Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לא מזמן אל מתקין בשם יחיאל בעפולה ( למי שמכיר אותו הוא אמר לי שהוא גם נמצא פה בפורום) ואחרי דיבור איתו של לפחות שעה הוא לא בדיוק נתן לי הצעת מחיר על רכיבים (רדיו דיסק מה שאני אבחר וכל שאר הרכיבים הוא כבר יתאים לצרכים שלי) , אלא אמר לי שאני יכול לסמוך עליו שאם אני אתקין אצלו את המערכת ואני לא יהיה מרוצה אני לא אשלם לו על המערכת ככיבול.

עכשיו השאלה שלי היא : מי שמכיר את המתקין ואת הבן אדם יכול להגיד לי מה דעתו עליו? איך ההתקנות שלו? המחירים שלו סבירים? מישהו פעם התקין אצלו מערכת ?

כל הערה תתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

תריץ חיפוש עליו פה בפורום ותיראה עבודות שהוא עשה רק דברים טובים ואיכותיים {כולל רכב התצוגה של מורל}

בנאדם משיכמו ומעלה מומלץ ביותר

פה אתה תקבל רק דיעות חיוביות על יחיאל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דוגרי ,

גועל נפש של בן-אדם , לא מקצועי בעליל :lol:

אחלה מתקין שבעולם , אי אפשר לספור כבר את הפעמים שהוא עזר פה בכייף שלו לאנשים בפורום ללא תמורה (כולל לי, מספר פעמים) ,

לך אליו בלב שקט ,

האיש אמין ומקצועי , לא תתאכזב.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוקיי הבנתי כבר את התמונה.. גם לפי המשפט שהוא אמר לי " אם בסוף אתה תשמע את המערכת ולא תהיה מרוצה , אני לא אקח ממך כסף" אפשר להבין שהוא עומד מאחורי המילה שלו..

פורסם

יחיאל מתקין מאוד מקצועי ויש לו ידי זהב. הוא בונה מפיבר דברים שפשוט נראים מקוריים לחלוטין ומשתלבים ברכב בצורה מושלמת.

בקר ללא לשלם, אני לא מאמין שתקנה מערכת שלמה ב6K ולא תהיה מרוצה אז תשאר עם כל החלקים ולא תשלם.

תברר את זה שוב.

בקשר להתקנות הוא תותח.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הלכתי לא מזמן אל מתקין בשם יחיאל בעפולה ( למי שמכיר אותו הוא אמר לי שהוא גם נמצא פה בפורום) ואחרי דיבור איתו של לפחות שעה הוא לא בדיוק נתן לי הצעת מחיר על רכיבים (רדיו דיסק מה שאני אבחר וכל שאר הרכיבים הוא כבר יתאים לצרכים שלי) , אלא אמר לי שאני יכול לסמוך עליו שאם אני אתקין אצלו את המערכת ואני לא יהיה מרוצה אני לא אשלם לו על המערכת ככיבול.

עכשיו השאלה שלי היא : מי שמכיר את המתקין ואת הבן אדם יכול להגיד לי מה דעתו עליו? איך ההתקנות שלו? המחירים שלו סבירים? מישהו פעם התקין אצלו מערכת ?

כל הערה תתקבל בברכה.

תודה.

אפשר לקבל את מספר הטלפון שלו?

או דרך כלשהי ליצור אתו קשר (עם יחיאל מעפולה)?

תודה.

פורסם

סוף סוף אני יגיד לך תודה רבה יחיאל על העזרה והיחס שמגיע לך בלשון המעטה בן אדם טוב ואוהב לעזור

אני מאמין שמה שהוא אמר לך זה שפשוט תן לו תקציב והוא יעשה לך משהו שתיהיה מרוצה זה לא נראה לי ולעוד הרבה אנשים שבן אדם יבוא יעבוד יפתח קופסאות יזיע יתאמץ יקרע תתחת ולא ישלמו לו ואז הוא יפרק שוב ויעשה הכול מהתחלה

תן לו תקציב כיוון בערך של הסגנון שאתה אוהב ומפה אני בטוח שהוא לא יפשל ויסדר לך אחלה מערכת

יחיאל עלה והצלח

ועם אתה רוצה להשיג אותו שלח לו הודעה פרטית

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הוא אמר את המשפט הזה כי הוא יודע שהוא יכול לבנות מערכות בצורה מקצועית ומערכת שתתאים לצרכים שלי ושאני לא אתאכזב ממנה..

וכל מי שרוצה את המספר שלו אז הנה (אם מותר לפרסם ככה )

**אז זהו, שלא**

• תוכן חדש...