Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם כבר רוצים לדייק עד בסוף (ונותנים התראת משתמש לאלה שלא מדייקים עד הסוף)

אז כדי לבדוק לחץ אוויר בצמיגים צריך להחנות את הרכב בלילה בתנת דלק ובבוקר לבדוק לחץ אוויר כשהצמיג קר לחלוטין.

אבל מי באמת יעשה דבר כזה?

תבדוק ברכב אם יש מקום על המרכב שבו מצויין כמה לחץ אוויר צריך להיות או בספר המשתמש של הרכב(בד"כ הספר יושב בתא הכפפות או בבגאז של הרכב, ואפילו בעל הרכב לא יודע מכך .ככה גיליתי ב4 רכבים שבבעלות בני משפחתי)

קצת יותר ,קצת פחות ,הדיוק הזה לא מה שיהרוג אותך,

נכון שאסור לסוע עם לחץ אוויר לא תקין אבל יש תחום סטייה מותרת, מה גם שלא כל מכשירי המדידה בתחנות הדלק והמכשירים שקונים באוטו דיפו מכויילים מאותו "מקור ייחוס"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אז אם כבר רוצים לדייק עד בסוף (ונותנים התראת משתמש לאלה שלא מדייקים עד הסוף)

אז כדי לבדוק לחץ אוויר בצמיגים צריך להחנות את הרכב בלילה בתנת דלק ובבוקר לבדוק לחץ אוויר כשהצמיג קר לחלוטין.

נסחפת.

לי יש מד לחץ אוויר ידני, מדדתי לחץ אוויר בבוקר בחניה, נסעתי קילומטר ונחש מה? אותו לחץ בדיוק. וגם אם זז רבע PSI שלא ראיתי- ממש לא עקרוני.

דבר נוסף, הלחץ בצמיגים האחוריים עולה פחות במשך הנסיעה ביחס לקדמיים, ובכלל יש המון גורמים שמשפיעים על הלחץ, למשל בצהריים הלחץ עולה מעצמו ביחס לבוקר בגלל החום, ואני לא חושב שצריך לדייק בול באדיקות עם עניין הלחץ, הרי גם המלצת היצרן לגבי הלחץ היא פשרה בין גורמים שונים שבאים אחד על חשבון השני כגון צריכת דלק, נוחות נסיעה, אחיזת כביש, התנהגות כביש, שחיקת צמיגים וכמות האנשים ברכב.

לכן, אם אתה בכלל טורח לבדוק לחץ פעם בשבוע ואפילו שבועיים- אתה צדיק ביחס לישראלי הממוצע.

פורסם

כאשר הצמיגים חמים לאחר נסיעה, אני ממלא 2 psi

יותר, וזה בדיוק מה שצריך לעשות, מפני שלמחרת

בבוקר אני בודק עם המדיד שלי כשהצמיגים קרים ואז

אני מקבל בדיוק הלחץ המתאים.

רפי

פורסם
ז

בשביל לזרוק כך מספרים (כמו 10%) צריך להיות די בטוח בסוג הצמיג, וטמפרטורה שלו באותו רגע וטמפ" בחוץ.

אשמח לראות מאמר מקצועי שמזכיר כי לסוג הצמיג ולטמפ' שלו יש חשיבות לגבי מילוי אויר בצמיג חם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...