Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אם בענייני נהיגה עסקינן, אז בתור זה שישב בצד ורשם הכל (מי שחייב לי כסף, יודע), כמה דברים שראיתי.

1. הנהג הכי מהיר (במיוחד בהאצות) בכל מקצה היה זרזיר (הרצלים :twisted: ), הוא הפסיד אולי רק ע"י פסילות וזריקות שהאיטו אותו. הרכב שלו היה פשוט מהיר משמעותית מכל הרכבים האחרים (כולל כאלה עם 172 סוסים :roll: ).

2. הנהג ששלט הכי טוב ברכב, במיוחד מבחינת העברות משקל, היה ג'רמי, לא פלא שהוא התחרה וניצח רכבים עדיפים עליו.

3. רוני נראה כאילו עשה את הנסיעה האיטית ביותר (מה שאכן היה נכון, מבחינת קמ"שים), דבר ששוב מראה את הטענה, שלא הזריקות והקיקים, אלא הנהיגה החלקה ואיבודי האנרגיה המינימליים, הם הקובעים את התוצאה הטובה ביותר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, אם בענייני נהיגה עסקינן, אז בתור זה שישב בצד ורשם הכל (מי שחייב לי כסף, יודע), כמה דברים שראיתי.

1. הנהג הכי מהיר (במיוחד בהאצות) בכל מקצה היה זרזיר (הרצלים :twisted: ), הוא הפסיד אולי רק ע"י פסילות וזריקות שהאיטו אותו. הרכב שלו היה פשוט מהיר משמעותית מכל הרכבים האחרים (כולל כאלה עם 172 סוסים :roll: ).

2. הנהג ששלט הכי טוב ברכב, במיוחד מבחינת העברות משקל, היה ג'רמי, לא פלא שהוא התחרה וניצח רכבים עדיפים עליו.

3. רוני נראה כאילו עשה את הנסיעה האיטית ביותר (מה שאכן היה נכון, מבחינת קמ"שים), דבר ששוב מראה את הטענה, שלא הזריקות והקיקים, אלא הנהיגה החלקה ואיבודי האנרגיה המינימליים, הם הקובעים את התוצאה הטובה ביותר.

לרוני יש את הימים הטובים (והפחות טובים) שלו - אך ללא ספק הוא נוהג בצורה נהדרת. אני אומר לך דיי בוודאות, הרבה אנשים אוהבים לדבר אבל רוני יודע לבצע והפונציאל שלו עצום... הוא באמת אחד האנשים שאני מאוד מעריך בתחום הזה כאן בפורום, כולל דני ואפילו רועי (בעל היכולת המצויינת לשלוט בלביאה המשתוללת שלו ;-)). מעבר לכך, רוני מגיע ממש לכל מנחת ומתאמן הרבה - וזה ראוי להערכה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש גם כאלו עם 172 כ"ס שחייבים להישתלט על ABS סורר.

אין קשר בין מנוע למסלול הזה,לא היה צורך ביותר מהילוך ראשון (50 קמ"ש),וכמעט שום צורך להאיץ.

בוא לא נשכח שההנמכה שיש לזרזיר קצת יותר חשובה מ-172 כ"ס בארפין.

פורסם

יש גם כאלו עם 172 כ"ס שחייבים להישתלט על ABS סורר.

תירוצים... תירוצים.. :wink::wink:

תמיד אפשר להוציא איזה פיוז קטן (אני בטוח שדני יכל לעזור) ואז בעיית ה-ABS היתה נפתרת, חבל שלא חשבנו על זה שם. :?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

שעלו 745 פעמים , דבר אחד אני יכול להגיד

אם היו עושים ממוצע של זמנים פר עקפות, הייתי מנצח.

ורוני, אני לא יודע מה קרה לך בגיר, אבל הרגשתי את זה שנסעתי על האוטו שלך, גם אמרתי לך את זה, אבל לא רצית להקשיב.

לא נורא.

ח"ח על הזמנים הטובים, יש לכם מזל שלא באתי עם האוטו שלי.

ואיציק, מה התמיכה הגורפת הזו ברוני ?

מה אתה צריך ממנו ?

נראה לי אתה מנסה לשדל אותו "לטפל" אצלך, הוילה בפתח תקווה קרובה מתמיד :wink:

פורסם

איציק?? אתה בסדר?? מאז ש... בעצם אף פעם לא ראיתי אותך מחמיא לי כל כך!!

או שאתה עושה את זה בציניות? סה"כ הפעם היחידה שלמיטב זכרוני ביקרת במנחת הייתה הפעם שלקחתי את חברה שלך (מצטער, שמה ברח לי... :oops: ) לסיבוב וכמו שאתה יודע היטב (ואפשר למצוא את הוידאו איפשהוא) הוא לא היה מה שאפשר לקרוא לו "נהיגה חלקה"...

עדיין - אם היית רציני, תודה!! אבל כמו שאמרתי, אני לא מאמין שיש קשר הדוק בין זמנים טובים בג'ימקאנות לבין זמנים על הכביש. הנהיגה במסלול סגור וקטן שונה בהרבה.

בנוגע לזרזיר - לאוטו שלו יש את הפוטנציאל הכי טוב לדבר מהסוג הזה. הוא הכי קל וקטן וחזק ומתנהג כמו קארט. אני מאמין שבג'ימקאנה מעט מהירה יותר היתרון הזה מצטמצם מאוד.

