Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי ת'רדים על שטיפה, לא מצאתי תשובה.

אני מחפש שטיפה באזור מרכז ת"א/צפוון ישן, או רמ"ג.

השטיפה צריכה להיות כאילו אני עבדתי על האוטו, כלומר להוציא עלים מפתחי ניקוז, לנגב המגבים מלכלוך, לנגב פתחי אוורור בתוך הרכב כמו שצריך, וכו'.

מצד שני, אני לא מעוניין לשלם 250 ש"ח, אלא רק לתת את הרכב למישהו שיעשה עבודה רצינית, גם אם יעלה מעט יותר מ- 40 ש"ח שמקובלים בתחנת הדלק. עד היום השטיפה באזור העבודה שלי (רמ"ג) אכזבה בתחומים האלה.

יש רעיון?

ואני מעדיף באמת משהו באזורים האמורים, שיכול להפוך למכון השטיפה הקבוע שלי, מבלי שאצטרך לנסוע לפ"ת בשביל זה.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איני מכירם, אבל זה נראה מכון רחיצת רכב רציני והוא נמצא במגרשי התערוכה הישנים שבסוף רח' דיזנגוף,

מייד בכניסתך למתחם בצד שמאל. נסה אותם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

במכון שרפי מדבר עליו, מנסיוני, הם אדיבים, מהירים, יעילים ולא יקרים אבל אני לא יודעת אם הם עומדים בסטנדרטים שלך - אולי כי הסטנדרטים שלך אף יותר גבוהים משלי...:-P

הם היו מכון השטיפה הקבוע שלי כשגרתי קרוב יותר לאזור ונראה לי שאם לא תמצא המלצה מדוייקת יותר שווה לתת להם צ'אנס.

:type:
  • תוכן חדש...