Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפעמים רבות שעשיתי סיבוב באלנבי ובדקתי מחירים נוכחתי לדעת שחלק מהעובדים יושבים מול המחשבים ונותנים הצעות למכרזים שרצים תוך כדי. צריך לזכור שיש הרבה מאוד חניות עם שמות דומים ושונים שהן בעצם בבעלות אחת, כך שתחרות אמיתית אין. יכול להיות שהמשווק במכרז הוא בעל החניות תחת שם מסחרי אחר, וחשוב לו להקפיד שישמר מחיר מסויים.

.

בדיוק.

המכרזים היו דבר יפה לשעתו - ב 1998 והלאה - כשלא לכולם היה אינטרנט.

אני זוכר שהמכרזים היו לשבוע.:shock:

אני קניתי ממכרזים המון דברים והמחירים היו ממש מצחיקים.

עד כדי כך מצחיקים שהחברות ניסו להתנער מהזכיה שלי - ולא הצליחו

לדוגמא

קניתי מייבש כביסה בשנת 99 - של ספקטרה. המחיר בכל החנויות היה בסביבות ה 2500 ש"ח (לפני הורדת המחירים והמס)

לקחתי את המייבש ב 990 ש"ח.

היבואן (לא זוכר כבר מי) ניסה להתחמק במשך חודשיים בטענות של אין לי ואי אפשר להוביל - אבל אחרי שאיימתי בתביעה - קיבלתי את המייבש.

מיקרוגל - גם באותו איזור זמן - של ספקטרה - ב 350 ש"ח (כשהמחיר היה בערך 700) - אותו סיפור - אותו פיתרון

שעון שוויצרי - 750 ש"ח במקום 1800 בחנות - ושם דווקא היו בסדר.

אבל אחרי ש 4SALE פשטו רגל בגלל זה - החברה התחילו להבין שככה זה לא ילך והתחילו הקומבינות שנמשכים עד היום.

מאז שזה התחיל והתפרסם בעיתונים אני לא קונה כלום ב"מכרז"

פורסם

כפי שכתב ceyal, גם אני בשעתו (2001-2) מילאתי הבית במגוון מוצרי חשמל וגם רכשתי עבור חברים מגוון מוצרים במחירים מצחיקים. מחירים שאפילו סוחרים בחנויות היו מוכנים לקנות ממני ועוד להשאיר לי רווח.

התקופה הזאת חלפה, והיום במקרים רבים המחירים שבמכרזים לרוב יהיו מחירים שניתן להשיג במו"מ עם חנות, אפשר להשוות ואולי להשיג בפחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...