Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצועה 450

מותחן 100 כפול 3

משאבת מים 250

רצועת אביזרים(מצלצלת) 100

----------------------

סה"כ 1000 שקל חלקים לפני עבודה ומע"מ, אחרי עבודה ומע"מ בסביבות 1700 ש"ח

הגיוני ?!

פורסם

בזמנו עשיתי בדיוק אותו טיפול לפורד אסקורט שהייתה לי-החלפתי רצועת טיימינג (גומי) מותחנים ומשאבת מים. רצועת גומי עלתה 70 משאבת מים עלתה 120 ומותחן עלה 70. על עבודה אני לא זוכר כמה הוא לקח לי אבל אני זוכר שמאותו יום נשבעתי שאני לא נכנס יותר למוסכים ומתחיל לטפל לבד בבית אבל בכל מקרה 1700 נראה לי יקר אז תראה אם אתה יכול להתמקח איתו.

אייל

פורסם

לדעתי המחירים של החלקים הגיוניים (אני מכונאי) אבל באמת היה צורך להחליף את כל המותחים(זה נדיר שכל המותחים מתקלקלים). האם זה מוסך שרות של פורד?

דרך אגב לפי מחירי החלקים שנתת קודם זה סה"כ חלקים 1100 ש"ח לפני מע"מ. אז יוצא שמחיר העבודה שהוא לקח לך הגיוני.

לפי כמות המותחים זה מנוע 16V נכון?

פורסם

יש מכוניות פשוטות יותר כמו פיאט פונטו פג'ו 205 , שהחלקים זולים יותר והעבודה זולה יותר. אבל הרכב שלך זה 16V גם העבודה שם קשה יותר גם יש בטיימינג יותר חלקים.

סתם לידע כללי הרבה יצרני רכב מיצרים את הרכבים החדשים שלהם כיום עם שרשת טיימיניג(לא רצועה) שאורך החיים שלה גדול בהרבה והטיפולים נהיים זולים יותר.

פורסם

מוסך טובול זה מוסך ותיק ואמין מאוד בנתניה ומורשה למכוניות סובארו.

בגאסטי שלי עשיתי אצלו טיימינג יצא לי 630 ש"ח לרצועה מקורית+רצועת אלטרנטור+2 מחזירי שמן.

מותחן לא היה צורך בהחלפה כי המצב שלו היה טוב. המחיר כולל עבודה ומע"מ.

אז הכל תלוי בסוג הרכב.

פורסם
משהו יודע אם לפיאסטה יוט 1995 יש גם טיימינג או מתי עושים , הרכב עבר 210 אלף ?

כן יש, כמו שלכל רכב יש טיימינג . רק שאצלך בפיאסטה זו שרשרת והיא מוחלפת רק לאחר שמתחיל רעש ממנה.

פורסם
כן יש, כמו שלכל רכב יש טיימינג . רק שאצלך בפיאסטה זו שרשרת והיא מוחלפת רק לאחר שמתחיל רעש ממנה.

לאחר שהמכונית עברה טיפול 10000 , יש קצת רעש מהחגורה , המוסכניק אמר שהוא לא מתח אותן יותר ידי כדי למנוע לחץ על הגלגלים .

אז מה זה אומר שצריך לעשות טיימינג ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...