Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפש לך פונטו שמורה,עדיף עם גיר רגיל או אפילו הרובוטי

רכב הרבה יותר מהנה,חסכוני ונוח מהגטס.

לגבי הנאה אינני בטוח - עליתי על מספר פוטויים שטענו ל120אלף ק"מ (אני כמובן מעדיף פחות) אחד אפילו מ2005

הנסיעה עליהם היתה מאד מעיפת - לעומת זאת עשיתי נסיעה אחת על גטס 2005 ומספר ק"מ דומה ולמעט העובדה שהמנוע הה מעט חלש הנסיעה היתה תקינה ויחסית יצאתי רענן

לא מין הנמנע שהקלימטרז בפונטו היו גבוהים מהנטען היות והתחושה היתה גרוע משל הפונטו של אחותי משנת 2001 עם 200אלף ק"מ

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

זה מדהים.

כמעט כל בקשת המלצה לרכב קומפקטי\ חסכוני\ בטיחותי\ אמין\ קטן\ כולם יחד וכל אחד לחוד מגיעה לכדי המלצה על פונטו.

זה אומר משהו, לא?

גילוי נאות:

אני בעל פונטו מזה כשנה וחצי, ובעקבותי עוד 3 חברים "הלכו על פונטו". ארבעתנו מרוצים עד הגג. אמין, חסכוני, בטיחותי (טפו טפו טפו, טרם נבדק על ידינו וגם לא מתוכנן להבדק. אנחנו סומכים על E-NCAP), טיפולים זולים, רכב נוח ונאה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

היום חברתי הרשתה לי לנהוג ביונדאי גטס שלה מאריאל לבית שאן וחלילה דרך כביש חוצה שומרון, ירידה לבקעה וכביש הבקעה. הרכב משנת 2006, אוטומט, 1.4.

התרשמותי שלילית. בכיש הבקעה עצמו המהירות המותרת 80 קמ"ש, כך שאם שומרים על החוק - גורמים להפרעות תנועה וזוכים בללות עסיסיות מצד באי הכביש. בגטס בהחלט ניתן לשמור על החוק, אך לא מומלץ לעבור, גם מפני נוכחות מוגברת של המשטרה וגם בגלל אחיזת כביש די גרוע. העלייה מהבקעה מגלה חולשה והפרעות עוד יותר גדולות לתנוע. הרכב פשוט לא סוחב. בקיצור... מומלץ לחניות בת"א, לא מומלץ לטיולי הארץ.

פורסם

אבל במקרה של הגטס הסטיגמות עליה לא כ"כ רחוקות מהמציאות.

אני כבר כמעט 3 חודשים ו-7000 ק"מ עם גטס חדשה לגמרי, ועפ"י הסיכומים שמגיעים מ"פז",

ממוצע הצריכה הוא 1:9.5. ומדובר בנסיעות רגועות לרוב (היא לא מפתה ללחוץ עליה :| ) וכבישים פתוחים.

חשוב להדגיש שאתה נוהג רגוע ומצליח להנפיק תצרוכת של 1:9.5 ,

בכבישים פתוחים.

אני הגעתי בד"כ ל 1:7.5 , בנסיעה 80% עירוני 20% בינעירוני,

או בתרגום קליל 27 ליטר ל-200 ק"מ.

וזה בנסיעה סבירה עם מזגן.

ZZR

פורסם

מהנסיעה בגטס היחידי שניסיתי הוא יותר אוטו מהפונטו

או לפחות המושבים מחזיקים טוב יותר את הגוף

אך הגטס קטן יותר עם דעות שליליות רבות כאן

נראה שהפונטו ישאר המועדף בגלל מחירו הזול יחסית לכל רכב אחר כשיש לי העדפה לאוטמט 80כ"ס(האוטמט היחידי שהינני מוכן לקנות) , סקודה ידנית או יונדאי אקסנט ידנית ששניהן מחזיקות טוב בהרבה את הוף וע"כ התחושה הרב יותר טובה (הפונטו מעיפת אחרי נסיעה יחסית קצרה לאוטר איכות המושבים הירודה , פיאט יכולה לשדרג משמעותית את ההנאה אם רק תשפר המושבים)

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

באותה קטגוריה של משפחתית קומפקטית, יש לך את הדייהטסו סיריון החדשה, מתוך התרשמות שלי ונהיגה ברכב, רכב נוח, הכל נגיש ופרקטי, זריז מאוד, חסכנוני (לא בדקתי מספרים מדוויקים אבל להערכתי 1/16-15 ), מעוצבת יפה אהבתי את השעון טורים הענק ששמו לה :-D

Honda hornet 600

• אחראי פורום
פורסם
חשוב להדגיש שאתה נוהג רגוע ומצליח להנפיק תצרוכת של 1:9.5 ,

בכבישים פתוחים.

אני הגעתי בד"כ ל 1:7.5 , בנסיעה 80% עירוני 20% בינעירוני,

או בתרגום קליל 27 ליטר ל-200 ק"מ.

וזה בנסיעה סבירה עם מזגן.

מאז הסיכום ההוא של הפזומט החלטתי בכוח לשפר את הנתון הזוועתי -

נהגתי חודש כמו שסבתות לא נהגו מימיהן - 1:11.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
באותה קטגוריה של משפחתית קומפקטית, יש לך את הדייהטסו סיריון החדשה, מתוך התרשמות שלי ונהיגה ברכב, רכב נוח, הכל נגיש ופרקטי, זריז מאוד, חסכנוני (לא בדקתי מספרים מדוויקים אבל להערכתי 1/16-15 ), מעוצבת יפה אהבתי את השעון טורים הענק ששמו לה :-D

1:16 אתה תראה בסיריון אולי אם תסע מיכל שלם על 90 קמ"ש בירידות מירושלים.

בנסיעה סבירה קשה מאוד להגיע לתצרוכת דלק כזאת בסיריון, אם כי היא אכן חסכונית יותר בדלק מהגטס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...