Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה גיר ידני יתאים לקורסיקה 3100 ?

וכמה עולה להתקין את הגיר?

נ.ב: חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי תשובה מדיוקת.

Ford Probe GT 2.2T

פורסם

2.2 הוא מנוע 4 צילינדר להבדיל ממנוע 3.1 שהוא V6. למרות שאני מניח שאין שום קשר בין שני המנועים הנ"ל ניתן לברר האם ניתן להרכיב גיר ממנוע 2.2 להאוזינג 3.1, לדעתי סבירות נמוכה מאוד אך מכיוון שאני לא מכיר את הגיר של מנוע 2.2 אני לא שולל, לך תבדוק.

אין אפשרות להתקין גיר מרכב אחר בעל מנוע שונה. למרות שיש עוד הרבה דגמים אמריקאיים ממגוון מותגי GM במס' נפחי מנוע (רק מנועי V6) המשתמשים בגיר משותף, אין ולו אחד מהם בעל הנעה קדמית וגיר ידני.

פורסם

יש גיר שנקרא Getrag 5 הילוכים שהיה נפוץ בברטה בדגמים שלא היגיעו בארץ

תנסה להשיג מידות של ה bellhousing שלו ואז תוכל להשוות את זה לבלוק שלך.

ככה לפחות תראה אם הגיר יושב על הבלוק, אחרי שתסיים ובמידה זה מתאים תתחיל לשבור את הראש איזה פלייוויל מתאים

וקלאץ וגם הוספת פדאלים וכו לאוטו שלך...

מה שאני ממליץ לך בחום במידה ותרצה ביצועים עדיף לך כבר להחליף לאמרקאית עם ספורטיבית יותר

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...