Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה !!!

אציק93
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני עושה חור בדוד של האגזוז זה יעשה לי רעש של אגזוז לחץ ?

והאם זה יעבור בטסט

ואם כן איזה גודל צריך להיות החור בערך ??

תודה רבה ..

פורסם

כן, כדי לך לעשות! זה ייתן לך רעש לפנים!!1!1!

תעשה 2 חורים, אחד קטן (בערך צול וחצי) ליד היציאה באגזוז הסופי מלמטה ואחד גדול (בערך 3.7 צול) באחד מהדודים האמצעיים!

ייתן לך רעש סופני וגם אחלה ריח באוטו!

מומלץ במיוחד לנסוע עם חלונות סגורים למשך שעתיים!

וזה בכלל לא לפורום הזה, זה לפורום שיפורים.

הרי אתה מתכוון להגיד שיש לך רכב משופר לא?

פורסם

לפי שם משתמש שלך ניתן להסיק שאתה בן 15. אם זה הגיל שלך, אין לך עדיין רישיון ולכן השאלה שלך לא רלוונטית.

בקשר לאגזוז לחץ, תעשה חיפוש ותיראה שמה שאתה מדבר אליו ניקרא אגזוז זרימה חופשית. עם חור באגזוז לא תעבור טסט, עם רוב אגזוזי זרימה חופשית תהיה לך בעייה ולחלקם יש אישור של משרד התחבורה (גם לא תמיד עוזר - מניסיון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נו אין לך תשובה רצינית יותר ? זה חשוב לי ..

אם חשוב לך - תעשה חיפוש בפורום, לא חסרים דיונים בנושא.

המלצה אישית שלי. תתקין אגזוז זרימה חופשית. חור באגזוז נותן רעש מאוד מגעיל שדומה יותר לשחרור גזים ולא לקול לשנותן אגזוז זרימה חופשית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...