Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבוע הבא אני מתכוון להזמין נסיעות מבחן, יקח לי כמה שבועות לעשות אותן כי למשל כדי ליבדוק את הקורולה הידנית צריך להמתין שבועיים, מלבד זאת על הB3 לא ניתן לבצע נסיעת מבחן על גיר ידני שזה חיסרון ממש גדול, ולגבי הC4 צריך לגשת לסוכנות ולברר מעט יותר פרטים על הרכב כי לא ממש שמתי עלי עין עד היום.

באיזה סוכנות אפשר לעשות נסיעת מבחן על קורולה ידנית?(כי כשאני בדקתי אמרו לי שאין על ידני.)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הB3 מכונית מעולה, אם כי מעט צפופה ונמוכה מאוד.

מכונית בטיחותית, ואיכותית.

הפוקוס יותר מרווחת והבטיחות דומה לזו של ה B3.

אמינה (לא כמו יפנית אבל עדיין), איכותית ואיבזור נדיב.

הקורולה אמינה מאוד, עיצוב יפייפה לטעמי, אבזור בטיחותי מספיק ולא מקובל בקטגוריה.

גיר רובוטי ולא ממש ידני (אפשר להתרגל אליו אבל עדיין, אוטומטי זה לא וזה פחות נוח לדעתי) , ואם את הדברים הקטנים האלה היו מתקנים, זאת היתה הבחירה שלי.

הגולף היא הכי מומלצת פה.

הבטיחות גבוהה מאוד, איבזור מעולה, איכות ברמה גבוהה, ומחיר מדהים.

לי לא ממש היה קל עם האופציות שלך אבל מה שני כן יכול להגיד לך זה להוריד את ה B3 עקב צפיפות היתר ואת הקורולה

עקב האבזור הבטיחותי הגיר הלא מציאה.

הבחירה שלי היא מעט לנתח את הפוקוס והגולף ולהגיע לתוצאה הסופית.

שלומי.

פורסם

הקורולה הידנית עולה יותר 116K מול 111K אם אני לא טועה

האם 116K עדיין באותה קבוצת שווי שימוש? מה הגבולות בין הקבוצות?

פורסם
הB3 מכונית מעולה, אם כי מעט צפופה ונמוכה מאוד.

מכונית בטיחותית, ואיכותית.

הפוקוס יותר מרווחת והבטיחות דומה לזו של ה B3.

אמינה (לא כמו יפנית אבל עדיין), איכותית ואיבזור נדיב.

הקורולה אמינה מאוד, עיצוב יפייפה לטעמי, אבזור בטיחותי מספיק ולא מקובל בקטגוריה.

גיר רובוטי ולא ממש ידני (אפשר להתרגל אליו אבל עדיין, אוטומטי זה לא וזה פחות נוח לדעתי) , ואם את הדברים הקטנים האלה היו מתקנים, זאת היתה הבחירה שלי.

הגולף היא הכי מומלצת פה.

הבטיחות גבוהה מאוד, איבזור מעולה, איכות ברמה גבוהה, ומחיר מדהים.

לי לא ממש היה קל עם האופציות שלך אבל מה שני כן יכול להגיד לך זה להוריד את ה B3 עקב צפיפות היתר ואת הקורולה

עקב האבזור הבטיחותי הגיר הלא מציאה.

הבחירה שלי היא מעט לנתח את הפוקוס והגולף ולהגיע לתוצאה הסופית.

לנו יש את הפוקוס למעל שנתיים, אומנם בליסינג, אבלל היא לא ביקרה במוסך חוץ מלטיפולים - מראה אמינות יפה מאד. כמו כן היא מאד מרווחת ומרגישה שבנויה היטב.

פורסם

אני חושב לאלך לבצע נסיעות מבחן בכל הרכבים, מקווה שיש אפשרות לינהוג בגולף ידנית כיח עדיין לא ביררתי לגבי זה.

לגבי הטויוטה היום התקשרתי להזמין נסיעת מבחן על הידנית ופתאום נאמר לי שאין רכב כרגע, ממש מעצבן.

את הB3 גם כן יש רק בגיר אוטומת בנסיעת המבחן.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

מבין הרכבים שציינת יש לי נסיון רק עם פוקוס , באופן כללי מאד נהניתי ממנה למעט חיסרון אחד בולט שדי הפריע לי.

יתרונות: איכות הרכבה,אמינות, אחיזת כביש, ישיבה גבוהה על הכביש, נסיעה שקטה,

משרה תחושה של ביטחון גם על הנהג וגם על הנוסעים! --> בטיחות !

חסרונות: די עגלה, במיוחד בהשוואה לדגם הישן יותר של פוקוס! וזה בפרוש פוגע גם בבטיחות

(תאוצה "כבדה" בזמן עקיפה), וגם בצריכת הדלק (מאמץ יתר).

סיכום: במקום אבא שלך הייתי הולך לסוכנות פורד ושואל אם יש תוכניות בזמן הקרוב לייבא פוקוס 1.6 עם גיר ידני,

או לחילופין , שוקל לקנות פוקוס 2.0 איכותית וזריזה. (קח בחשבון שמדובר בתוספת של 17,000 ש"ח במקרה זה...)

בנוגע לצריכת הדלק - אני דוגל בדיעה שאין משמעות גדולה לסעיף זה כשאתה משווה מכוניות מאותה קטגוריה.

סגנון הנהיגה של הנהג (רגל "כבדה" / "עדינה" על הגז) הרבה יותר קריטי בהשפעתו,

לעומת ההבדלים הנובעים מהיצרנים השונים!

לפעמים, באופן לכאורה אבסורדי, נהג חכם ומיומן יכול לנצל יתרון כח של מנוע 2.0 ולהפיק ממנו נסיעה יותר חסכונית

לעומת דגם דומה עם מנוע 1.6 חלש ומתאמץ!

• תוכן חדש...