Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 27/3/08 קיבלתי מפקח עיריה דו'ח חניה ע'ס 100 שח בנסיבות לא נסיבות .

אחרי פחות מחודש שלחתי אותו אל העיריה בדואר רשום בצירוף מכתב על הנסיבות וכל מיני סיבות בבקשה לבטלו

ב 5/5/08 קיבלתי מכתב רשום מהעיריה

1.הרני לאשר את קבלת מכתבך

2.עם סיום הברור במכתבך תשלח תשובה בכתב

3.עקב העומס הרב בפניות,עשוי לחול עיקוב במתן תשובתינו הסופית

4.הליכי הגבייה מעוכבים עד למתן החלטת תובע בבקשתך

נדלג על 1, 2 כניראה שלא הסתיים הבירור, 3.יש עומס אבל עבר כבר יותר מחודש זה בסדר/סביר ?, 4 מה אומר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבקשה שלך תועבר לפרקליט ממחלקה המשפטית ויוחלט מה שיוחלט על פי החוק.

ממתן התשובה יהיה לך 90 יום לשלם את הקנס או להגיש בקשה להשפט.

אם יש לך את המכתב ששלחת + ספח דואר רשום אין לך מה לדאוג, אלא רק לחכות לתשובה. יקח מה שיקח, שבוע או שנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

3. חודש זה סביר, ועיריה שמשיבה תוך חודש צריכה לקבל צל"ש על יעילות. תשובות לפעמים מגיעות אחרי מס' חודשים.

4. העיכוב הזה משמעו שכרגע אתה אמור להתעלם מהזמנים הקבועים בדו"ח המקורי. לכשיתברר עניניך תקבל הודעה לגבי ההחלטה.

יש מקרים שבהם בקשתך מתקבלת, יש מקרים שבהם בקשתך נדחית ויחד עם הודעת הדחיה כבר מגיע הודעת תשלום הנותנת לך 90 יום או אפשרות להישפט, ויש מקרים שמודיעים לך שבקשתך נדחית ותקבל בדואר(יותר מאוחר) הודעת תשלום חדשה, וגם שם יש לך 90 יום או אפשרות להישפט.

בכל מקרה, כדאי להרים טלפון אחת לחודש לעיריה ולברר מה התקדם. במקרים מסויימים מסתבר שהטיפול הסתיים, לפעמים הזמן מתחיל לרוץ מחדש ואתה אפילו לא קיבלת הודעה על כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

====== עדכון ======

השבוע קיבלתי מהעריה דרישת תשלום עס 150 שח (במקום 100) וזאת בעבור שלא שילמתי את החוב במועד.

איך מצב כזה יכול להיות אחרי שבמכתב הקודם נאמר לי שהתהליכי גביה הוקפאו ויחזירו לי תשובה ?

על הטופס היה טלפון לבירורים מול העיריה, התקשרתי, 13 דקות עד שענו ואמרו לי שהם לא מטפלים בדוחות

אז למה אתם רושמים את הטלפון הזה ?

טענו שמשרד עו'ד כלשהו מטפל בגביית דוחות עיריה ומסרו לי את מספרם.

אז למה מראש אין את הטלפון שלהם על הדו'ח

לא ענו לי על זה וציינו שניתן להתקשר לשם רק בין 1 ל 3 בצהריים

התקשרתי לשם, 11 דקות המתנה עד שענו, אמרו לי שהעריה שלחה לי מכתב שאומר שדחו את בקשתי ויש לשלם את הדוח מיידית.

טענתי בפניהם שלא קיבלתי מכתב כזה ושתפקסס לי אישור שהם כן שלחו,

לא נתתי לה לענות לי על זה ואמרתי לה שבכל מקרה אם הם אלו שמטפלים בדוחות עיריה אז יש 2 אפשרויות (חוצפן אני):

1.שאני משלם עכשיו ב כ'א 100 שקל

2.לא משלם בחיים, עד סוף החיים, רק אז אני אתן את הדין מול הבורא ואכנס לסטטיסטיקה של אלו שצוברים דוחות עריה ואז העריה מתחננת יום אחד שישלמו כי אין לה יותר כסף לשתול עצים.

תשובתה היתה:

תשאיר לי טלפון ואני כבר חוזרת אליך

בטח התעייפתם לקרא עד כאן, אז שילמתי 100 שח באשראי וביקשתי שתפקסס לי על המקום את הקבלה. 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...