Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני חדש כאן ורציתי לישאול כמה שאלות

לפני שבוע רכשתי סאב של kenwood kfcw300s ( ו http://finder.zap.co.il/model.asp?model_id=151831

וחיברתי אותו על מגבר v12 800 וואט אחרי חצי שעה עבודה הסאב אתחיל לחרחר השאלה שלי עם המגבר סרף לי אותו אוו שזה זבל סיני??

ואתמול קניתי את rockford P1S412 http://finder.zap.co.il/model.asp?model_id=598748

וחיברתי אותו על הv12 המגבר יכול לסרוף אתו כמו שהוא סרף את הקנאווד??

(>200 סוסונים) :wink:ibiza tdi

פורסם

אני בספק שהמגבר הצואה הזה שרף משהו ... אולי את עצמו .

הוא פשוט עובד כמו זבל :) שלא לדבר על איכות הסאבים האלו ...

אני מנחש שכיוונת את ה GAIN עד הסוף לצד ימין , סאב שלא מקבל מספיק כוח ועדיין דוחפים אותו לקצה הווליום של הרדיו דיסק והוא יחרחר בדיוק כמו שהתכוונת .

אני אומר שזאת בעיה של כיוונים .

הסאב קנווד ה' יודע כמה RMS , באתר אחד מצויין 300 , באתר אחר מצויין בכלל 600 ( שזה כמובן לא RMS ... אבל שוב , הטעייה מכוונת של הציבור הצעיר )

ובאתר אחר אומרים 400 .

אני מנחש שהוא 300 מטעמי השם שלו . KFCW300 .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לי נראה שהמגבר שלך התחמם ונכנס לעיוות רציני..

הקנווד מוצהר 400 RMS קשה להאמין שהמגבר הזה שרף אותו....

שקניתי את הסאב המוכר אמר לי שהם כמו ג'וקים ניסרפים אז אתה אומר זה המגבר אחי?

פורסם

כשאתה עובד איתו בחצי שעה הראשונה הוא עובד בסדר?

אם כן סימן שהמגבר מתחמם אובר...

אם לא סימן יכול להיות שבאמת הסאב דפוק...

אבל מנסיון במגברי שוק הכל יכול להיות......

פורסם

המוכר הזה אולי באום פאחם ? ושמו פאהד ?

תעשה לי טובה , מה זה כמו גו'קים .

ה GAIN הוא מקסימלי , או שאתה פשוט מנסה להגביר מעבר למה שהמגבר והסאב מסוגלים לספק . פשוט מאוד .

חירחורים = חוסר כוח בווליום נתון .

שום דבר לא נשרף פה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

המגבר היה על הכי גבוה והגבתי והיה על ווליום גבוה ופתאום אתחיל לחרחר והיה רהח של סרוף .

והמגבר הזה היה על קומפוננטים ולא עסה להם כלום.

והמגנת של הקנאוד הזה יותר קטן משלרמקול!!!

פורסם

עם כיוון מערכת נכון שום סאב לא יישרף. לפי דבריך, עושה רושם שהגיין היה פתוח עד הסוף + שמעת על ווליום גבוה, מה שכנראה הכניס את המגבר לקליפינג וגרם לשריפת הסאב.

בוא לאחד המפגשים והחברים כאן יסבירו ויעזרו לך לכוון את המערכת.

ובבקשה בצע הגהה (באמצעות WORD לדוגמה) לפני פרסום הודעה, מאוד קשה להבין את כוונתך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...