Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצה ידידותית-קנה מד לחץ אויר איכותי בכל חנות לאביזרי רכב.

קניתי מד כזה וגיליתי סטיות מאוד גדולות בעמדות מילויי לחץ האויר בתחנות השונות.לבסוף מצאתי תחנת דלק חדשה ששם הלחץ אויר היה מדוייק ורק שם אני ממלא אויר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אם קנית מד לחץ אוויר (דבר מעולה וזול) אתה יכול למלא גם בתחנות "מעפנות".

פשוט שים קצת יותר אוויר מהרצוי, גש לגלגל עם המד לחץ אוויר שלך, תבדוק אחרי המילוי כמה יש באמת, ותשחרר קצת ותבדוק שוב עד שהגעת ללחץ הרצוי.

פורסם

סתם חומר למחשבה...

חשבתם פעם עד כמה המד לחץ אויר המעולה והזול מדויק.....:roll:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
עצה ידידותית-קנה מד לחץ אויר איכותי בכל חנות לאביזרי רכב.

קניתי מד כזה וגיליתי סטיות מאוד גדולות בעמדות מילויי לחץ האויר בתחנות השונות.לבסוף מצאתי תחנת דלק חדשה ששם הלחץ אויר היה מדוייק ורק שם אני ממלא אויר.

רשמתי במפורש איכותי.את שלי קניתי באוטו דיפו בכ80 ש"ח.לקחתי אחד עם צינורית כי יותר נוח לי לחבר אותו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מה זה משנה?

צמיג חם או קר?

נכון כשהצמיג חם הוא מתרחב וכשהוא קר אז הוא מתכווץ ואז יש קצת שינויים בלחץ אבל זה לא כזה קריטי. תמלא כמה שצריך לפי נתוני היצרן. אם הרכב קר או חם זה זניח ושולי וסע לשלום.

נכון , לחץ צמיגים לא תקין משפיע על סחיבת הרכב!

אבל להיכנס לדקויות של צמיג חם או קר זה כבר סתם חסר תועלת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ההפרש בין צמיג חם לצמיג קר הוא 10% בלחץ האויר, והוא משמעותי.

הבדל של 3 PSI הוא הבדל מורגש, באחיזה, בבלימה, ובהיגוי.

אם הצמיג חם - שים 10% יותר מהמלצת היצרן שמתייחסת למצב של צמיג קר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מכונות דגיטאליות של פז, די מדויקות.

בדקתי כמה תחנות.

לכן, תמלא שם.

לגבי מילוי במצב של צמיג חם. אם אתה חייב למלות, ז"א אין לך בררה, וממש חסר אוויר, תמלה כמה שרשום לך בתווית.

אבל, בהזדמנות תמלה מדויק בזמן שהצמיג קר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

למה לקשקש ?

ההבדל הוא 10% - אז ממלאים 10% יותר אם הצמיג חם.

לא צריך למלא ואז ללכת למלא שוב כשהצמיג יהיה קר :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה אלי?

אם כן, מה לא הבנת?

אם בן אדם מגיע עם גלגל ללא אוויר וחייב למלות אוויר, שימלא כמה שצריך לפי התווית.

גם אם זה 20%, זה לא קריטי.

בפעם הבא (למחרת) שיש לו זמן, הוא יכנס לתחנה וימלא כמו שצריך על צמיג קר.

או שאתה חושב שהוא יגמור את הצמיגים ביום אחד שהוא יסע עם לחץ קצת נמוך?

ואם כבר קישקוש, בשביל לזרוק כך מספרים (כמו 10%) צריך להיות די בטוח בסוג הצמיג, וטמפרטורה שלו באותו רגע וטמפ" בחוץ.

אבל אתה לא, לכן קשקשני, דבר יפה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

על המכונה בתחנת דלק יש לך טבלה. תחפש שם את הרכב שלך ומידות הצמיג.

ברכבים חדשים יותר, יש תוית על הקורה של הדלת של הנהג,או על הדלת של מילוי דלק.

Omnia mea mecum porto

פורסם
איך בדיוק אני יודע מה הלחץ שצריך להיות לי בצמיג.

כרגע אני צריך למלא אוויר. יש לי דייהטסו שרייד 98.

נראה לי שזה 26 PSI לפי אוטודטה, תבדוק מול נתונים אחרים שיש לך.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...