Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פה מבין ב-T-MAXX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי T-MAXX 2.5 עם מנוע 3.3 TRX icon_twisted.gif

ביום שישי האחרון הרכב חטף מכה ששברה את התושבת מנוע ועוד כמה חלקים על הדרך , החלפתי את התושבת והרכבתי חזרה את המנוע אבל בפעם הראשונה שהנעתי הוא עשה רעשים מוזרים וניראה שהוא הייה קרוב מידי לספור גיר והשתפשף איתו חזק מידי , הרחקתי את המנוע בכמה מילימטרים ועכשיו הוא לא נוגע בכלל בספור גיר שמעתי שיש איזה שיטה עם דף נייר לכוון את זה ואני שואל כיצד עושים זאת ? ואם יש איזה מדריך עם תמונות אז יותר טוב

ניסיתי מספר פעמים לנסות ולשחק עם הכיוון הזה ולא הצלחתי זה ניראה כאילו זה שוחק את הספור גיר כי זה עושה כל מיני צווחות מוזורות ממנוע נכון לעכשיו הרכב מניע אבל אני צריך ללחוץ המון גז כדי שהוא יזוז טיפה , תופעה דומה לקלאץ מחליק ברכב.

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה שואל את זה בפורום אוף-טופיק ולא בפורום טכני ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השיטה עם הנייר היא כדי לתאם את שני גלגלי השיניים שישבו אחד לאחד,

מה שאתה בעצם עושה זה לוקח חתיכת נייר, מצמיד אותה לגלגל שניים אחד ואז מצמיד את הגלגל השני, מסובב אותם ומוציא את הנייר.

פורסם

כדי לכוון את גלגלי השיניים בין הSpur Gear לבין הקלאץ' אתה צריך לשים נייר בינהם ולהדק את תושבת המנוע לא באופן מוחלט.

אחר כך אתה בודק שהנייר זז ושיש עליו סימנים של גלגלי שיניים.

התופעה השנייה שאתה מתאר יכולה לנבוע משתי סיבות:

1. רפידות קלאצ' שחוקות.

2. Spur Gear לא מחוזק.

לדעתי אפשרות 2 היא סבירה יותר. תחזק את הSpur, אבל לא יותר מידי כי זה יכול להרוס את התיבת הילוכים.

אגב, יש לי טי-מאקס מפורקת לחלקים לאחר שהפסקתי עם התחביב.

יש לי לא מעט שיפורים וחלקי חילוף, חלקם חדשים באריזה.

אם אתה צריך חלקי חילוף אתה מוזמן לפנות אלי.

פורסם

אדון דיסקבר , ניראה לך שאני לא מכיר את RCZONE ? תיהיה בטוח שכן אם היית נכנס לפורומים שם גם אתה היית יוצא רוב הקהילה שם הם ילדים ורוב ההודעות ניראות בסגנון של "חחיחיחחח" אחיייייי סבבבבהבה %$@@# וכל מיני דברים בלתי קראים כאלה ואחרים .

מיורן ו-T-MAXXIMUM תודה רבה לשניכם , מחר בבוקר אני ינסה את זה ויחזור עם תשובות (לא רוצה להעיר את השכנים עם הרעש של המפלצת הזאת :lol:).

T-MAXXIMUM , מאיזה איזור אתה ? איזה חלקים מעניינים יש לך ? בעיקרון ה-TMAXX שלי משופרת בכל טוב המנוע עבר הסבה מ-2.5 סמ"ק ל-3.3 סמ"ק המנוע לא מזמן סיים הרצה והיא נוסעת חזק מאוד :twisted: יש גם אגזוז לחץ של MPI .

מבחינת שילדה הרכב עם מיגון תחתון מלא מאלומניום ( אם לא הייה לי את המיגון הרכב הייה מתפרק ל-2 מהבומבה שהוא חטף :-)) והרכבתי לרכב לפני יומיים גם ווילי באר , היא מרימה המון פעמים את 2 הגלגלים הקידמים בהאצה יש לה עודף כוח :twisted: המנוע הזה קצת OVER למכונית הזאת אבל אני לא מתלונן :-D.

