Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להמליץ לך לחשוב גם על סוזוקי SX4, תאוצה מהירה מכל מה שהצעת, ודווקא אוטו דיי איכותי...

או אולי יונדאי I30, צריכת דלק טובה מאוד, מנוע יחסית זריז, ובטיחות טובה ברמה אבזורית, 4 כוכבים.

אמינות של קוריאנית טיפוסית..

הSX4 הוא רכב שמציע המון ביחס למכיר שלו אך הצורה שלו והגודל המוגזן של הרכב לא מושכים את אבא שלי, ולגבי הI30 כמו שכתבתה רכב קוריאני לא בא בחשבון לאחר שיש לנו כבר אחד במשפחה בקרוב 15 שנה וטעות נוספת אנכנו לא מתכוונים לעשות,

לכן שני הדגמים שהמלצתה כאן לא מופעים ברשימת המועמדות שצומצמה לארבעת הרחבים שמופיעים בפתיחת השירשור.

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפולקסווגן נכנסה הרבה מאוד למוסך בעקבות בעיות חיישנים, אלו עיקר הבעיות ברכבי פולקסווגן החדשים, וגם בעקבות נפילת חלונות חשמל מספר פעמים, מחלה בגולף ובבורה הקודמות, בחדשה אולי זה נפתר.

המנוע והגיר היו יחסית אמינים.

החשמל בארכב על הפנים, על ההתחלה רשדיו לא עבד \ פנסים נשרפים, פעמיים קצר חשמלי, בקיצור בעיות רבות.

לפורד ולסובארו גם יש שירות מצוין אם משווים לפולקסווגן, טויוטה שירות מעולה גם כן.

אם כך אני מעדיף להוריד את הגולף מהרשימה כי אחד הדברים הכי חשובים עבורי הם אמינות גבוה ולבקר במוסכים כמה שפחות.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
הSX4 הוא רכב שמציע המון ביחס למכיר שלו אך הצורה שלו והגודל המוגזן של הרכב לא מושכים את אבא שלי, ולגבי הI30 כמו שכתבתה רכב קוריאני לא בא בחשבון לאחר שיש לנו כבר אחד במשפחה בקרוב 15 שנה וטעות נוספת אנכנו לא מתכוונים לעשות,

לכן שני הדגמים שהמלצתה כאן לא מופעים ברשימת המועמדות שצומצמה לארבעת הרחבים שמופיעים בפתיחת השירשור.

זה בסדר גם אני לא אוהב קוריאניות.. הפלסטיק בהם מחליא אותי.

ובכל מקרה קיבלת פחות או יותר מידע על מה שרצית לדעת.

בהצלחה בקנייה, תדווח לנו על מה אתה מחליט [:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני די חושש לגבי האמינות של הצרפתיות בגלל הסטריוטיפ על האמינות שלהן.

ענק!!

בכל מקרה, העיצה היחידה הרלבנטית היא כפי שכבר כתבתי קודם, לערוך נסיעת מבחן במועמדות הסופיות. פתאום תגלה שאתה יודע יותר טוב מכל אלו שמשיבים לך כאן בחצאי אמיתות, מערבבים בין דגמים חדשים לישנים וכמובן משתמשים בדיוק באותו כלי לוגי מדהים שלך אותו צטטתי.

פורסם

שמע - אם אתה כלכך מפחד מצרפתיות בגלל שהן עשו בעיות בסוף שנות ה80, אז אתה מפסיד.

(לידיעתך המגאן והC4 וגם ה307 הן דיי נפוצות בליסינג, והם אוהבים אמינות).

בקשר לאמינות, אתה לא קונה רכב בן 5 משנת 94, אתה קונה רכב חדש 2008, האמינות בימינו כבר לא דבר רלוונטי, שכן יש בקרת איכות לכל היצרנים - מה שכן יש תמיד רכבי "בלאי", כלומר גם ליצרן הכי אמין בעולם יכול לצאת רכב תקול מהמפעל שיעשה בעיות (חפש בפורום על בעיות בקורולות שהן האמינות בעולם לפי הישראלי).

