Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה הזוי שראיתי היום בכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד כמה שבועות ,תופיעה המודעה הבאה בפורום הזה:

נסעתי ברחובות בת ים להנאתי ,ופתאום עצרה אותי ניידת , לא ידעתי מה המתנדב שלא יודע מהחיים ש'לו רצה ממני, אח הוא ביקש רשיונות ואח"כ נתן לי דו"ח על נהיגה בקלות ראש.

אז מה אם עשיתי חארקות עם ההנדברקס זה לא שאני לא שולט באוטו, זה לא שהוא ראה.

המתנדב היה (קללה כלשהי האסורה בפורום זה) ולא היה מוכן לותר

באימא שלי (זה חשוב ע"מ שיהיה אוטנטי) לא עשיתי כלום.

אחת הודעות היותר מצחיקות שראיתי בפורום לאחרונה :lol:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
המשטרה יודעת להתעסק רק עם דברים שרווחיים לה (או למשרד האוצר).

לאחר שתפנה ליחידת התנועה האיזורית עם מספר הרכב, בעל הרכב יזומן אליה עם רכבו ושם ייבדק ע"י בוחן תנועה שיכול לאסור את השימוש ברכב.

Xbox12341

פורסם

ואם הרכב תקין? מדובר כפי הנקרא בנהג חדש/צצעיר שלמד שמשיכת בלם-היד עושה רעש חריקה שמבהיל אנשים ומיכוון שהוא חסר חיים ומשועומם כפי הנראה הוא מעביר כך את זמנו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם כך מדובר בנהיגה בקלות ראש שמסכנת עוברים ושבים. במידה ואזרח יתלונן על כך ביחידת התנועה, בעל הרכב יזומן וייאלץ לשאת בעונש. אם הנהג הוא לא בעל הרכב, החלטתם בלבד מי ייענש.

Xbox12341

• תוכן חדש...