Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה קצת :screwy: , עימכם הסליחה . חזרתי מטיול בפראג וכמובן ביקרתי בדיוטי , בין היתר קניתי מארז אחד של וינסטון לייט ( 4 פקטים ) , 2 פקטים מתוכם נפתחו אחד בשבילי ואחד בשביל חברה שלי .

טעמם פשוט נורא במיוחד שמגיעים לחצי הסיגריה , ופשוט בלתי אפשרי לעשן אותם , כמו כן חילקתי כמה לחברי בעבודה כדי לשמוע את חוות דעתם : פשוט קיבלתי את אותה תגובה.

כרגע יש לי 2 פקטים שלא נפתחו , שאלתי היא : האם יש טעם לפנות לשירות הלקוחות של הדיוטי ?

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

בסיגריות יש מספר רמות של איכויות.

בעבר, כאשר עישנתי ווינסטון לייט קופסא רכה (אז היה בצבע אדום\לבן- היום זה כחול) בארה"ב הווינסטון לייט היה ממש חזק ואי אפשר היה לעשן אותו.

מכיוון שעברנו בווירג'יניה אז הרמנו טלפון לשירות לקוחות וקיבלנו תשובה שלישראל-שולחים את הסיגריות מהאיכות הכי פחות טובה, ולכן הלייט בארה"ב חזק לנו ואם אנחנו רוצים משהו דומה\זהה רצוי שניקח את הסופר-לייט בארה"ב.

לא סתם רוב הסיגריות לייט בדיוטי מגיעות עם פילטר חום, הם פשוט איכותיות יותר והסיגריה מצויינת , זה פשוט אנחנו שהתרגלנו לעשן את הזבל שמוכרים לנו בישראל:).

under construction..

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

אנחנו התרגלנו לחרא.. אז משהו איכותי נתפס אצלינו כלא טוב?

אני כל החיים שלי נהגתי על טרנטות מתפרקות כי מה כבר תלמיד\ סטודנט או חייל יכול להרשות לעצמו. היום אני נוהג על לקסוס. לטעמי היא די בסדר.

וכן, הסיגריות בדיוטי הן זבל. בדיוק כמו המחיר שלהם.

GS300.

פורסם

זה ידוע כבר דורות סיגריות שמוכרים בדיוטי פרי אלו סיגריות שמוכרים פה הזקנים ללא מכס פשוט אי אפשר לקחת שאכטה בלי סבל של הטעם המגעיל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בלי קשר לאיכות הסיגריות בדיוטי פרי, למה בדיוק ציפית מווינסטון לייט? אגב מוזר מה שאתם, אתם אומרים שכל הסיגריות שיש בדיוטי פרי הן חרא? כולל קנט, כאמל? או שבסיגריות הפחות נפוצות הם מביאים סיגריות איכותיות יותר? אגב מה ההבדל בין הסיגירות שבדיוטי פרי שלנו לבין סיגריות מסתם קיוסק או חנות בארץ?

ROOONEEYY

פורסם

למה ציפית?

קודם כל זו סיגריה שזה מוצר שיעודו העיקרי הוא להסריח ולהוציא עשן שמשאיר טעם רע בפה ובין כח המוצרים מהמשפחנה הזו בחרת את אחד המסריחים במיוחד. טוב שלא קנית אסקוט ובאת בטעננות שכשהיא נרטבת היא מתחילה לצמוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה פעם במרינה בעכו זקן נחמד שהיה מוכר סיגריות בלי מכס ( כנראה יבוא מחו"ל או משהו ), תמיד היינו קונים אצלו עם חברים והכל היה בסדר גמור. ( בתקופה הזאת הייתי מעשן דבידוב , אחלה סיגריה , רק באסה שהיום הן עולות משהו כמו 22 שקל , אז עברתי לLM אדום )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
בדיוטי פרי יש לאקי סטרייק או שגם משם הם נעלמו ?

לא יודע לגבי הדיוטי, אבל לאקי סטרייק יש עדיין בקיוסקים, חפיסה עולה משהו כמו 17 ש"ח.

ROOONEEYY

פורסם
אז זהו שאין בארץ לאקי סטרייק , כי לא מייבאים אותם כבר מעל שנתיים...

איפה ראית ?

בקיוסק מול הבית. גם בת"א לא חסר מקומות שמוכרים לאקי.

ROOONEEYY

פורסם

בתור מי שמעשן מלבורו לייט כבר כמה שנים אני יכול להרגיש הבדל דק מאוד בין הסיגריות בדיוטי לבין הסיגריות בקיוסקים.

לטעמי ההבדל הוא בכך שבדיוטי פרי יש תנועה מאוד גדולה של סיגריות יצא לי כבר כמה פעמים לראות אותם מעמיסים עגלות על גבי עגלות של מלבורו לייטס בטיסות יוצאות ואני מאמין שההבדל המדובר הוא בטריות שלהן אולי, ייתכן שעקב התנועה הגדולה לעומת התנועה האיטית בקיוסקים הסיגריות בדיוטי פרי עומדות פחות זמן על המדף ולכן הטעם שלהן שונה במקצת.

אבי.

פורסם
בקיוסק מול הבית. גם בת"א לא חסר מקומות שמוכרים לאקי.

תוכל לתת לי שמות/מקומות ?

איפה הקיוסק מול הבית ?

ואיפה ראית בתל אביב ?

כי יש לי חבר שמחפש לאקי בנרות ולא מוצא !

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לכל אלה שהמעשנים שטענו שויינסטון לייט מסריחה גם ככה , אטען שאני מעשן שנים NEXT רגיל, אז ככה שבאמת הסיגריות האלו התפקששו בפס היצור, אגב בשירות הלקוחות של הדיוטי היו מאוד אדיבים והקופסאות נשלחו בחזרה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...