Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב מליסינג

ofers
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני צריך לבחור רכב מתוך הרשימה הבאה:

* פיג'ו 207 טרנדי 1.6 אוט'.

* מזדה 2 אקטיב 1.5 אוט'.

* מזדה 3 אקטיב 1.6 אוט'.

* טויוטה קורולה סדאן סאן 1.6 אוט'.

* פורד פוקוס טרנד 1.6 אוט'.

הייתי שמח אם תוכלו לתת לי המלצה וחוות דעת על הרכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דבר נחמד שנקרא חיפוש בפורום,הנושא של הרכבים האלה נטחן עד דק יותר מידי פעמים

בנסוף לא ניתן להמליץ על רכב ללא ידעה של מה הדרישות מהרכב

הצגת רכבים מקטגוריות שונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הצרכים שלך מהאוטו? האם אתה צריך רכב בגודל של פוקוס או 3, או שדי לך ב-207 או 2?

כמה אנשים ייסעו ברכב?

אתה גר באזור צפוף (עם בעיות חניה, ואז יש עדיפות לרכב קטן)?

בקיצור - בלי שתפרט העדפות לא תקבל תשובה עניינית.

מעבר לזה, אתה מוזמן לערוך חיפוש. ישנם הרבה דיונים על הנושא של רכבי ליסינג קבוצה 2 וגם על קטנות חדשות.

קח גם בחשבון של-207 ולפוקוס יש עדיפות בדמות 6 כריות אוויר ומערכת ESP שלאחרות אין (ל-3 יש 6 כ"א ואין ESP, ל-2 אקטיב יש 2 כ"א ו-ESP ולקורולה 4 כ"א בלי ESP).

אני הייתי מתלבט בין הפוקוס ל-207, כשהבחירה הייתה לפי הגודל הדרוש לי מהמכונית. קח בחשבון שלפוקוס יש משקל כבד על מנוע סטנדרטי ולכן היא בעלת ביצועים די עצלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על תגובות

אני גר באזור רמת גן

רכב קטן זה באמת יתרון אבל לא חובה שם

העבודה זה בערך 10 דקות מאיפה שאני גר אז גם בפקקים אני לא נימצא הרבה

אני חושב שהדילמה האמיתית זה בין המזדה לטויוטה קורולה

הבעיה זה החשש מהגיר הרובוטי

חשבתי גם על ה207 אבל היה לי בחודשים האחרונים 206 ואני לא ממש מרוצה ממנה

באופן כללי אם היה אפשר לבחור משהו גיר רגיל זה היה מונע ממני את כל הדילמה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-206 היא רכב שונה לחלוטין, ולפסול את ה-207 בגללו זה טעות, לדעתי.

כמו שכבר ציינתי - מבחינה בטיחותית, הקורולה, ה-3 וה-2 אקטיב נחותות מה-207 ומהפוקוס. אני לא הייתי מתעלם מזה, בעיקר לאור העובדה שה-3 והקורולה מגיעות ללא ESP.

אם אין לך משפחה שצריך לשנע, הייתי מתמקד בבחירה בין 207 ו-2 (ועבור עצמי הייתי בוחר ב-207). אם יש משפחה - אני חושב שהפוקוס תיתן את המענה הטוב ביותר מבחינת מרווח, נוחות ובטיחות.

לדעתי - גש וערוך נסיעת מבחן בכ"א מהמתמודדות על מנת לקבל החלטה מושכלת. את הנתונים היבשים אתה יכול למצוא באינטרנט, אבל בסופו של דבר אין תחליף לנהיגה על המכונית כדי להחליט מה דעתך.

אם אפשר להרחיב את הרשימה גם לגיר רגיל, הייתי בודק גם פאביה 1.6 ידנית וגרנדה-פונטו 1.4 ידנית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...