Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 12 שנים של נאמנות מצד ניסן אלמרה 1600 סמ"ק מודל 96

נשבר הכובע העליון של מדיד השמן .הכוונה לחלק מפלסטיק שבאמצעותו

שולפים את המדיד.

שלפתי עם פלייר את המדיד עצמו אולם בתוך השרוול תקועים שאריות של חתיכות פלסטיק

של המדיד עצמו.

אם החתיכות נופלות בחזרה לתוך מיכל השמן ,מה עושים?

האם הדבר עלול לגרום לנזק למנוע?

איך אפשר לחלץ את אותן חתיכות?

תודה מראש לכל המשיבים:wink::wink:

רון הראל

פורסם

אוי איזה מעצבן זה!!! קרה לי פעמיים: פעם אחת נפל לי בורג לתוך האגן של רצועת הטיימינג ושתבינו כמה אני דפוק,הנעתי את האוטו... בשביל לראות אם הרצצועה "תירה" את הבורג חזרה החוצה! טוב כמו שכבר חשבתם,זה לא קרה אלא יותר סביר שגררתי את האוטו למוסך כמו מושפל כדי שיפרקו את כל הרצועות ויחלצו את הבורג,טעות שעלתה לי 500 ש"ח כולל רצועה חדשה... הפעם השניה הייתה לפני שבוע:החלפתי אטם מכסה שסתומים וחתיכת שעם מהאטם נפלה לי למנוע אך עם הרבה תושיה וסיח עם קצת סיליקון בקצה הוצאתי את השעם והכל בא על מקומו עכשיו לגביך,אני מניח שאם תחליף שמן החתיכה תצא,שווה לנסות לפני שמתניעים מנוע בכזה מצב...

אייל

פורסם

לא צפוי נזק למנוע. פיסות הפלסטיק יפלו לאגן השמן. הן לא יכולות לעבור למעברי השמן מכיוון שלא יעברו את הפילטר. פלסטיק לא יגרום לשחיקה של חלקי מתכת. כמובן שבורג מתכת זה סיפור שונה.

אם אתה עדיין מודאג, וגם הגיע הזמן לטיפול תקופתי, פרק את אגן השמן. צריך יהיה לבצע החלפת שמן, פילטר שמן ולהחליף את האטם של אגן השמן.

• תוכן חדש...