Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר מזדה 3 חדשה שחודש לאחר שיצאה מהחברה הסתבר שהמנוע שלה דופק עקב תקלה בייצור.

אז זה הופך את המזדה 3 ללא אמינה?

בבקשה תחסוך מכולנו את עצות האחיטופל שלך,כי במקרה הטוב הן מגוכחות.

רבי פורום אני אמרתי לך שאמזדה לא אמינה?

אני אמרתי את הדברים לפי החווייה אישית משתי המכוניות

שלומי.

פורסם

בניגוד לדיעה הרווחת פה - אני רוצה להעיר כמה הערות לגבי הI30:

אתמול לקחתי אחת לנסיעת מבחן, גם אני לפני קבלה של אוטוליסינג ולכן לקחת אחת ברמת האבזור של הליסינג לסיבוב.

המנוע סוחב יפה, לא הרבה יותר משל המזדה 3.

המזגן נחמד

התאורה הכחולה היא גימיק חביב סטייל פולקסווגן.

אבל - איכות הגימור לא משהו, ממש ממש לא ברמה של מזדה3 ובטח שלא ברמה של אירופאיות אחרות.

הדלתות הן כמו משטחים ענקיים של פלסטיק שחור זול [מרגיש זול, נשמע זול]

הדש בורד סובל מאותה פלסטיקיות זולה

וההגה היה אחד הדברים המעליבים בו נתקלתי - מעין חישור זול ודוחה למגע מפלסטיק קשה.

בין המושבים אין מספר תאים אלא מעין גומחה \ חלל בלי כיסוי

תא הכפפות מרשים בגודלו

תאורת הפנים נחמדה

לטעמי האוטו מאוד קודר וחד גוני

, מאוד לא מזמין.

הסאונד מהמערכת שבאה ברכב הליסינג הוא עלוב, צלילים שמזכירים רדיואים ישנים ממכוניות של פעם.

הבגאז' ענקי.

לעומת כל אלה - המזדה3, על אף שהיא ישנה יותר, מרגישה הרבה יותר נעימה ואיכותית לנסיעה ולישיבה.

גם מבחינת הניהוג המזדה עדיין מובילה בגדול על היונדאי.

אני באתי לנסית המבחן הזה שניה לפני שהזמנתי לי את הI30 [בצבע כחול בהיר יפה] אבל אחרי הנסיעה פשוט משכתי את ההזמנה שלי. תמורת אותו הכסף אפשר לקבל מזדה3 - והיא עדיפה על הI30 בהרבה.

רון.

נ.ב. בדגמים היקרים יותר הנקודות החלשות האלה בדיוק טופלו - הגימורים טובים יותר, חיפויי הדלתות מרגישים פחות זולים וההגה הופך להיות מצופה עור.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...