Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה קארנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסיבה היחידה שאתה רותה להחליף את הרכב היא צריכת - תשאר עם הפריוויה...הי אולי צורכת יותר דלק, אך עלות האחזקה הכוללת הזולה משמעותית מכסה את ההפרשים...

צריכת הדלק הממוצעת של קארנס 2004 היא כ8 ק"מ לליטר בערך, ונדמה לי שיש בה רק שישה מקומות (לפחות בחלק מהדגמים)

אמינות?

אם לשפוט לפי כמות הפעמים שקאיה קארנס ליסינג של חברים נכנסה למוסך - האמינות טעונה שיפור, אך בעניין הזה המדגם שלי קטן מכדי לענות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקארנס חסכונית בדלק ביחס לפרוויה , ה-KIA הזו נחשבת כאמינה בקטיגוריה שלה ביחס לקוריאניות כמובן. לדעתי זהו צעד נכון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

חברים שלומות ונהיגה בטוחה,

קודם כל תודה על התגובות מספר נתונים:

הפריווה שלי מאז שקניתי אותה לפני כשנתיים עברה טיפולם בסה"כ של כ- 12K ש"ח, המנוע משמיע רעשים של מכונת כביסה אך עדיין נוסע - במוסך טויוטה מרכזי אמרו שהמנוע לא משהוא.

1. מהיכן ניתן להשיג מנוע לטויוטה פריוויה שלא יתפרק אחרי שנה, וכמה זה עולה חלפים + עבודה , (מצאתי מנועים ב EBAY !!) ?.

2. מי יודע להחליף מנוע לפריוויה, נראה לי שבמוסך המרכזי לא כל כך יודעים איך לטפל באוטו הזה, מכירים מומחה בנושא פריוויה?

3. האם כדאי להשקיע מנוע לפריוויה (לך תדע מתי יגמר הגיר) או להחליף לקאיה קארנס?

4. האם עלות טיפולים של קאיה קארנס היא 12K ש"ח לשנתיים (כמובן שצריך הרבה מזל עם רכב - לי אין כזה עד כה)?

5. מהיא אגרת הטסט ?.

נא עזרתכם ידידי.

• תוכן חדש...