Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בקרוב מאוד אני עובר לבאר שבע, לכוך שמצאתי במחיר מופקע.

אי לכך ובהתאם לזאת אני חושב שהפתרון היעיל ביותר להעברת שעות הפנאי בצינוק שאני עתיד להתגורר בו יהיה בצורת מסך LCD אשר משלב גם טלויזיה.

מאחר ואני דל תקציב + מחפש משהו שיספיק לי רק לשנים הקרובות ולא יותר מזה, חשבתי לרכוש את אחד המותגים הזולים שנמכרים בהום-סנטר ודומיו סביב ה 1,500 שקלים.

האם יש למישהו נסיון עם מוצר כזה? אמינות? איכות מינימלית? משהו?

האם עדיף לרכוש מסך LCD למחשב וכרטיס טלויזיה חיצוני או פנימי? זה יותר משתלם או בעל איכות טובה יותר?

תודה לעוזרים ולממליצים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש כרגע מבצע שווה בניו פארם,

מסך מחשב וLCD ב 1000 שקל , אני קניתי.

כמובן שמדובר בזבל סיני, אבל האיכות של התמונה גם בחיבור למחשב וגם לממיר מרשימה.

להרבה זמן זה בטח לא יחזיק , אבל כפתרון זמני , לדעתי זה שווה.

נותנים לך גם שנה אחריות, שזה גם חשוב.

קניתי את זה כפיתרון זמני לחדר שינה , ובינתיים אין לי מה להתלונן.

המסך הוא של חברת UTOPIA { שזה נראה לי ממש זבל :) } 20 אינצ , אני ממליץ.

:shock:
פורסם

חבל שהסתפקת בכוך, בב"ש יש הרבה אפשרויות ויכולת להתארגן על משהו ברמה טובה ובמחיר סביר.

בכל מקרה באיבורי יש תמיד מבצע על מסכי הAOC שלהם, אפילו ה32 אינץ במחיר זול, לא מזמן קניתי לאחי מסכך מחשב 22 אינץ שלהם, איכות מפתיעה לטובה ובנוסף גם אחריות מאוד מקיפה(לפי תעודת האחריות), שווה לבדוק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא משנה מה אתה מחליט, תקנה מוצר איכותי עם אחריות נורמלית ,רצוי בחנות עם סניף בבאר שבע.

כבר אכלתי חצץ עם מסך לא הכי איכותי שקניתי לאחותי שלמדה בבאר שבע, וזה אילץ אותי לבוא כמה פעמים עקב בעיות ותקלות.

והאחריות היתה באיזור המרכז.

יתרון ענק במוצרי AOC (שזה מה שקניתי לה אחרי שנמאס לי לבוא כל הזמן בשביל המסך) , הוא 3 שנים אחריות באתר הלקוח, ובחלק מהדילים גם החלפת ישן בחדש על המקום !

כשאתה לומד במהלך התואר, אין לך זמן לשטויות כמו תקלות במסך המחשב שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי כרטיס טלויזיה חיצוני, וזה בעצם הופך את המחשב שלי לטלויזיה. זה מתחבר ליו אס בי, ולא צריך הזנת חשמל מהשקע בקיר.

לדעתי זה פתרון טוב, אשר חוסך ממך את הצורך לקנות מסך גדול. אמרת כוך, אז... צריך גם לחשוב על חסכון במקום.

כרטיס טלויזיה חיצוני, זול, וטוב (מניסיון) עולה בערך 300 שקלים.

כמובן, אני מניח שיש לך מסך LCD לפחות 19" שיהיה נוח לצפות בו (וככה גם תחסוך לך מקום, לא תצטרך טלויזיה...).

זה נחמד וזה מה שהתייחסתי אליו למעלה. החסרון היחיד? לראות טלויזיה, תצטרך שהמחשב יעבוד גם כן.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=15285

לי יש את זה (מכשיר סבבה, ומוציא דברים טובים, אבל התוכנה שלו זוועתית!)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_202_544&products_id=13388

אגב, לפנדה יש חנות בבאר שבע, ככה שזה מסתדר לך.

אגב, אצלי, המחשב מחובר לטלויזיה, כי אני רואה סרטים ושומע ברמקולים שמחוברים למגבר.

לידידה שלי יש מסך ATIVA, שעלה לה 1500 שקל, לפני שנה. תכלס, לא רואים בו משהו מיוחד לדעתי, אבל הוא סביר בהחלט. היא מרוצה ממנו. זאת גם אפשרות.

השאלה מה התקציב שלך כמובן..

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...