Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אם לדוגמה יש לי מכונית עם טורבו צי'פ פילטר פתוח וכו', אז בטסט האנשים שם מתעניינים במנוע?

כי אמרו לי אנשים שלא אכפת לטסטרים מה יש לך מתחת למכסה מנוע האם זה נכון?

תודה לעונים!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מתעניינים ועוד איך.

לעיתים יכול להיות מצב שתיגש עם רכב משופר ותעבור טסט אבל לרוב אפילו פילטר אויר מיד יגרום לכשלון בטסט.

כמו בהרבה דברים אחרים בחיים, זה תלוי.

אם האוטו נראה כמו איזה עונדה של ערסים עם דוד רועש, קסנון כחול ושלל ספוילרים על הרכב, אתה מועמד לכשלון כמעט ודאי.

מצד שני, אם הרכב נראה שמור ומקורי ויש כמה תוספות סולידיות ובצורה צנועה ומוצנעת, רוב הסיכויים שתעבור טסט.

כמה טיפים נוספים להגעה עם רכב משופר לטסט:

1. הכי חשוב, כנס למוסך שלך לפני הטסט ובקש ממנו לבדוק את תקינות הרכב ולסדר מה שצריך על מנת שהאוטו יעבור טסט.

שטוף את הרכב מלמטה עם דגש על אזור המנוע והבולמים/קפיצים, אנחנו רוצים ליצור רושם שהרכב הזה "מלוקק" .

אם לא יהיו רג'קטים בטסט והאוטו יראה "מלוקק" סביר להניח שלא יעשו לך בעיה על דוד או פילטר. אם יהיו רג'קטים בכל מקרה אז מיד גם כל ה"שיפורים" יתווספו לרשימה.

2. חובה להגיע עם רכב שטוף ונקי, רכב מוזנח חיצונית מצביע על רכב מוזנח מכנית.

3. אל תופיע לטסט עם סנופ דוגי דוג או אייל גולן בפול ולויום, בכלל עדיף לכבות את המערכת או לשים איזה תוכנית אקטואליה ברדיו (בסיס מצוין לפתיחת שיחה עם הטסטרים כשהם מגיעים לאזורים הבעתיים ברכב, "מה אתה אומר על המושחתים האלה? וכו').

4. היה סובלני ונימוסי, אל תתוכח,אל תצעק, אל תתעצבן . אתה בידיים של הטסטר וככל שתראה לו שאתה בן אדם מתורבת ואדיב מהישוב ולא איזה ערס פואתי (באופן כללי, לא חו"ח אתה אישית) גדלים סיכוייך לעבור טסט.

5. תן חיוך, אתה לא יודע כמה זה עוזר לאנשים להפתח אליך ולנסות לעזור לך.

6. אם אתה בחור צעיר ואתה נוהג באוטו בעייתי (הונדה סיביק קופה משופרת בטוב טעם עם קסנונים, דוד פתוח ונאונים כחולים מתחת לאוטו) שלח את אמא שלך עם יפוי כח לעבור טסט עבורך, לה יש סיכוי הרבה יותר גבוהה לעבור מלך.

בהצלחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם בגירה.

בעיקר בעניין הגישה החיובית והחיוך.

אבל,

לפי החוק היבש , לא אתה לא תעבור טסט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם רב הדברים.

צ'יפ לא ניתן לגילוי בטסט וטורבו בדר"כ הוא מקורי- אם הוא לא מגיע מקורית עם הרכב אז זה מאוד תלוי כמה הבדיקה מעמיקה.

בקשר לפילטר- לפחות מנסיוני, אפילו לא שאלו אותי מה זה ומי זה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

. אם אתה בחור צעיר ואתה נוהג באוטו בעייתי (הונדה סיביק קופה משופרת בטוב טעם עם קסנונים, דוד פתוח ונאונים כחולים מתחת לאוטו) שלח את אמא שלך עם יפוי כח לעבור טסט עבורך, לה יש סיכוי הרבה יותר גבוהה לעבור מלך.

אחח כמה שזה נכון. בעיה לעבור עם אוטו כזה טסט. גם אמא לא תעזור עד שהאוטו יחזור להיות מקורי.