דרך אגב עוד שאלה ראיתי שאתה מבין בתחום , יש באוטו הילוך רוורס גם (הסרבו שלו מתפקד טוב ) , הבעיה היא שלוקח לו לפעמים כמה שניות וכמה ניסיונות להיכנס להילוך רוורס ועוד יותר בעיה לצאת מהילוך אחורי לפעמים אני לוחץ פול גז והיא נוסעת אחורה :oops: מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
אדון דיסקבר , ניראה לך שאני לא מכיר את RCZONE ? תיהיה בטוח שכן אם היית נכנס לפורומים שם גם אתה היית יוצא רוב הקהילה שם הם ילדים ורוב ההודעות ניראות בסגנון של "חחיחיחחח" אחיייייי סבבבבהבה %$@@# וכל מיני דברים בלתי קראים כאלה ואחרים .

מיורן ו-T-MAXXIMUM תודה רבה לשניכם , מחר בבוקר אני ינסה את זה ויחזור עם תשובות (לא רוצה להעיר את השכנים עם הרעש של המפלצת הזאת :lol:).

T-MAXXIMUM , מאיזה איזור אתה ? איזה חלקים מעניינים יש לך ? בעיקרון ה-TMAXX שלי משופרת בכל טוב המנוע עבר הסבה מ-2.5 סמ"ק ל-3.3 סמ"ק המנוע לא מזמן סיים הרצה והיא נוסעת חזק מאוד :twisted: יש גם אגזוז לחץ של MPI .

מבחינת שילדה הרכב עם מיגון תחתון מלא מאלומניום ( אם לא הייה לי את המיגון הרכב הייה מתפרק ל-2 מהבומבה שהוא חטף :-)) והרכבתי לרכב לפני יומיים גם ווילי באר , היא מרימה המון פעמים את 2 הגלגלים הקידמים בהאצה יש לה עודף כוח :twisted: המנוע הזה קצת OVER למכונית הזאת אבל אני לא מתלונן :-D.

דרך אגב עוד שאלה ראיתי שאתה מבין בתחום , יש באוטו הילוך רוורס גם (הסרבו שלו מתפקד טוב ) , הבעיה היא שלוקח לו לפעמים כמה שניות וכמה ניסיונות להיכנס להילוך רוורס ועוד יותר בעיה לצאת מהילוך אחורי לפעמים אני לוחץ פול גז והיא נוסעת אחורה :oops: מה יכולה להיות הבעיה?

התופעה שציינת לגבי הרוורס, נראה לי שהסרבו שנמצא אצלך לא מספיק חזק.

מניסיון(הייתי בעלים בעבר של טי-מאקס עם מנוע RB323 ושאר שיפורים מכול טוב).

פורסם

לא מכיר, לא שוטטתי שם יותר מידי.

פעם אחרונה שנכנסתי לשם הייתה לפני שנים (4~) כשהתעניינתי קצת בנושא.

אם תמצא פה חברי פורום שיוכלו לעזור לך - בהצלחה.

לדעתי כדאי להפנות את זה לפורום שקצת יותר מתמחה בזה (בין אם זה פורום ישראלי (שכנראה שאין?) או בינלאומי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
התופעה שציינת לגבי הרוורס, נראה לי שהסרבו שנמצא אצלך לא מספיק חזק.

מניסיון(הייתי בעלים בעבר של טי-מאקס עם מנוע RB323 ושאר שיפורים מכול טוב).

גם לי זה נשמע כמו סרבו עייף או אחד מהחיבורים שלו.

Traxxas אחלה של חברה, T-MAXX אחלה של Off Road, לי היתה בעבר 4Tec, וגם לה היו שיפורים מכל טוב :)

בהצלחה בהמשך.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כן גם אני שיפרתי את שלי בכל פרמטר יעיל אפשרי. הייתי פריק של זה אבל אז הגיע הצבא והפסקתי להתעסק עם זה.

אני מאיזור השרון, פשוט החלטתי שאין לי זמן להתעסק עם המכונית ופירקתי אותה לחלקים. אמרתי שאני אמכור לאנשים שיצטרכו חלקי חילוף ולא ירצו להשקיע יותר מידי. אבל מאז לא פרסמתי את זה והאוטו שוכב בחלקים בתוך תיק מסודר.

הייתה לי גם את הבעיה הזאת של הרוורס. זו בעיה של סרבו ושל כיוון הסרבו.

