Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] NEW IBIZA CUPRA..

Discover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סחטו את המיץ? על מה אתם מדברים?!

באחת ממכוניות הסלון של סיאט(הלאון) לקחו מנוע 1.4 והוציאו ממנו 280 כ"ס.

לגבי אמינות צריך לראות ורק הזמן יוכיח מהי באמת.

Got To love It

פורסם
סחטו את המיץ? על מה אתם מדברים?!

באחת ממכוניות הסלון של סיאט(הלאון) לקחו מנוע 1.4 והוציאו ממנו 280 כ"ס.

לגבי אמינות צריך לראות ורק הזמן יוכיח מהי באמת.

סיאט לאון 1.4 מהחברה עם 280 כ"ס על מה אתה מדבר ?

כשאני אומר סחטו את מקסימום הסוסים מהמנוע, הכוונה שכדי לשמור על אמינות לתקופה ארוכה זה המקסימום סוסים שאפשר להוציא מהמנוע ,אפשר להוציא 280 כ"ס מ-1.4 אפילו 500 סוסים השאלה מה יהיה אורח החיים של מנוע כזה שעה שעתיים ?

פורסם

מכונית סלון-רכב מרוץ,אז לא לא רכב מהחברה.

אני לא חושב גם שאפשר להוציא ממנוע 1.4 500 כ"ס.

זה כמו שהרבה אמרו בהתחלה על הTSI שיש בגולף\ג'טה,שמוצאים מהמנוע הרבה ובכל זאת בחו"ל אין איתו יותר מידי בעיות ב3 שנים האחרונות.

בן.

Got To love It

פורסם

אני מניח ומקווה בשביל סיאט שהמנוע יוכיח אמינות לאורך זמן מוזר שבפולו ,גולף לא מוכרים רכב עם מנוע כזה וכמות כזו של סוסים זה נראה כמו ניסיון שיווקי של סיאט 10 סוסים יותר מהפולו GT במחיר מוזל .

פורסם
מוזר לי שמנוע 1.4 מפיק 180 כ"ס. זה לא מסתדר לי...

למה מוזר? יפה להם ממש, אבל זו לא כזו פריצות דרך מטורפת (למרות שהמנוע מסתמך על טכנולוגיה מרשימה), קח בחשבון שלפני כמעט עשר שנים הונדה יצאו עם מנוע אטמוספרי שמוציא בסך הכל 6.65% פחות כח (240 כ"ס ממנוע 2.0) (אם כי ע"ח מומנט כמובן).

בהחלט מרשים, אבל מעניין באיזה סל"ד ובכמה דלק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שאלה טובה, לפי הכתבה מדובר בטווין טורבו. .

צדקתם...מסתבר שלמרות הכינוי TSI - מדובר בטווין טורבו, ולא בטורבו וסופרצ'אג'ר...

אולי זה עניין של גילי הקשיש וראייתי הנחלשת אבל איפה ראיתם את זה שמדובר בשני מגדשי טורבו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי זה עניין של גילי הקשיש וראייתי הנחלשת אבל איפה ראיתם את זה שמדובר בשני מגדשי טורבו?

"It is powered by a brand new 1.4 TSI twin-turbo engine that generates 180 horsepower and it is mated to the 7 speed DSC gearbox which similarly features in its Sport-Coupe sibling."

פורסם

אה, רק עכשיו ראיתי שיש גם קישור לכתבה :lol:

בחיטוט עצבני באתר סיאט העולמי אין רמיזה למנוע כזה, בא נקווה שהם צודקים ולא מתבלבלים עם מנוע ה TSI המוכר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...