לדעתי לפני שאתה פוסל כל דבר ודבר - תעשה נסיעת מבחן, אתה יכול גם להיכנס למוסכים ולשאול קצת על הבעיות שאיתן מגיעים הרכבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מסכים אם קודמי ,דווקא הC4 רכב מצויין ,מאוד מאוד נוח מגיע מאובזר לחלוטין,הרכב נימכר בכמויות יחסית מרשימות ולא ידוע על תקלות כרוניות,חבל שתיקנה רכב בסכום כזה בלי נסיעת מיבחן,תיקח מספר רכבים לנסיעת מיבחן ואז תחליט,אני ממליץ בחום על הC4.

פורסם

שבוע הבא אני מתכוון להזמין נסיעות מבחן, יקח לי כמה שבועות לעשות אותן כי למשל כדי ליבדוק את הקורולה הידנית צריך להמתין שבועיים, מלבד זאת על הB3 לא ניתן לבצע נסיעת מבחן על גיר ידני שזה חיסרון ממש גדול, ולגבי הC4 צריך לגשת לסוכנות ולברר מעט יותר פרטים על הרכב כי לא ממש שמתי עלי עין עד היום.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בימים אלו אנחנו במשפחה מחפשים רכב חדש מהחנות שמיועד עבור אבא שלי.

היינו בכל אולמות התצוגה וראינו את כל האופציות שעומדות היום לרשותנו.

הרכב מתוכנן לעבור כ 18000 ק"מ בשנה.

התקציב הוא בסביבות 120000 כולל הכול (מיגון, טסט...) . הרכב מיועד ל5 שנים.

דרישות לפי סדר עדיפויות: אמינות גבוהה כללית של כל הרכב, חסכוני בדלק (עדיפות לגיר ידני), בטיחותי.

מאפייני הרכבים:

גולף 1.6 102 כ"ס

-6 כריות אויר

-ESP

-גיר ידני

מחיר 116990

B3 1.5 105 כ"ס

-6 כריות אויר

-אין ESP

-גיר ידני

מחיר 110500

פוקוס Trend-X1.6 100 כ"ס

-6 כריות אויר

-ESP

-גיר אוטומט

מחיר 119500

קורולה GLI 1.6 124 כ"ס

-4 כריות אויר

-אין ESP

-גיר ידני

מחיר 115900

מבין הדגמים הללו, מהו הרכב המומלץ לנו ביותר לפי הדרישות שצייתי?

למחפש רכב לאבא - אני מחפש גם רכב לאבא של הילדים שלי !

אכן הכי חשוב לבקש נסיעת מבחן - לומדים מזה המון -

כך תסיר מועמדוות שלא תאהב -

אני הורדתי את הפאביה החדשה היות והיא מרעישה וגם התחושה לא משהו

כ"כ הורדתי את הפוקוס שבקושי זזה ואת המגן - שקטה ונעימה אך מדפי פעם, דוקא בהאטה - רועשת ועצבנות לש הגיר

ה I30 - רועשת ולא נעימה לטעמי, גם למרות שסוחבת טוב נותנת תחושה של רכב ישן ולא נעים

לגבי ה SX4 - לא נסעתי אבל היתה לי ליאנה 2006 מהעבודה - רכב מאוד מאוד לא נוח ולא נעים בשל היותו צר וגבוה, ואלה דברים שלא השתנו, כך שצריך לבדוק (כ"כ זלל דלק בטירוף)

כך פסלתי רת הקורולה הרובוטית ,בגלל הגיר, וחבל כי הרכב שקט וזריז

כן אהבתי - B3 1.5 ו B3 2.0 אבל - הראשונה די איטית , והשניה זריזה אבל זריזה גם בדלק 7.5 ק"מ לליטר בניסעה שעשיתי

