Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות קטנה לפני קניה של רדיו דיסק וקומפוננט

Niv18
שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי בירורים והתייעצויות החלטתי לקחת את הרדיו דיסק של פיוניר מדגם dehp5050ub וזוג קומפוננט של jbl דגם gt5060c

למרות שבהתחלה רציתי מערכת שלמה (גם סאב ומגבר) החלטתי שאני אקח רק את הרדיו דיסק בתור התחלה ואת הקומפוננט ואז אולי בהמשך אני אוסיף עוד רכיבים כדי שבעתיד אני אוכל לעשות הגברה רצינית יותר.

המחירים שהציעו לי :

הרדיו דיסק ב 1550 שקל עם התקנה ועם הפאנל שצריך להחליף במאזדה 3 (1300 רדיו דיסק למעשה + 250 שקל פאנל)

הזוג קומפוננט 750 שקל.

מה דעתם על הרדיו דיסק והקומפוננט?

ומה לגבי המחירים שהציעו לי? ( בבקשה לכל אלה שיגידו טחנו אותך ויסתכלו באזפ , זה לא מקום להשוואה בכלל )

ועוד דבר קטן.. אם אני מחליף את הרמקולים הקדמיים בקומפוננט, את האחוריים אני יכול להשאיר ?

תודה למומחים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון קטן בגלל שאני לא יכול לערוך: הדגם של ה jbl הוא gto6507

ושאלה קטנה.. האם בכלל כדאי לקנות את הקומפוננט בלי הגברה אלא רק אולי בעתיד להגביר אותו? איך הקומפוננטים נשמעים ללא ההגברה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי Niv18, שמעת את הרמקולים שאתה רוצה לקנות?

למה אני שואל - כי לJBL יש צליל מאוד חד בטוויטרים והמיד די חלש ביחס אפילו לMOREL PULSE, שד"א סט מצוין.

חבל שתקנה משהו לפני שאתה שומע.

אם בחנות שאתה מתקין בה יש לך אפשרות לשמוע את הסטים מורכבים אצלך באוטו לבדיקה מה טוב.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביקשתי בחנות לשמוע את הסט, אבל בטח כמו שאתה יודע אמרו לי שזה לא ישמע אותו הדבר כמו באוטו..

מה שגם כל סט של קומפוננט אחר כבר עולה יותר.. ואל תשכח שבחנות זה עולה קצת יותר מהאינטרנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אתמול קניתי את הקומפוננט הזה,ומה אני אגיד לך..מדהים.שומעים כל כך טוב עכשיו,והשילוב בין הסאב(גם JBL)לבין הקומפוננט מצויין.הטוייטר חד,כן,אבל אפשר לסדר את זה בקלות בעזרת כיוונים.ולא מסכים עם זה שכתב שהמידים של הפולס חזקים יותר מהפולס..שמעתי את הפולס כמה פעמים במפגש האחרון במרכז,וההבדל ביניהם הוא שמיים וארץ לטובת הJBL.

נ.ב לא יודע איך הסט הזה ישמע בלי מגבר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...