרך-לא דרך הגעתי לחשוב שב405 1600 1992 יש 115 כ"ס, קצת הזוי לעומת הנתונים של ה306 שמוצגת פה. מישהו יודע כמה כ"ס יש לה באמת?

פורסם

בתור אחד שבדק את כל ה 306 נכון לפני חצי שנה כולל אצל הבני דודים שלנו

אם תרצה תדבר איתי בפרטי תגיד לי באיזה מודעה הסתכלת

אני אגיד לך אם ביקרתי אצלו

תבדוק אם הגג עובד חשמלי

שהמזגן יעבוד לך גם על חום גם על קור

שלא חסרים הפלסטיקים הריבועים איפה שהגג נפתח ושהמכסה נסגר קומפלט ונראה כמו יחידה אחת עם הבודי של האוטו

שים לב שכל החלונות עולים ויורדים במהירות סבירה ולא צריך לגעת בהם בידיים

והכי חשוב שאין לאוטו פגיעה בשלדה כי לרובם יש

אם אתה צריך עזרה בכיף

• תוכן חדש...