Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט VS לנסר (ליסינג)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אקסנט הוא רכב מיושן.

לא השתנה הרבה ברכב מאז שנת 98 חוץ ממתיחת פנים בפנים ובחוץ,לא ממש בטיחותי ואם כבר מדברים לא ממש נוח.

בלנסר אולי יש רק 98 סוסים אבל זה סוסים על ספידים (הם לא על ספידים , זה עניין של תיבת הילוכים עם יחסי ההעברה נכונים וחלקים שזה בניגוד לאקסנט ובכל היונדאים, כל הכח של מנוע האקסנט מתבזבז עקב תיבת ההילוכים הלא חכמה עם יחסי העברה ארוכים ולא מחולקים טוב.) ,הרכב מאיץ יפה מאוד ואין בעיית כח מורגשת - אם אתה משווה אותה לפוקוס שבסמלונך אז אתה צודק :-)

קח בחשבון ששניהן לא בדיוק שיא השכלול וגם לא הכי מתקדמות מבחינת בטיחות,אני לא בטוח במה הייתי רוצה להיות,רוב הסיכויים שהייתי מוותר על התענוג ולוקח מונית אבל זה רק אני.

שווה בדיקה האם יש אופציות אחרות אבל אם אין אז הייתי הולך על הרע במיעוטו וזה הלנסר

5 תווים

ay-ahzakot.co.il

פורסם

האקסידנט הנוכחית היא לא רכב חדש לחלוטין?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא נורא, לגבי בזמן האחרון יש יציאות מוזרות כאשר מדברים על יפנית ומשווים לקוריאנית כל שהיא, תתרגל לזה ואל תכעס.

הלאנסר עדיפה בכל היבט, וכמו שאמרו בYNET, אקסנט זה רכב שתקום בבוקר ולא תשמח שיש לך אחד כזה. (לא שעם הלאנסר תשמח כל כך, אבל בכל זאת תקבל עוד מ"מ עם הפה כלפי מעלה..)

שים לב לפרדוקס!

אני מצד אחד כתבתי, שהאקסנט לא משהו, כלומר יצאתי בצורה די נחרצת נגד רכב קוריאני, לעומת זאת אתה ממשיך בסגנונך הבוטה ומשתלח.

אני כבר מתחיל לחשוש, שזה משהו אישי...

פורסם
רכב לפי מטר רץ?

אולי יש לנו ילדים להושיב מאחור?

אולי חברתי אוהבת רכבים מרווחים? זאת לא זכותה לבחור ברכב המרווח מבין ההצעות שנותנים לה, בעוד היא משלמת גם ככה סכום זהה על שניהם?

אולי אנחנו שנינו שוקלים יחד 500 ק"ג?

ולמה התעלמת משאר הדברים הנחוצים שרשמתי בדרישה?

האקסנט לא משהו? חבל..כי אני מחפש משהו כבר הרבה זמן. מישהו יודע איפה יש משהו?

התגובה שלך תרמה במשהו לשרשור?

לא יודע מה היית בוחר? אולי תחשוב על זה ותגיד לי...אני אחכה שתגבש החלטה.

מאיפה אנשים מביאים תגובות כאלה?!:?

תודה לשאר העונים הרציניים,

אני מבין שכולם בעד הלאנסר..

אנני יודע אם יש ילד או לא.

גם אין ברשותי התיק הרפואי שלך או של חברתך הנכבדה, על מנת שאוכל ללמוד על משקלכם הכולל.

אי לכך יכולתי להתבסס על המידע, שאתה עצמך כתבת בזו הלשון, ואני מצטט:

"-מרווח (אם כבר תשלום מהמשכורת על ליסינג אז שיהיה כבר רכב מרווח)"

אם לפרש את המשפט הזה, הרי הנה מסקנותיי:

אם כבר משלמים על משהו, אז זה חייב להיות גדול, מפני ש -

גדול יותר = טוב יותר... אינך מתמקד בשום דבר מלבד עלויות, לא בילדים ולא במשקל.

