Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מה נשמע ? החלפת כבר מספר סאבים בזמן האחרון :]

ככה בשלט

בורר התדר הוא נותן לך לבחור איזה תדר אתה רוצה להגביר .

והבורר DB מעלה\מוריד את העוצמה בתדר הנבחר.

מומלץ לחתוך סאב כמה שיותר נמוך ובחפיפה עם החיתוך של הקומפוננטים .

פורסם

היי רוני הכל טוב מה איתך?

כן בהתחלה היה לי את הפונייקס גולד שלך :) דווקא אהבתי אותו אבל המגבר הישן שלי הJBL לא תמך ב2 אוהם גישור לכן היה בעיות.

לאחר מכן החלפתי את המגבר לT4004 ואת הסאב ל Jbl 1202D שרק עשה לי חור בראש.

עכשיו החלפתי את הJbl לרוקפורד ואני מרוצה מאד הגיע הזמן לא?

נראה לי עכשיו הוא חתוך בערך ב50'.

תודה על התשובה הבנתי בקשר לשלט רק שאלה אני רוצה שהסאב יהיה כמה שיותר מדוייק איפה לחתוך אותו בשלט גם על התדר הכי נמוך ולהגביה את אותו תדר?

פורסם
היי רוני הכל טוב מה איתך?

כן בהתחלה היה לי את הפונייקס גולד שלך :) דווקא אהבתי אותו אבל המגבר הישן שלי הJBL לא תמך ב2 אוהם גישור לכן היה בעיות.

לאחר מכן החלפתי את המגבר לT4004 ואת הסאב ל Jbl 1202D שרק עשה לי חור בראש.

עכשיו החלפתי את הJbl לרוקפורד ואני מרוצה מאד הגיע הזמן לא?

נראה לי עכשיו הוא חתוך בערך ב50'.

תודה על התשובה הבנתי בקשר לשלט רק שאלה אני רוצה שהסאב יהיה כמה שיותר מדוייק איפה לחתוך אותו בשלט גם על התדר הכי נמוך ולהגביה את אותו תדר?

אין צורך לצטט זה סתם .

50 זה מצויין במידה ואין לך בור בין הסאב לקומפוננט (כדי שהבאס ישתלב יותר טוב עם הסט ולא ישמע שהוא בא מאחורה)

כמו שאמרתי בשלט אין לך שום אופציה של חיתוך אלא של הגברה (באס בוסט, בשלט הספציפי הזה) שבו אתה יכול לקבוע את התדר הנבחר להגברה ואת עוצמת ההגברה בDB .

פורסם

הכל בהתאמה לתכונות של הרכב שלך, תשחק עם הכפתורים, מה שישמע הכי טוב, מנצח:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...