Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

אני מעונין לגבי רכישת רכב האמת אני מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק ועם קצת כוח

התקציב עומד על40K יש לי התלבטות לגבי מציבוישי כריזמה או פורד פוקוס

תודה רבה ויום טוב

פורסם

לא יכלת לקלוע יותר רחוק בקשר לחיסכון בדלק אבל ניחא, מנסיון מאוד רע עם פוקוסים שנת 2000 ו2001 ונסיון טוב עם כריזמה אני אמליץ על המיצובישי

פורסם

כאריזמה רכב הרבה יותר מתקדם ובטח שיותר חזק. מנסיון רב עם כאריזמה 98' (240.000 ק''מ) ופוקוס 04' שיש לי עכשיו. כאריזמה לא אמינה במיוחד בכלליות, אך מנוע וגיר מצוינים. פוקוס יותר בסיסית ופשוטה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כאריזמה רכב הרבה יותר מתקדם ובטח שיותר חזק. מנסיון רב עם כאריזמה 98' (240.000 ק''מ) ופוקוס 04' שיש לי עכשיו. כאריזמה לא אמינה במיוחד בכלליות, אך מנוע וגיר מצוינים. פוקוס יותר בסיסית ופשוטה.

חזק ? כריזמה ? זאת הנקודה החלשה היחידה של הכריזמה. מנוע 1600 מיושן,לא גמיש,שיובא לכאן רק כדי למלא את דרישות השוק והמחיר הישראליות ל-1.6 אוטו. רק עכשיו מתחילים לייבא את המנוע הנכון - 1.8 GDI .

מכל השאר ובייחוד אמינות היינו רק מרוצים בכמעט-6 השנים שה-2003 AIR אצלנו.שום בעיות . מוסך פעם בשנה לטיפול. לא הירמנו מכסה חוץ מזה. האוטו נוח ובייחוד שקט ברמות של רכב יותר יקר.

פורסם
חזק ? כריזמה ? זאת הנקודה החלשה היחידה של הכריזמה. מנוע 1600 מיושן,

מיושן?? הוא מיושן עכשיו, אבל כאשר קניתי אותה ב-1998 הוא היה אולי הכי חזק בקבוצה ובטח שמאוד מתקדם.

לא גמיש,שיובא לכאן רק כדי למלא את דרישות השוק והמחיר הישראליות ל-1.6 אוטו.

אנחנו מדברים על תקופות שונות. אני לא יודע איזה רכב היה לך בסוף שנות ה-90, אבל אז כולם נסעו על סופר לאנסר שהחליפה את הלאנסר הקודמת. הכאריזמה לאומתה הייתה יותר חזקה ובמונחים של אז מאוד מתקדת וכמעט מפוארת. למען האמת הרכב הזה הקדים מאוד את התקופה. ה-AIR זה באמת היה נסיון נוסף לרענן את הדגם לאחר מכירות חלשות מאוד עקב המחיר הגבוהה של הכאריזמה ושיווק לא ממש מוצלח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...