כמו כן מה לעשות, נתת (קיבלת) שתי אופציות גרועות, שתיהן לא מגיעות לרמה המקובלת היום בשום פרמטר, וזה עוד בלשון עדינה, מדובר בשני רכבים מיושנים, בעיקר הלאנסר,

לכן הבחירה קשה.

כן, גיבשתי עמדה בשבילך: או שתדרוש רכב אחר, כלומר אופציות נוספות, או אולי עדיף לרכוש רכב פרטי, ולשמור מנגד על משכורת שלמנ של חברתך.

פורסם

הלנסר יחסית לאקסנט נוסעת יותר טוב

נהגתי בשתיהם ונהנתי מהלנסר יותר

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning

פורסם
אי לכך יכולתי להתבסס על המידע, שאתה עצמך כתבת בזו הלשון, ואני מצטט:

"-מרווח (אם כבר תשלום מהמשכורת על ליסינג אז שיהיה כבר רכב מרווח)"

אם לפרש את המשפט הזה, הרי הנה מסקנותיי:

אם כבר משלמים על משהו, אז זה חייב להיות גדול, מפני ש -

גדול יותר = טוב יותר... אינך מתמקד בשום דבר מלבד עלויות, לא בילדים ולא במשקל.

כמו כן מה לעשות, נתת (קיבלת) שתי אופציות גרועות, שתיהן לא מגיעות לרמה המקובלת היום בשום פרמטר, וזה עוד בלשון עדינה, מדובר בשני רכבים מיושנים, בעיקר הלאנסר,

לכן הבחירה קשה.

כן, גיבשתי עמדה בשבילך: או שתדרוש רכב אחר, כלומר אופציות נוספות, או אולי עדיף לרכוש רכב פרטי, ולשמור מנגד על משכורת שלמנ של חברתך.

לגבי המתקשה,

לא ציינתי שגדול יותר= טוב יותר!

כן ציינתי שבסכום הנדרש אני מעדיף רכב מרווח (וגדול) ע"פ קופסת שימורים קטנה וצפופה.

מה הסיבה לכך שאני רוצה תמורת כספי רכב גדול יותר זה לא עיניינך ובטח שלא דורש ממך לנתח את הבקשה באופן פסיכולוגי.

כמו כן, מה לעשות, נתתי 2 אופציות גרועות, אבל אם הייתי יכול להתלבט בין סדרה 7 ל-S קלאס הייתי מציין זאת.

אלו הן האופציות שנתנו לחברה שלי, החיים אכזריים, חברות היי-טק הן חסרות תרבות מוטורית לחלוטין,

אבל זה מה שנותנים לה ומבין זה היא צריכה לבחור את הגרועה פחות/ המרווח יותר/הטוב יותר/ הכי קרוב למהיר ועצבני שיש (תבחר כרצונך).

תודה על גיבוש הדעה שארגנתי בשבילי..

בנוסף להמלצה של "לדרוש רכב אחר/אופציות אחרות" יכולת לייעץ לחברתי לאיים בפיטורים אם לא תקבל סיויק למשל!!

בנוגע לרכב פרטי- מחישובים שערכנו שנינו הגענו למסקנה שזה פחות משתלם ויוצא יותר יקר לרכוש רכב פרטי מאשר הניקוי בברוטו לרכב ליסינג- תודה על ההמלצה.

פורסם

ממליץ לך ולחברה מאוד לעשות סיבוב בלנסר (אני בטוח שלא חסר אנשים בעבודה שלה שישמחו לתת לה סיבובון) ובאקסנט (על אף שאתה מכיר אותה).

למה זה כזה חשוב?

מכיוון שבין 2 הרכבים הללו אין אחד שמצטיין.

אולי פתאום חברה שלך תתחבר לאקסנט.

אולי פתאום תגלה שהתנוחת נהיגה בלנסר נוראה.

טחנתי קילומטרים גם על הלנסר היוצאת וגם על האקסנט הקודמת שהוחלפה לא מזמן.

לזכות הלאנסר נציין לטובה את מימד הגודל העדיף. גיר טיפרוניק (אף שהשימוש בטיפרוניק לא מזמין כ"כ, לעומת המזדה 3).

לרעת היונדאי אני אציין צריכת דלק מפחידה. המד שמה מתרסק לכיוון ה-0 בצורה שלא תבייש למורגיני דיאבלו.