כ"כ אהבתי את ה 207 - מאוד זריזה , שקטה יחסית (לא כמו הסוברו), החלפת גיר טובה, 11.5 ק"מ בנסיעת המבחן עם פקקים והאצות עצבניות, אבל עוד לא נגמלתי מההפחדות על הצרפתיות

בהצלחה

דווח מה החלטתם

פורסם

מחיפוש בפורום לגבי הC4 ראיתי שיש אנשים שמיתלוננים על בעיות חשמל ובעיות נוספות של בלאי מהיר של חלקים מכאניים כבר בשנתיים הראשונות של הרכב, לגבי בעית הגירים האוטומטים אני לא מיתיחס אליה משום שאני מדבר על גיר ידני, ולאור העובדות אני מעדיף לא לקחת את הסיכון ולוותר על הרכב הזה גם אם הוא היה הבטיחותי והמהנה ביותר לנהיגה.

אני מבטיח לעדכן ברגע שיהיו לי דעות משל עצמי על הרכבים לאחר שאסע בהם.

אם למישהו יש דעות נוספות לגבי הרכבים שרשמתי אני ישמח לישמוע.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הגולף בוודאי תרגיש האיכותית ביותר, ומבחינת הבטיחות היא המנצחת החד משמעית מבין המועמדות, אבל קשה לומר שהאמינות תהיה אבסולוטית כמו במכוניות אחרות. כמו כן, יש לה רק שנתיים אחריות, דבר משמעותי כשאתם עומדים להחזיק את המכונית חמש שנים. מה שכן, אין לה בעיה של חלונות נופלים - זה שמור לגולף הקודמת...

מבחינת גימור והרכבה, היא בהחלט רמה מעל הC4. הטענות שלי אל הצרפתיות הן לא מכאניות כמו פשוט חוסר איכות כללי, לפחות בC4\307. בגולף זה לא קיים.

חבל שהיצרן חתך באבזור הבטיחותי של הקורולה, שכן היא נשמעת כמו בחירה טובה בהתחשב בדרישות. אני לא ממליץ על רכב בלי ESP, בכל אופן.

אחרי כל זה? כנראה שהייתי בכל זאת לוקח את הגולף. בסך הכל, היא מקום נעים מאוד לשהות בו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם כך אני מעדיף להוריד את הגולף מהרשימה כי אחד הדברים הכי חשובים עבורי הם אמינות גבוה ולבקר במוסכים כמה שפחות.

תמשיך להקשיב ל"עצות" כאלה ולא תגיע רחוק.

לבן אדם (לפי מה שכתב) אין בכלל ניסיון עם הדור הנוכחי אלא עם הקודם. שניהם, אגב, נחשבים למאוד מוצלחים ונהנים מביקוש. אני מכיר הרבה בעלים של גולף חדשה (דור V) ולאף אחד אין בעיות חשמל או אחרות (כולל לי - בעלים של TSI). אני גם לא מכיר בעיות קריטיות ברכבי דור IV, אבל לגבי זה אין לי מספיק מידע וממילא זה לא הנושא.

לפני שרכשתי שקלתי מאוד בחיוב לרכוש פוקוס 2.0, אבל הגולף איכותית יותר ומגובשת יותר מכל רכב אחר בקטגוריה. עיצוב הפנים מעולה, ובוודאי עולה עשרות מונים על העיצוב המצועצע של הפוקוס או המכוער (לטעמי) של הקורולה, שממילא לא מציעה מספיק אבזור בטיחותי. הדגם הספציפי שלי גם זריז במיוחד ואני ממליץ בחום להוסיף מעט לתקציב ולרכוש כזה (ללא סאן רוף וג'נטים זה כבר די קרוב לתקציב שלכם).

