Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קובע קטגוריות בהשכרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 על הודעתו של ליביו.

למיטב ידיעתי, רק בארהב נותנים לך ללכת לבחור איזה אוטו שתרצה שיש במגרש.

באירופה נותנים לך מפתח, את הקומה ומספר החנייה שהרכב נמצא בה - ושלום על ישראל.

אם אתה רוצה רכב אחר, אתה צריך לבקש לפני שעזבת את הדוכן של חברת ההשכרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

+1

צודק בהחלט !

אני משכיר באופן תדיר רכבים בחו"ל ( פעם בחודש לפחות) , ולא היה מצב מעולם שהופנתי למגרש החניה לבחור רכב.

הפקידה שואלת אותך לגבי סוג הרכב אותו אתה מחפש , ומציעה לך את מה שיש כרגע במגרש.

בעונה הבוערת שזה בעצם כעת, לא הזמנת סביר להניח שרכב לא תראה..

חברות ההשכרה אינם מתחיבות על רכב ספציפי אלא על קבוצה או שווה ערך, תקראו את החוזה ןתראו שמצוין שם שם דגם ועל ידו כתוב או רכב אחר שווה ערך.

לפני כשבוע חזרתי מאירופה , הזמנתי קבוצה B מאגאן או דומה לה, כיוון שלא היו רכבים מהקבוצה הנ"ל עם GPS , שודרגתי אוטומטית לרכב היחידי אשר היה לו מערכת כזו BMW X3 , הרכב צויד עם מנוע 3 ליטר טורבו דיזל..

לא הבעתי כל מחאה :-o

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתור אחד שעובד בהשכרת רכב בנתב"ג, יש לאנשים הרבה חוצפה.

הרבה אנשים מזמינים רכב מסויים(לדוגמא: קורולה) ומקבלים רכב אחר באותה קטגוריה כגון B3 ומתחילים לבכות שהם הזמינו קורולה. ואז מראים להם בהזמנה שלא מתחייבים לסוג הרכב, אלא לקבוצה בלבד. ואז מבקשים שידרוגים בגלל שהם לא קוראים את הכתוב. כמובן שאם יש רכבים פנויים נשמח להחליף לרכב אחר באותה קטגוריה כמו מאזדה 3,פוקוס וכו'. אבל מה לעשות שלפעמים נשארו בעיקר B3 שחייבות לצאת להשכרה. אתה לא יכול לתת למישהו מאזדה 6/אקורד/מונדאו(עונה לחוצה והרבה הזמנות) למישהו שהזמין רכב משפחתי 1.6 אוט' וקיבל רכב עם תא מטען קטן/אין חיבור לAUX IN/לא אוהב את הצורה של הרכב ושאר החרטות.

נכון שבחו"ל ברוב המוחלט של המדינות המתקדמות אתה ניגש למגרש ובוחר איזה רכב שאתה רוצה, מקבל מפתח, מחזיר את הרכב ללא בדיקה וזורק את המפתחות לתיבה ושלום על ישראל. מה לעשות שבארץ זה לא ככה. הלוואי והיה..

מה שכן, אם אתה לא מרוצה מהB3 וביקשת רכב אחר ולא השכימו להחליף לך מסיבה זו או אחרת אתה תמיד יכול לבקש בצורה נחמדה לבוא בעוד כמה ימים להחליף את הרכב(רצוי לא בסניפי נתב"ג,למרות שיש שם את הרכבים בדר"כ במצב הכי טוב, שם גם רוב העבודה ולא ממש ישמחו להחליף לך כי בתקופה כזאת בדר"כ חסר רכבים).

ראשית חברת ההשכרה היתה בסדר גמור איתי. אכן ההזמנה הייתה לקטגוריה H, לא היה להם זמין רכב מאותה קטגוריה, היה רק מקטגטריה נמוכה יותר, וזה מה שלקחתי.

השאלה שלי היא מדוע B3 נחשב רכב "משפחתי 1.6 אוטומטי" הרי גם אקסנט יכול להחשב באותה קטגוריה?

כאשר אני מבקש להזמין רכב בחברת השכרה, ואני רוצה רכב משפחתי, ברור לי שרכב משפחתי זה רכב 4 דלתות עם בגאז'. וחוץ מזה בכל החברות הקטגוריה של משפחתי 1.6 אמור להיכנס 2 מזוודות ו2 תיקים, מה שבB3 לא נכנס.

פורסם

s_a_m

הטיעון שלך לגבי שתי מזוודות, נשמע סביר.

אני מניח שאם תפנה בתלונה מסודרת לחברת ההשכרה, הם ידאגו לתת לך פיצוי כלשהו ואולי גם ישקלו לדרג קצת אחרת את הרכבים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אקסנט נופלת בין המושבים. יש מספר דגמים לאקסנט בחברות ההשכרה. רכבים שמתחילים ב23 וניגמרים ב66 בלוחית רישוי אלו אקסנטים עם מנוע 1.4, לאחר מכן, יש 25 בהתחלה שזה דגם של אקסנט עם מנוע 1.6 ולאחר מכן יש 29 בהתחלה שזה שוב חזרה למנוע 1.4 אבל בתוספת ESP.

בכל מיקרה, את האקסנט לא מכניסים לקטגוריה H שכן היא זולה יותר על אף שיש דגמים עם מנוע 1.6

אני מודה, לדעתי זאת הייתה טעות להכניס רכב B3 לחברות ההשכרה מכיוון שיש להם תא מטען קטן. אבל את חברות ההשכרה כנראה שזה לא כל כך מעניין, הכסף מדבר ומה שאפשר לקנות בזול, קונים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...