סה"כ בסופו של יום, שהייתי צריך להסתובב כל היום בת"א, דווקא ביונדאי מצאתי בת זוג יותר טובה.

משענת יד נחמדה, הגה קל ורך וכסא עדיף. כמו כן גודל פיזי קטן יותר (נכון שלפעמים היינו 5 באוטו, אבל מה אכפת לי, אני נוהג ולא יושב מאחור) עשו בשבילי את ההבדל.

בגלל זה אני אומר, לכו תעשו סיבוב, זה לא עולה כסף ואולי דברים קטנים כאלו ייקנו אותכם לכאן או לכאן.

אם אני לא טועה, היונדאי גם זולה יותר, לא?

ובלי קשר כ"כ לנושא - בצבא, אקסנט זה רכב של סא"ל ולנסר של אל"מ.

פורסם

אני לא יודע לגבי האקסנט, אבל הלאנסר הוא לא ממש רכב מפותח,

הוא ניחן ב-98 סוסונים המשודכים לתיבה אוטומטית בעלת 4 הילוכים, כל ניסיון לעלות מעל ה-110 צריך להיות מחושב מאוד, כי הרכב פשוט עגלה.

דבר נוסף הוא איכות הפנים ברכב, לפתחי האווירור של המזגן יש 2 אפשרויות, או פתוח עד הסוף או סגור, כמובן שזה המצאה גאונית ואיך לא חשבו עליה קודם.

הפלסטיקה עצמה מאוד מאוד מאוד מאוד זולה, כל הדיפונים מתלכלכלים במהירות[לא שזה מפריע לליסנגאי ממוצע] וצוברים כתמים.

כנ"ל הריפוד, באיכות של איגואנה מיובשת.

באופן כללי, סתם רכב משפחתי טיפוסי 1.6.

כל זה מתייחס לדגם 08, למרות שהפלסטיקה ב-09 גם זבלה.

----

פורסם

תודה על התגובות.

אני מודע לרמת האיכות של ה-2 המתמודדות.

נקמצ'י- בליסינג הם נותנים אפשרות בחירה בין 2 הרכבים ללא הבדל במחיר.. לא ברור לי גם למה.

צריכת הדלק של האקסנט כמובן לא משנה לנו.

את האקסנט אני באמת מכיר.

את הלאנסר מעולם לא רציתי להכיר.

כנראה שבאמת נלך על רעיון הסיבוב ניסיון- יותר בשביל החברה שבסופו של דבר זה רכב שלה!

גם בנבלה וגם בטרפה אני אמצא את מבוקשי בצורת 0 שקל לק"מ וכשארצה להרגיש קצת הנאה מוטורית אני אחזור ל-306 שלי.

פורסם

שמע אני נהגתי על שניהם וללא ספק בכלל קח תלאנסר ( כמובן לא תקבל את החדשה, היא 1.8 ולא נכנסה לליסינג )

הלאנסר יותר מרווחת, יותר זריזה יותר יציבה אין מה להשוות

פורסם
תודה על התגובות.

אני מודע לרמת האיכות של ה-2 המתמודדות.

נקמצ'י- בליסינג הם נותנים אפשרות בחירה בין 2 הרכבים ללא הבדל במחיר.. לא ברור לי גם למה.

צריכת הדלק של האקסנט כמובן לא משנה לנו.

את האקסנט אני באמת מכיר.

את הלאנסר מעולם לא רציתי להכיר.

כנראה שבאמת נלך על רעיון הסיבוב ניסיון- יותר בשביל החברה שבסופו של דבר זה רכב שלה!

גם בנבלה וגם בטרפה אני אמצא את מבוקשי בצורת 0 שקל לק"מ וכשארצה להרגיש קצת הנאה מוטורית אני אחזור ל-306 שלי.

למרות שאני מתקשה, אין הבדל במחיר, מפני שזה מחולק לפי שווי שימוש.

על קבוצה 2, תשלם את אותו הסכום. .

כמו כן בהחלט לא הגיוני לשקול התפתרות.

רכבים כאלה לא עוזבים בקלות.:-)

• תוכן חדש...