Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל על הHGT שהיתה לפי מה שהבנתי די מושקעת....העיקר שכל חלקי הגוף מתפקדים כמו שצריך.

איפה זה היה בדיוק?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
לא הבנתי מה הקשר בין כך שהפונטו ז"ל שלך היא HGT לבין עמידתה בכבוד בתאונה.

אם היית עובר את אותה התאונה בפונטו סטנדרטית האוטו היה עומד באותו כבוד בתאונה.

היתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא מבנה 3 דלתות שנחשב קשיח יותר ממבנה 5 דלתות, בכל מקרה ההבדל די זניח.

כספר צודק, למרות שהוא די סותר את עצמו. :wink:

מזל טוב שיצאתם ללא פגע מהתאונה הזו.

תנחומיי על הרכב.

MCS 2008

פורסם

אתה גם צודק למרות שאתה בעצמך סותר את עצמך... ע"י כך שאתה אומר שהוא צודק אבל הוא סותר את עצמו.. זו גם אימרה סותרת :)

וכן קספר, אתה טועה לדעתי בגלל המבנה הקשיח היא החזיקה ככה. אני דיי בטוח שבפונטו רגילה המצב היה שונה מעכשיו. מה השכי הופתעתי לדגלות זה שהסאן רוף נשאר שלם.

מוזר לחלוטין. ציפיתי להתנפצות שלו.

פורסם

שיהיה לך רק טוב .. מי כמוני יודע מה חצץ מסוגל לעשות :cry:

תלכו להיבדק ע"י רופא .. סממנים לרוב מתחילים יום יומיים אחרי ... לרוב אחרי שינה טובה פתאום מגלים דברים תפוסים ..

מקווה שלא נתת למשטרה לגרור לך תרכב...

יום טוב ותשמרו על עצמיכם אנשים.

פורסם
אתה גם צודק למרות שאתה בעצמך סותר את עצמך... ע"י כך שאתה אומר שהוא צודק אבל הוא סותר את עצמו.. זו גם אימרה סותרת :)

וכן קספר, אתה טועה לדעתי בגלל המבנה הקשיח היא החזיקה ככה. אני דיי בטוח שבפונטו רגילה המצב היה שונה מעכשיו. מה השכי הופתעתי לדגלות זה שהסאן רוף נשאר שלם.

מצחיק מה שאתה אומר - האם אתה מהנדס רכב מוסמך המתמחה בקשיחות מבנה? האם אתה יודע מה ההבדלים בקשיחות המרכב בין ה-HGT לפונטו הרגילה? האם אתה יודע במדויק את הכוחות שפעלו על הסאן רוף ברגע התאונה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקשיב ג'וקר.

כתבתי שידוע שמרכב 3 דלתות הוא קשיח יותר ממרכב 5 דלתות. יחד עם זאת כתבתי גם שההבדל הוא זניח, כלומר שזה לא מה שבא לידי ביטוי בתאונה שלך.

קשיחות של מרכב יכולה לבוא לידי ביטוי בהתנהגות שלו בכביש טכני וגם במקרה כזה לא כל נהג ידע להרגיש את ההבדל.

אני מקווה שעכשיו כבר אין סתירה פנימית בהודעה שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצחיק מה שאתה אומר - האם אתה מהנדס רכב מוסמך המתמחה בקשיחות מבנה? האם אתה יודע מה ההבדלים בקשיחות המרכב בין ה-HGT לפונטו הרגילה? האם אתה יודע במדויק את הכוחות שפעלו על הסאן רוף ברגע התאונה?

רוני

בוחן הרכב אמר לי שעם פונטו רגילה המצב היה שונה לחלוטין.

פורסם

רוני

בוחן הרכב אמר לי שעם פונטו רגילה המצב היה שונה לחלוטין.

וכולנו יודעים עד כמה הם חכמים..

:wink:

בכל מקרה - הבנתי שניסית למכור - הנה, קיבלת מחיר מחירון. עם השוק של היום - יצאת עם רווח :lol::D:wink:

ראלימן,

בצחוק כמובן. העיקר שכולם שלמים.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מוזר.. לי בוחן רכב אמר שיש לי מנוע של 406 , ושאסור לשים ג'אנטים לא מקוריים על הרכב, אה כן.... ולחבר שלי עם האימפרזה ... או אמר שיש לו סעפת של הונדה, אינג'קטורים של BMW ואגזוז של רנו ... אני תוהה אם אותו בוחן אמר לך לגבי הפונטו ;)

פורסם

כלום אם להגיד ת'אמת.. אמר שיצאנו בנס מזה, ושבפונטו רגילה הייתי מקבל בראש. זה הכל.

גם לא הייתי עם אלכוהול בדם וכו' מה שאם הייתי שותה בירה אחת אפילו הייתי מקבל בראש חזק (נהג שתוי = מעצר + שלילה להרבה זמן). למרות שמותר בטווח מסויים.

ולא שתיתי כלום במסיבה (רבדים אגב למי שהיה שם ).

בכל אופן , היה ונגמר.

פורסם

אם בעתיד תוכל לסרוק דוח שמאי אני מאוד אודע לך.

משתתף בצערך.

נ.ב

תשמור את הג'אנטים למזכרת :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כמו שרובם אמרו

העיקר שאתה בריא ושלם ...אוטו עוד אפשר להחזיר למצב טוב אותך לא תמיד

למרות שאני מבין שזה קשה לאבד כזה חבר(האוטו שלך)

הוא יפה גם... :cry:

אבל העיקר שאתה והחברים שלך חגרו חגורות בטיחות

וגם שאתם בריאים ושלמים..

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

• תוכן חדש...