Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיילת למופת מאצלי בצבא שנרצחה אתמול בפיגוע.

לא ייאמן איך אדם חי ונושם שדיברת איתו 5 שעות לפני נקטף לתמיד ברגע אחד ע"י בני בליעל....

כשקורים דברים כאלו חושבים על החיים ועל המוות...

:cry:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ההורים של נועם ליבוביץ הי"ד שכנים שלי, זה עתה חזרתי מההלוויה.... :(

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם דיי בהלם אני נראה לי באדם היחיד שלא היה קשור לפיגוע או לא הכיר מישהו שנרצח בפיגוע כלשהו עד אתמול :( .

רב"ט רותם ויינברגר שירתה איתי בבסיס בטירת הכרמל מסתבר שהיא עברה לפני כחודש לתל השומר.

תנחומים למשפחות הנופלים

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
אני גם דיי בהלם אני נראה לי באדם היחיד שלא היה קשור לפיגוע או לא הכיר מישהו שנרצח בפיגוע כלשהו עד אתמול :( .

רב"ט רותם ויינברגר שירתה איתי בבסיס בטירת הכרמל מסתבר שהיא עברה לפני כחודש לתל השומר.

תנחומים למשפחות הנופלים

הבסיס שלך בדיוק ליד הבית שלי (חייל הים משהו כזה לא?)

את חילת אני חיל בואי ונעשה רמטכל

פורסם

משתתף בצערם של הנרצחים בדם-קר על ידי מרצח עויין וחסר כל צלם אנוש. אני מקווה שיום אחד נוכל לחיות בעולם אחר. עולם שבו לא נפחד לעלות על אוטובוסים, או לרדת לכביש...

פורסם
משתתף בצערם של הנרצחים בדם-קר על ידי מרצח עויין וחסר כל צלם אנוש. אני מקווה שיום אחד נוכל לחיות בעולם אחר. עולם שבו לא נפחד לעלות על אוטובוסים, או לרדת לכביש...

אני לא חושב שהם מצטערים עוד.... :?

:cry:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מששתתף בצערם של כל מי שהכיר אותה

גם אני איבדתי קרובה שלי בפיגוע

ומכיר את ההרגשה ..

יהי זכרם ברוך של כל חללי הפיגוע.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...