לפני הכל אתה צריך לוודא שאתה בסל"ד נמוך יחסית. הגיר לא עובר לרוורס מעל סל"ד מסוים כדי לא לפגוע בתיבה.

אולי תנסה לשחק עם בורג הIDLE בקרבורטור של המנוע ולראות אם אתה מצליח להעביר כשהמנוע בסל"ד מאוד נמוך.

אם לא, הבעיה היא בכיוון הסרבו. אתה צריך לנצל את מקסימום מהלך הסרבו שלך. תנסה לכוון את המוט שלו כך שיהיה הכי יעיל שאפשר (שזה אומר שהקפיץ שיושב על המוט ברזל לא ידחס יותר מידי, ומצד שני שלא יהיה מרווח בינהם).

כמובן שאת העברת הילוך הרוורס עושים בעמידה בלבד, אחרת תדפק לך התיבה (וגם לא תצליח להעביר לרוורס).

פורסם

עדיין לא הצלחתי לסדר למרות שניסיתי את מה שנאמר פה.

אבל שמתי לב עכשיו למשהו הספור גיר לא תקוע הוא מסתובב בחופשיות אם אני מסובב אותו עם היד .

אני נותן המון גז והוא בוקשי מסתובב הספור גיר הגלגל שיניים של המנוע לעומת זאת (לא יודע את שמו אבל הוא מחובר אחרי הגלגל תנופה - פלייוויל) מסתובב מהר מאוד , זה בעצם הגלגל שיניים שיוצר קשר עם הספור גיר .

פורסם

הגג"ש עם החלק שיושב על הקלאץ', נקרא פעמון.

תגיד לי כזה דבר, הסליפר קלאץ' שמחזיק את הגג"ש, לחוץ טוב? יש סימני פלסטיק מותח/ טחון עליו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הפעמון מסתובב מהר אבל הספאר גיר לא?

אם הם מחוברים אחד לשני, זה לא יכול להיות.

תבדוק שהם באמת במרחק הנכון אחד מהשני.. ייתכן שהבעיה היא בסליפר קלאץ' כמו שנאמר מעלי.

אם שניהם מסתובבים מהר והאוטו בכל זאת לא זז, תבדוק שהתיבה מסתובבת כמו שצריך..

פורסם

הבעיה נפתרה הספור גיר הייה טחון כי הוא לא הייה מורכב כמו שצריך , היום החלפתי אותו לאחד קצת גדול יותר .

עכשיו יש בעיה אחרת הספור גיר גדול יותר וגם המנוע לא מקורי (הוא גדול יותר מהמקורי גם פיזית) הבעיה היא שהספור גיר משתפשף כל הזמן עם הפילטר אויר ועושה קצת רעש אני מפחד שהוא ישחק שוב מה גם שזה פוגם קצת בביצועים .

אני עם פילטר אויר מקורי.

יש איזה דרך להרחיק במעט את הפילטר המקורי מהספור גיר?

אם לא הבנתם אני יעלה תמונה שמראה את זה

פורסם

עפ"י מה שידוע לי,

רעש מהספור גיר במהלך סיבוב זה דבר אופייני ובסדר לחלוטין, אבל הכול תלוי בעוצמה של הרעש.

לגבי הפילטר אוויר, נסה לקחת ברך אגזוז(גומי) ישנה, ובעזרתה להאריך טיפה את ה"צינור" של הפילטר אוויר.

אפשרי גם עם ה"צינור" של הפילטר המקורי במידה ואתה משתמש בפילטר "כפול".

פורסם

איזו חברה הכי טובה היום לבאגי?

אני חושב להתחיל להיכנס לעניין הזה ולקנות כל פעם חלק אחר וככה להרכיב לי באגי (אם זה אפשרי בכלל) לאורך זמן כדי להנות מהבניה עצמה של הרכב.

אני יודע שיש קיטים להרכבה אבל המחירים שלהם לא זולים כלכך ואני רוצה פרוייקט לאורך זמן כמו שמשפרים רכב אמיתי ולא הכל מעכשיו לעכשיו.

השאלה היא איזו פלטפורמה תהיה טובה

מה ההבדל בין באגי טראגי ו סטודיום טראק?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...