פורסם

לפני שאתם ממהרים לשלוח את האימהות שלכם לטסט עם רכבים שעברו שינויים בין עם זה בטעם או בצורה חאפרית

דעו לכם שזה עדין לא אומר כלום!

קודם כל ברור שרכב נקי שנראה שמור, מטופל, שהנהג לא יכנס עם פוזה וכ''ו יכול לעזור

אבל הכל תלוי במצב הרוח של הטסטר.

כי אם אמא שלי הלכה לעשות טסט בפעם הראשונה לרכב שלה (הונדה סיוויק 2004) והרכב מטופל ושמור

ולא הייתה שום בעיה מלבד חתיכה קטן מהבקלית שהייתה שבורה ומדובר על בקלית כפולה והפלסטיק החיצוני שנועד בשביל

לתת לפנס צורה חלקה שתשתלב עם הצורה של הרכב.

בגלל הדבר הקטן הזה הכשילו אותה טסט

וברכב אין שום תוספות לא ריפודים ולא נעלים אפילו המערכת שמע מקורית!

אז זה משאיר 3 אופציות:

1: למצוא טסטר שמקבל שוחד

2: להוריד את כל השינויים שבוצעו שנראים לעין

3: למצוא 2 בחורות (המילה שהשתמשת בה לא מקובלת) בלבוש מינימאלי שיגשו עם ייפוי כוח לעשות טסט לרכב ולקוות שהטסטר יהיה מספיק חרמן

בשביל להעביר את הרכב טסט...(רצוי שהם יגידו שהן חרמניות פנויות ויתנו לו מספר פלאפון בדוי 8))

בהצלחה!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

וההודעה שלך ממש תרמה משהוא לשרשור, נכון?

ומה אתה בכלל מתלונן שהכשילו את אמא שלך? אמרנו כבר שהבסיס הוא להגיע עם רכב תקין!

בקלית שבורה זה תקין?

פורסם

לא יודע אם ההודעה שלי תתרום לשירשור, אבל אבא שלי (מבוגר, חסר פוזה) נכנס עם קורולה 93, שמורה בצורה קיצונית(!) ומטופלת בצורה מושלמת, לטסט, כאשר נורת האיתות הימנית האחורית שבורה, ובמקומה נמצא מסקינטייפ חום.

במשך כמה שנים הוא עבר, אבל לפני שנה או שנתיים העבירו אותו והבהירו לו שהוא חייב להוריד את הנייר דבק, כי זה לא חוקי (מבלי שהטסטר שם לב שחסרה שם נורה!), אחרת לא יעבור שוב.

אבא שלי הלך לבדוק מה עלות תיקון של נורה כזו ומתברר שתיקון כזה עולה המון כסף, מפני שצריך להחליף שם עוד המון דברים על-מנת להגיע לנורה הספציפית. (אינני יודע על איזה חלקים מדובר בדיוק, אבל כך נאמר במוסך טויוטה).

בכל אופן, שנה לאחר מכן, אבא שלי ניגש לטסט ועבר בלי שהעירו לו.

אולי אם הוא היה נראה להם צעיר, ערס ופוזאיסט, הוא היה נכשל.

או שהוא פשוט עבר כי לטסטרים נמאס לשמוע חפירות של בנאדם בן 63 ?:) (במקרה כזה, אני חושב שלבחורה היו סיכויים גבוהים יותר להכשל).

פורסם

יניב, אהבתי את הרשימת טיפים, בהחלט מסכים.

אהבתי את העניין של "לפתיחת שיחה עם הטסטרים כשהם מגיעים לאזורים הבעתיים ברכב, "מה אתה אומר על המושחתים האלה? וכו'. "

דווקא עם הטסטרים לדבר על מושחטים ?!:lol:

פורסם
לא יודע אם ההודעה שלי תתרום לשירשור...

ההודעה שלך בהחלט תרמה. היא חיזקה את מה שנאמר והוא שאם מגיעים עם רכב שלא 100% תקין אז זה הימור.

פורסם
אין צורך סתם לצטט.

אבא שלך נוסע הרבה שנים בלי מנורת איתות? :?

אם ככה בעצם מי שנוסע מאחוריו לא יודע שהוא הולך לעבור לימני...

• תוכן חדש...