Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://fishki.net/comment.php?id=36687

לפי הלוחיות רישוי והשת דיבור הבנתי שהסרטון מהארץ, נרה לי די אידיוטי שהבן אדם מסביר ממה כל המכוניות מחליקות אבל לא מנסה למנוע את זה או להזהיר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עוד לא הבנתי למה הוא עצמו עצר בצד.

ליאור, לדעתי יש מצב שהוא גם כן החליק שם, תראה יש כמה סימנים מחשידים על הכנף והדלת של הגטס.

בכל מקרה זה סרטון הזוי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רואים שהוא עצר בגלל שהוא גם החליק שם וגירד את הגדר. (הוא מראה את הסימנים)

למה הוא מצלם? למה לא? החלטה שלו. גם אני הייתי מצלם. זה לא אומר כלום.

cobraf, מה לא בסדר עם הנהג של הואן? איך הוא דוגמא לנהגי ישראל? בגלל שהוא לא נהג מרוצים כמוך? בגלל שהוא לא לקח 20 קורסים של נהיגה נכונה - כמוך? הוא OVERתיקן וזה מה שכל נהג ממוצע אחר היה עושה (כן, גם בארה"ב).

מישהו מזהה את הכביש? איזה איזור?

פורסם

זה בעליות לכיוון מבשרת אחרי הירידות לכיוון שורש. בהחלט סיבוב קצת חד,

הרבה אנשים לוקחים אותו בכלל ממש מהימני של הנתיב. דווקא שם אין הרבה סדר. בעיה.

Polo 2012

פורסם

בסרטון שומעים את הבחור אומר שיש כתם לבן על הכביש ומחליקים עליו (כנראה שגם הוא).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

רק חבל שהוא נשאר להסריט את שאר התאונות המועדות ולא מתקשר למע"צ או למשטרה או למי שאמור לטפל בזה.

כנראה שהוא לא רוצה לצאת פראייר ורוצה שעוד אנשים ידפקו ולא רק הוא. צרת רבים - חצי נחמה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
רק חבל שהוא נשאר להסריט את שאר התאונות המועדות ולא מתקשר למע"צ או למשטרה או למי שאמור לטפל בזה.

כנראה שהוא לא רוצה לצאת פראייר ורוצה שעוד אנשים ידפקו ולא רק הוא. צרת רבים - חצי נחמה.

זה בידיוק מה שחשבתי עליו...כאילו מה לעזאזל הקטע של לעמוד בצד ולצלם את ה"צחוקים" במקום להתקשר לגורם שיכול לוודא שאף אחד לא יחליק על זה.

to finish first first you have to finish

פורסם

חשבתם על זה שהוא צילם את המפגע?

הוא צילם את הנזק שקרה לו,את ההוכחה שאנשים שם מחליקים עם הרכבים בגלל כתם בכביש,והנה יש סיבה לתבוע.

ד"א הנהג של הוואן עשה בשכל,במקום להיכנס בטיפש שעצר בצד עם הגטס הוא נכנס בגדר.

איך שהוא החליק הוא נכנס לנתיב השני לכיוון של הגטס,ראה את הגטס והסיט את הרכב לכיוון השני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש פה איזה עשרה מגיבים ואף אחד אפילו לא חושב להגיד את ה-obvious - הצלם הזה חתיכת דביל גמור!!!

א' - הוא עוצר בצד מטרים ספורים מכתם שמן (או מה שזה לא יהיה) שגורם להחלקה.

ב' - הוא לא מנסה לאותת לאף נהג אחר שיש סכנה על הכביש

ג' - הוא מוציא מצלמה לצלם את איבודי השליטה

ד' - הוא אפילו לרגע לא חושב שאם משאית, ואן או אפילו אוטו פרטי יאבד שם שליטה - יש סיכוי גדול שהוא לא יצליח להתחמק מלהתנגש באידיוט שעומד באמצע הכביש עם מצלמה! ותסלחו לי, אבל הואן ממש לא היה רחוק מזה.

בשינוי קטנטן במזל זה היה יכול להיות הסרט האחרון שהוא היה מצלם בחייו. דביל מושלם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני לקחת לי את המילים מהפה.

כמה מטומטם אפשר להיות?

ולא רק זה - הוא עוד נעמד מלפני הרכב שלו.

אם הסוואנה היתה עפה על הרכב שלו - הוא היה עכשיו קציצה בצילום LIVE.

זכור לי מיקרה אישי של החלקה דומה בכביש בגין - העליה לגשר מכוון צומת הגבעה הצרפתית - סיבוב של כמעט 270 מעלות.

באמצע הנתיב נשפך סולר ברוחב של מטר כמעט והרגשתי איך אני מאבד שליטה ונסחף לנתיב השני.

במזל לא היה שם שום רכב ולכן יצאתי מזה בלי תיקון הגה.

מיד אחרי זה עמדתי בצד והתקשרתי למשטרה שיש לציין שהגיעו אחרי פחות מ 10 דקות.

פורסם
הוא היה צריך לתקן בגלל שהוא נסע כמו מטורף

אם זה לא היה מובן מההודעה הקודמת שלי אז אני מתנצל

אתה לא חכם במיוחד,אתה שופט אנשים ומבקר אותם בלי לדעת בכלל מה היה,מאיפה אתה יודע שנהג הוואן נסע כמו מטורף ? (ותחסוך את הקישקושים שבחצי שנייה שלפני ההחלקה הספקת כבר להבין איך הוא נוהג).

וואלה, זכית בתואר הישראלי הטיפוסי באמת.

ומאיפה אתה יודע ומסיק מסקנות שהוא לא התקשר לפני שהתחיל לצלם את זה ?

לא אוהב אנשים שמתחילים לשפוט אחרים סתם,זה מראה על בורות.

אני כן מסכים שנהג הגטס היה צריך לקחת את רכבו ולהתרחק משם כדי למנוע פגיעה בו וברכבו,והסוואנה באמת לא פיספסה בהרבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...