Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת חמודה ברכב רנו מגאן אז קודם כל יש לי רדיו דיסק פיוניר מהחדשים לא זוכר מגבר jbl 1004 סאב רוקפורד p2 ורמקולי אחוריים פיוניר 460 וואט לאחרונה התחילו רעשים מהרמקולים האחוריים (אין לי קדמיים) מן זמזומים בהתאם לנסיעת האוטו כשהאוטו כבוי אין רעש אך פתאום כשנסעתי בפסי האטה נשמע מעין פיצוץ מהרמקולים מהקפיצה עד שהיום זה הגיע לשיא ולא שומעים כלום רק פיצוצים איך שמרכיבים את הרדיו דיסק. המתקין שהתקין לצערי ובטיפשותי לא היה מקצועי בכלל וההתקנה לא מקצועית ולכן לדעתי הבעיה בהתקנה כי המגבר נבדק בחברת ניופאן ונמצא תקין אז אני פונה לכל המקצוענים שרוצים לעזור לי אני גר באזור המרכז ומי שמעוניין לסדר לי את המערכת שיכתוב לי בבקשה מה הדעה שלו בנושא איפה הוא גר ומה המחיר שהוא ידרוש דרך אגב אני חייל אז אם תוכלו לעזור ולהתחשב

פורסם

אוקי אני לא מומחה אבל אני יכול לתת לך השארות לבדוק..

(בטוח יש פה מומחים גדולים יותר..).

קודם כל תוודא שכל החיבורים חזקים ומחוברים כמו שצריך.

דבר שני אתה יודע איפה עוברים הכבלים באוטו?..

החשמל מהמצבר למגבר והRCA מהמערכת למגבר?...

הם אמורים לעבור בצדדים שונים של האוטו כדי שלא יגעו אחד בשני, זה יכול לגרום לרעשים..(המתח של החשמל.. וכבלים לא איכותיים..)

(ב-2 הסיבות יכול להיות שמשהו זז מהקפיצה)...

ניסית לחבר רמקול אחר למערכת?. לראות אולי הרמקולים שלך גמורים..?

ואופציה אחרונה.. תבדוק שהמגבר מכוון.. (למרות שלא נראה לי קשור...)

אבל שווה לבדוק..

זה מה שאני יכול לחשוב עליו..

חכה לדעה של מומחים ממני.. ויש הרבה..

בהצלחה..

פורסם

אם ההתקנה לקויה, יש לסדרה. יש לדאוג לחיבורים חזקים, מהודקים, בחיבורים מאולתרים לדאוג להלחמות, כמו כן לוודא שאין הלחמות קרות (שבורות) במגבר, ואם אכן היה אצל "ניופאן" , סביר ביותר ,ויותר מכך, שהוא עצמו אכן תקין.

אל תנסה להפעיל את המערכת במצב כזה, ומקווה שלא נגרם נזק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...