Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

אני חדש באתר ורק פידבקים קיבלתי על האתר הזה (לא מנסה להתחנף).

לראשונה בחיי אני רוצה לקנות רכב ואין לי מושג בעניין, אבל כמה דברים חשובים שאני רוצה ברכב זה:

1. שיהיה אוטומט וחסכוני- נהגתי בגיר רגיל רק בלימודי הנהיגה לפני 7 שנים, אני יודע שאוטומט לא חסכוני, אבל עד כמה שאפשר

2. משנת 96 ומעלה.

3. לא יותר מ-20000 שקל.

לא יודע אם הדרישות שלי בשמיים, ואם כן אני אשמח לשמוע.

בגדול, אני רוצה שתמליצו לי על רכב שעומד בתנאים שסיפקתי.

תודדדדדה רבה חבר'ה.

פורסם

אני מנחש הרכב שאתה מחפש רצוי שיהיה גם אמין.

רכב ב 20 אלף אוטומטי... הרבה פעמים הגיר יכול להיות מקור לבעיות.

אני נותן לך רשימת רכבים אוטומטיים חיסכוניים, שנחשבים לאמינים.

נחשבים -כי מה שקובע זה אופן הטיפול ברכב ב 12 השנים האחרונות.

מתוך הרשימה תחפש מכונית כמה שיותר שמורה.

דייהטסו שרייד

טויוטה סטארלט

סוזוקי סוויפט

מאזדה 121 - ישנה רק עד 1995.

לכל הרכבים יש את אותם החיסרונות: לא נוחים ולא בטיחותיים.

אבל ההמלצה יותר טובה -אפילו לקחת כמה שיעורי נהיגה על ידני ולקנות רכב עם גיר רגיל.

אם תחליט לעשות כך - הרשימה תתרחב משמעותית ואתה תרוויח בטיחות, נוחות, הנאה מנהיגה, שנתון יותר מתקדם ופחות סיכויים לתיקונים יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...