ג'רמי בהחלט נוהג מ-ע-ו-ל-ה ומנצל כל דבר שיש לאוטו שלו להציע. אני מאמין שברכב עם מעט פחות זווית גלגול הוא היה עושה זמנים טובים בהרבה ממני :wink:

ושלומי - אתה חתיכת... אני אפילו לא אגיד. אמרת לי שהרגשת חריקה במעבר לשני. לא ציינת שום דבר מיוחד, אם הרגשת משהו מוזר - היית צריך להגיד לי!! סה"כ אתה זה שנהגת לי באוטו!! "לא רצית להקשיב" זה לא תירוץ, אתה לא ייחסת לזה חשיבות אז למה שאני אייחס?

ואלי - נראה לי שעכשיו הג'אסטי תיקח אותי גם עד 100. האוטו יוצא מהמקום כמו קורקינט בלי גלגלים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איציק?? אתה בסדר?? מאז ש... בעצם אף פעם לא ראיתי אותך מחמיא לי כל כך!!

או שאתה עושה את זה בציניות? סה"כ הפעם היחידה שלמיטב זכרוני ביקרת במנחת הייתה הפעם שלקחתי את חברה שלך (מצטער, שמה ברח לי... :oops: ) לסיבוב וכמו שאתה יודע היטב (ואפשר למצוא את הוידאו איפשהוא) הוא לא היה מה שאפשר לקרוא לו "נהיגה חלקה"...

רוני

לא בציניות (וזו לא רק דעתי)...ואם אתה זוכר, גם אני יצאתי איתך לסיבוב בג'מיקאנה שהיתה אז במנחת...

ואיציק, מה התמיכה הגורפת הזו ברוני ?

מה אתה צריך ממנו ?

נראה לי אתה מנסה לשדל אותו "לטפל" אצלך, הוילה בפתח תקווה קרובה מתמיד ;-)

וילה ? הממ....

:idea::idea::idea: רעיון מצויין :!:

המממ...רוני, אפשר להמליץ לך על מוסך חדש בפתח תקוה :?:;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב זה ידוע.

רוני נהג מעולה!

כמעט כמו זרזיר.

זרזיר הזה נוהג מדהים פשוט, לא יאומן.

זרזיר נהג מעולה.

:beerchug:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ואלי - נראה לי שעכשיו הג'אסטי תיקח אותי גם עד 100. האוטו יוצא מהמקום כמו קורקינט בלי גלגלים...

רוני

רוני,כדי שרכב יקח אותך ב-100,הוא צריך להגיע ל-100.

כשאני נוהג בג'אסטי על 70 קמ"ש,עד שאני מגיע ל-100 קמ"ש אני יכול להכין לי קפה+2 סוכר עם קצת חלב.

תאמין לי אין כמו ג'אסטי.מיכל מלא ב-100 ש"ח,0 תקלות,0 הוצאות,0 מהירות,0 יציבות.

פורסם

(...)

ואחרונה חביבה תודה לראלי שלקחה בכבוד את הג'ימקאנה הראשונה שלה.

תודה.

אבל היא ביקרה ב"כמה" ג'ימקאנות לפני זה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ג'ימקאנה אחת ליתר דיוק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תומר היה שם ?

מעניין איך הראלי מתנהגת ...

אם אתם אומרים שה - GTI של זרזיר התנהגה למופת אז מעניין איך הראלי של תומר הייתה מתנהגת ..

עם יותר כוח ... פחות משקל ... ותומר ...

תרשמו דרוג מכונית ... מהאחרון לראשון .

נ,ב : אני לא יתחיל באופרות סבון ויבכה שלא הזמינו אותי ... אבל תגידו .. איפה אתם השגתם את הקונוסים ? , גם אני רוצה קונוסים .. ועל פי מה שהבנתי אפשר פשוט להרים אותם מעבודות בכביש של מע"צ בלילה ... ( במקרה עובדים לי ליד הבית ) או לקנות קונוסים קטנים .. מה אתם ממליצים .

פורסם

אתה יכול לראות אקסל עם התוצאות בפורום YNET

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-2535922,00.html

לגבי קונוסים - יש כאן בעיה.

המצפון שלי בדרך כלל לא מאפשר לי לקחת קונוסים שמסמנים עבודות בכביש או מפגע כלשהו.

אבל המציאות מוכיחה שהרבה פעמים נשארים קונוסים לצד הדרך.

קצת עירנות בכל נסיעה, ואין בעיה לצבור מלאי נאה.

אגב - הקונוסים של מע"צ לשימוש בדרכים בינעירוניות הם כבדים וגדולים, ושימושיים בעיקר להחזיק את השמשייה. עדיף לחפש קונוסים שמשמשים לעבודות עירוניות.

הנה קישור מעולה בשביל חובב הקונוסים המתחיל:

http://animation.filmtv.ucla.edu/students/awinfrey/coneindex.htm

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני לא מתכוון לקחת כאלו שחוסמים מפגעים ...

אבל אני חושב שאיזה 5-6 זה מספיק לא ???

יאללה .. המבצע יוצא לדרך ... עד סוף שבוע יהיה לי מספיק קונוסים .

• תוכן חדש...