יש נטייה לחשוב שהטויוטה תהיה כמובן אמינה יותר לאורך זמן. ובכן, הייתי בעלים של לנטיס F 1.8 ידנית. עלות האחזקה שלה כשהיתה בת 4-5 היתה זהה לאחזקה של רובר 25 1.8 אוטומטית. זה אומר משהו? אולי לא ממש, למעט שסטיגמות הן כאלה - סטיגמות. כאשר הייתי צריך מותחן לכבל קלאץ' הייתי צריך לחכות שלושה-ארבעה ימים עד שיגיע (ואני גר בת"א, לא ברמת הגולן), כי הרכב נדיר. אם לא יימכרו מספיק דגמים ידניים מטויוטה, תצטרך לוודא שלא יקרה לך דבר דומה... מה שכן, הרכב נמכר בקלות (אבל גם הרובר. כאמור - הרוב סטיגמות).

תתחיל להקשיב לאנשים שיש להם את הרכב או מכירים אותו מקרוב, ותבצע נסיעות מבחן. סטיגמות ודעות מגוכחות על רכבים לא רלבנטים לא ממש יעזרו לך להחליט נכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תמשיך להקשיב ל"עצות" כאלה ולא תגיע רחוק.

לבן אדם (לפי מה שכתב) אין בכלל ניסיון עם הדור הנוכחי אלא עם הקודם. שניהם, אגב, נחשבים למאוד מוצלחים ונהנים מביקוש. אני מכיר הרבה בעלים של גולף חדשה (דור V) ולאף אחד אין בעיות חשמל או אחרות (כולל לי - בעלים של TSI). אני גם לא מכיר בעיות קריטיות ברכבי דור IV, אבל לגבי זה אין לי מספיק מידע וממילא זה לא הנושא.

לפני שרכשתי שקלתי מאוד בחיוב לרכוש פוקוס 2.0, אבל הגולף איכותית יותר ומגובשת יותר מכל רכב אחר בקטגוריה. עיצוב הפנים מעולה, ובוודאי עולה עשרות מונים על העיצוב המצועצע של הפוקוס או המכוער (לטעמי) של הקורולה, שממילא לא מציעה מספיק אבזור בטיחותי. הדגם הספציפי שלי גם זריז במיוחד ואני ממליץ בחום להוסיף מעט לתקציב ולרכוש כזה (ללא סאן רוף וג'נטים זה כבר די קרוב לתקציב שלכם).

יש נטייה לחשוב שהטויוטה תהיה כמובן אמינה יותר לאורך זמן. ובכן, הייתי בעלים של לנטיס F 1.8 ידנית. עלות האחזקה שלה כשהיתה בת 4-5 היתה זהה לאחזקה של רובר 25 1.8 אוטומטית. זה אומר משהו? אולי לא ממש, למעט שסטיגמות הן כאלה - סטיגמות. כאשר הייתי צריך מותחן לכבל קלאץ' הייתי צריך לחכות שלושה-ארבעה ימים עד שיגיע (ואני גר בת"א, לא ברמת הגולן), כי הרכב נדיר. אם לא יימכרו מספיק דגמים ידניים מטויוטה, תצטרך לוודא שלא יקרה לך דבר דומה... מה שכן, הרכב נמכר בקלות (אבל גם הרובר. כאמור - הרוב סטיגמות).

תתחיל להקשיב לאנשים שיש להם את הרכב או מכירים אותו מקרוב, ותבצע נסיעות מבחן. סטיגמות ודעות מגוכחות על רכבים לא רלבנטים לא ממש יעזרו לך להחליט נכון.

ובכן, נכון, אין לי ניסיון עם הדור החדש, וגם ציינתי את זה, מה שאני כן יודע, שלפולקסווגן עדיין יש בעיות אמינות ממכרים שקנו את הגולף 2007.

אגב, לידיעתך, דווקא טויוטה, נחשבת ליפנית הכי פחות יפנית, אם זה מבחינת אמינות, שבה היא מככבת במקום רביעי, כשלפניה המאזדה, הסובארו וההונדה..

לאחרונה הטויוטות לא שוות כלל את המחיר שלהן, התמורה שהן נותנות היא קטנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתה קובע קביעה נחרצת על סמך רכב שקנו מכרים שלך..

עצוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...