Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושי אחר רכב טוב לחברה של חבר, מצאתי במגרש רכב שדיי מצא חן בעיניה.

הרכב הוא פונטו שנת 2001, רכב מהשכרה עם 90K ק"מ. הסוחר רוצה עליה 45K ונותן גם רדיו דיסק מתנה. הוא מתחייב שאין פגיעות שילדה, ולמצב מכני תקין. אם קיימות פגיעות והמצב המכני על הפנים, הוא מתחייב לשלם את סכום הבדיקה.

זו שאלתי הראשונה : לפני שאנחנו לוקחים את הרכב לבדיקה, האם כדאי לקחת רכב מהשכרה ? האם יש לפונטו שוק ?

שאלתי השנייה היא : מה הייתם מציעים לבחורה שנוהגת בעיקר בעיר בתקציב של 35K עד 45K ולא יותר מזה (גם ככה גירדנו עוד 5K).

הרכב לא חייב להיות ידני אבל רצוי. שנת 97 ומעלה.

תזרקו לי את כל האופציות הטובות שעומדות לרשותנו בבקשה.

תודה לכם חבריי היקרים ונתראה בתוכנית הבאה :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

כשאתם רוצים לבלבל את השכל אתם יודעים. אבל כשנשאלת שאלה רצינית אתם נעלמים.

אורן, תודה רבה.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

היי שמוליק, אני עזרתי לחבר שלי לקנות פיאסטה CLX מודל 2001 עם 90000 ק"מ מליסינג לא מזמן. הרכב נקנה ב-40K כשהמחירון היה 51 או 52 אם אני זוכר נכון. המטרה הייתה למצוא רכב כמה שיותר חדש במחיר כמה שיותר זול. ה-30000 ק"מ בשנה הדאיגו רק מעט, אבל הבדיקה יצאה מושלמת. הרכב נראה מעולה מבחוץ ומבפנים, ובמצב שהוא אין שום סיבה שהוא לא יחזיק מעמד עוד הרבה שנים עם המנוע הנוכחי (זה מנוע ה-60 כ"ס העתיק של הפיאסטה).

לדעתי אם הרכב מליסינג והיה בבעלות חברה אחת שלוש שנים וכנראה ננהג ע"י בעלים אחד, זה עדיף בהרבה על פני רכב מהשכרה שהיה בעצם רכב "זונה" ונהגו עליו מאות אנשים שהתחזוקה שלהם ממש לא מעניינת אותם.

אני יודע שלמכוניות כמו הפיאסטה והפונטו יש שוק מצוין, ואין סיבה שעוד כמה שנים יהיה קשה למכור אותן במיוחד אם הק"מ יתאזן אם לא נוהגים כל כך הרבה.

כמו שאורן ציין כבר פיאסטה (עדיף לא YOUTH) או פונטו, או קליאו B הן אפשרויות טובות בהחלט. מהשרייד להמנע, זה זבל של אוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אורן, תודה רבה.

שמוליק

ביקשת אופציות, אורן ענה לך, מה פשר התשובה הזו :?::!:

אני הייתי הולך על הפיאסטה, אם תפתח לוח העיר תראה אחת כזו למכירה, שנת 97, יד 1 ידנית, פרטית עם 47 אלף ק"מ. אם היא לא נמכרה עדיין היא עסקה מעולה.

גיא

פורסם

אחלה חברים.

תודה.

שמוליק

פורסם

אורן, תודה רבה.

שמוליק

שמוליק אתה אמור לדעת שבסופי שבוע הפורום רדום....

חכה קצת.

בכל מקרה, לדעתי גם לא כדאי לקחת קליאו B מהשכרה

יש לי כבר שני חברים שקנו כזאת , שנת 2001 והיא כולה מתפרקת

פלסטיקה איומה (רמת גימור נמוכה בגרסת הציי רכב)

ועוד בעיות שונות ומשונות.

בקשר לפונטו ספייס, שמעתי שההגה בעייתי ויקר לתיקון (הגה חשמלי)

אם כבר דייהטסו, אז אפשר לקנות סיריון מליסינג במחיר סביר...

