Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החבר'ה.

אחרי הרבה חיפושים בגוגל על שאלות בנושא אודיו לרכב, נוכחתי לדעת שבאתר הזה יש את המענה הכי מקצועי ולכן באתי ונרשמתי כדי שגם אני אוכל להוסיף ולשאול שאלות אשר לא נשאלו בעבר פה בפורום.

לפני שאשאל את השאלה, אפרט פה את רכיבי המערכת שלי.

בימבה: Seat Ibiza FR 2007.

קדמיים: Rockford T162S.

אחוריים: Rockford T1693C.

מגבר: Rockford P8004.

רדיו-דיסק: Alpine 9887R.

היה לי בעבר סאב של רוקפורד אבל נפתרתי ממנו די מהר כי לא אהבתי את הבס, ועם הזמן שמתי במקומו את האחוריים שלי.

כרגע המערכת לא מכוונת בכלל, כולל Gain, TA וכו'. לפני שאני מכוון את ה Gain, רציתי לדעת מה מקובל לשים בפילטר לאחוריים במגבר? HPF, LPF, OFF?

רק לאחר שאסיים עם קביעת הפילטרים אוכל להמשיך ל Gain וכן הלאה.

בעתיד אולי אני אוסיף לי עוד מגבר עם סאב. האם זה ישנה את קביעת הפילטרים לאחוריים?

ד"א, למישהו יש במקרה את רכיב ה Imprint כדי שאוכל לכוון אוטו' את האלפיין? אני מוכן לשלם פר כיוון אם מישהו יציע.

שמי אורון, תודה מראש לעונים.

פורסם

אורון שלום ,

בהקשר לחיתוך הרמקולים האחוריים - מאחר וכרגע אין ברשותך סאב הייתי ממליץ לעבוד על FULL כלומר ללא חיתוך לאחוריים

וזאת כדי לקבל מענה כמה שיותר טוב מכיוון תדרי הבאס במערכת

במידה והרמקולים לא נשמעים הכי נקי אז הייתי חותך על HPF אבל בתדרים כמה שיותר נמוכים 50HZ ומטה - עד לקבלת תוצאה מספקת

בקשר לאימפרינט אני יתן את השקל וחצי שלי - לדעתי האישית המוצר הנ"ל לא נותן מענה מספק ועדיף כיוון ידני\אישי מאשר מכשיר שמכוון

אם כל הכבוד למיקרופון המולטי רגיש או אווטאבר שהוא - הוא לא כמו האוזניים שלך והוא לא "רואה" את הסאונד בצורה בה אתה רוצה "לראות"\לשמוע . אחרי הכל ברגע שאתה מכוון עם האימפרינט כל הכיוונים נעשים ואין לך שום אפשרות לשחק או לשנות במה שמתקבל .

רוני .

פורסם

תודה על התגובה המהירה רוני.

בקשר לאימפרינט. אתה צודק. שמעתי באמת שאין אפשרות לכוון אחרי שמשתמשים ב MultiEQ.

מה שכן, בשביל הספורט והסקרנות, הייתי מאוד רוצה לשמוע איך זה..

שאלה נוספת ובטח קצת מציקה, למישהו ידוע על סאב חלש (200-250 וואט) אבל חד כתער?

אולי בשביל לתת לכם מושג מה אני אוהב, יש לחבר שלי סאב פיוניר יהלום, הדבר הזה פשוט סכין משוייף!

פורסם

בשביל הספורט זה אחלה אבל לדעתי שוב בזבוז זמן (היום זמן עולה הרבה מאד כסף) :)

בקשר לסאב - תוכל לתת פירוט אחר למה שאתה מחפש כי אני ממש לא מבין - חד הולך כביטוי לטוויטרים בדר"כ.

פיוניר יהלום?!? לא הייתי מתלהב ממנו . אם תוכל לתת גם תקציב עבור סאב זה יתן יותר גמישות וכיוון לסאב הנחשק.

פורסם

חד הכוונה היא למדוייק. בדיוק ההפך מה"אומפפ אומפפ" של הערסים. :-)

עדיפות ל 10". 200-250 וואט. תיבה אטומה וקטנה.

המטרה היא לבנות מערכת SQ נטו. אני אוהב ג'אז.

פורסם

מדויק + סאבים של פיוניר = לא הולך ביחד.

נראה לי שפשוט לא יצא לך לשמוע סאב טוב לכן אתה חושב שהפיוניר טוב\מדויק, ממליץ לך לשמוע AA\ID.

פורסם

מישהו מכיר מקום מקצועי שבו שמים את הדגש על סאונד ולא על בניות ובאלגנים בבגז'?

אני צריך שיהיו שם גם כמה סאבים מוכנים בתיבות כדי שאוכל לשמוע ולבחור (בין היתר את ה IDQ).

שמעתי על סאונדסטורם. איך הם בקטע של כיוונים?

• תוכן חדש...