אמנם לא רכב מדהים , אבל הוא יותר מודרני מהשרייד.

אגב, גם פולו 1.4 או 1.6 מ97-98 ייכנסו בתקציב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מוכן לשקול כל אפשרות שתעשה את חברה של חבר שלי שמחה ומרוצה!.

מצאתי CLIO B שנת 2000, מנוע 1400 בעיתון.

מחר נתקשר ונראה מה בעל הבית מספר.

שמוליק

פורסם
אני מוכן לשקול כל אפשרות שתעשה את חברה של חבר שלי שמחה ומרוצה!.

מצאתי CLIO B שנת 2000, מנוע 1400 בעיתון.

מחר נתקשר ונראה מה בעל הבית מספר.

שמוליק

אני הייתי הולך על הפיאסטה מ-2 סיבות עיקריות: נוחות ואמינות.

הפונטו לא נוחה והקליאו B כבר לא ברמה של הצרפתיות הגזעיות (מבחינת נוחות), היא נוקשה יותר והאמינות/איכות שלה מוטלת בספק (בעיקר בשל בעיות הצתה שנתגלו בלא מעט אקסמפלרים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה לגבי 121 ? ניו פליסיה ?

אגב, יש XSI אדומה למכירה במגרש מכוניות סיג בירושלים למי שמעוניין.

שמוליק

פורסם

שמוליק ...

אני רוצה להבין משהו .. למה רק מהשכרה ???

לפחות אני כשאבי קיבל מכונית מהשכרה ... שרפתי את אם אימא שלה ! אז למה ללכת לכיוון הזה בכלל ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שמוליק ...

לפחות אני כשאבי קיבל מכונית מהשכרה ... שרפתי את אם אימא שלה ! אז למה ללכת לכיוון הזה בכלל ?

זה לא שאנו סגורים על רכב מהשכרה, פשוט מצאנו אחת שנראית דיי טוב, ולדברי המוכר/סוחר מצבה מעולה. אני אישית נמנע מללכת למגרשים כי אני מכיר את אופי הסוחרים, אבל נתנו היום סיכוי.

שמוליק

פורסם
שמוליק ...

זה לא שאנו סגורים על רכב מהשכרה, פשוט מצאנו אחת שנראית דיי טוב, ולדברי המוכר/סוחר מצבה מעולה. אני אישית נמנע מללכת למגרשים כי אני מכיר את אופי הסוחרים, אבל נתנו היום סיכוי.

שמוליק

טוב ... אני לפחות לא הייתי הולך לכיוון של השכרה.. ליסינג אולי אבל לא השכרה.. בכל מקרה אתם בטח בודקים את הרכב...

מנסיעה של שבועיים בCLIO B (מהשכרה ) זאת שהתעללתי בה... אהבתי את הרכב. נוחות מצויינת .. זריזה מאוד (מנוע 1.4 גיר ידני ) יחסית .. לגבי טיפולים וכאלה אני לא יודע אבל לא נדמה שהאחזקה יקרה ...

מחברים שמעתי שהפיאסטה היא אחת המכוניות האמינות שיש ... בין אם זה חדש או ישן ..

לגבי מכוניות אחרות אני לא מכיר ...אבל אם בסוף תקחו מהשכרה ץץץ תבדקו את הרכב ב 7 עיניים !

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ממליץ על מגרשים של סנטרל סיקסט ואלדן ומומלצים רכבי ליסינג בלבד.

לא מבין את הצורך בללכת לסוחרים שמוכרין רכבים בפארי תיווך :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כמו שאורן ציין כבר פיאסטה (עדיף לא YOUTH)

רוני

אפשר לדעת אחד ולתמיד מההההה ההבדלים ?

בין יוטה,לגיאה,לCLX ,ולעוד רמות גימור שיש לפיאסטה?

לאחרונה אני מתעניין בעגלה הזאת לעצמי.. :oops:

• תוכן חדש...