Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס נגד מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שזאת אחת השאלות הכי נפוצות בארץ מה לבחור מאזדה3 או פורד פוקוס:

המטרה רכב משפחתי, קראתי הרבה על ההבדלים בכל מקום אומרים שמאזדה 3 יותר כפית לנהיגה, שהיא יותר מהירה.

אך מצד שני פורד יותר רחבה, יותר בטיחותית רמת האבזור בדגם TREND X יותר גבוהה..

שיקול נוסף ביטוח, כיוון שמאזדה זהו אחת המכוניות היותר נגנבות בארץ המחיר של הביטוח גבוהה קרוב

ב2000 ש"ח משל הפורד.

עם מישהו יודע עם הפורד יותר יקרה מהמאזדה בטיפולים"? מוסך..ועם כן העם ההבדל הוא משמעותי או שאפשר להתעלם ממנו!?

פורסם

מאזדה 3 בגלל האמינות, שוק ושמירת ערך. חוץ מזה, אם מדובר ב-1.6, מנוע 100כ"ס של פורד קצת קטן אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מאזדה 3 בגלל האמינות, שוק ושמירת ערך. חוץ מזה, אם מדובר ב-1.6, מנוע 100כ"ס של פורד קצת קטן אליו.

בואו נתעלם מהמנוע, יחסית למשהו שאני נוהג בו היום, המנוע לא מפחיד אותי, יש לי דהיו 96 סופר רייסר, אז ההבדל בן המכוניות ענק. עם להסתכל על המכלול הכללי של פורד ומאזדה יש הרבה חלקים משותפים. אז עם הבעיה היחידה של פורד שהיא קצת עצלנית ולתפוס מהירות אז זה לא כל כך מפחיד אותי..

פורסם

לא ברור לפי הודעה שרשמת לאילו שיקולים יש לך עדיפות. מה הקריטריונים שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ברור לפי הודעה שרשמת לאילו שיקולים יש לך עדיפות. מה הקריטריונים שלך?

1. בטיחות

2. אמינות

3. מרחב הרכב

4. איכות החומרים

5. ביטוח (יש לנו 3 נהגים אחד ותיק, אני נחשב נהג צעיר מתחת לגיל 24 ואמא שלי מסיימת את הנהג חדש.) אז ביטוח זה שיקול בעני.

שכחתי לציין עלות טיפול הרכב, כלומר עם הטיפולים במוסך יקרים יותר מאשר של מאזדה 3

פורסם

לפי שיקולים כאלה פוקוס מנצחת את מאזדה 3, בהנחה שמחירי ביטוח שרשמת הם בדוקים.

מכיוון שככל שידוע לי מאזדה 3 ופוקוס זה אותה פלטפורמה, אמינות היא אומנם לטובת מאזדה, אבל כפי שהבנתי מדובר על רכב חדש עם אחריות.

מבחינת שאר קריטריונים הן מאוד דומות.

פורסם

פורד פוקוס בטוחה משמעותית ממאזדה 3. לפוקוס 5 כוכבים (ועד לא מזמן החזיקה בציון הכי גבוה במבחני הריסוק), ולמאזדה 4 כוכבים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם בטיחות זה הפרמטר מס' אחד אז אין ספק שהפוקוס לוקחת. 5 כוכבים במבחני ריסוק, 6 כריות אויר ובקרת יציבות. ה3 רק 4 כוכבים וללא בקרת יציבות.

פורסם
1. בטיחות - פוקוס

2. אמינות מזדה 3 (בהפרש קטן)

3. מרחב הרכב- פוקוס בגדול!

4. איכות החומרים- דומה ואינה מהשורה הראשונה בשני הרכבים

5. ביטוח (יש לנו 3 נהגים אחד ותיק, אני נחשב נהג צעיר מתחת לגיל 24 ואמא שלי מסיימת את הנהג חדש.) אז ביטוח זה שיקול בעני.- שוב פוקוס בגדול, עקב הגניבות של המזדה

שכחתי לציין עלות טיפול הרכב, כלומר עם הטיפולים במוסך יקרים יותר מאשר של מאזדה - עלות טיפולים דומה3

בסיכום הכללי, עפ"י דרישותיך וכפי שכבר ציינו בפניך- עבורך הפוקוס תהווה קניה מוצלחת יותר.

מחזק את הדיעה בדבר הפוקוס 2 ליטר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

חברים הוא דיבר על גירסת ה-1.6 .

אני ממליץ על הפוקוס גם בגלל שהיא לוקחת את המזדה בכל הפרמטרים (חוץ מאמינות אבל בקטנה)

וגם בגללל שאני כבר לא יכול לראות מאזדות על הכבישים בארץ זה כבר דוחה .

יצאתי עמבה

פורסם
בסיכום הכללי, עפ"י דרישותיך וכפי שכבר ציינו בפניך- עבורך הפוקוס תהווה קניה מוצלחת יותר.

מחזק את הדיעה בדבר הפוקוס 2 ליטר.

עידן

תאמת אין לי ממש תקציב ל2.0 מנוע גם עם מחירי הדלק של היום. אין לנו תקציב לזה..

האמת שהפורד קוסמת לי היום הרבה יותר, גם מבחינת עיצוב, יחודיות..

תודה רבה לכולכם..

רק עם מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בממוצע טיפול על פורד.. נגיד סתם טיפול 10000 שבלי בעיות.. כמה יעלה?

תודה רבה לכולם.

פורסם
רק עם מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בממוצע טיפול על פורד.. נגיד סתם טיפול 10000 שבלי בעיות.. כמה יעלה?

.

לפי אתר היבואן טיפול עושים כל 15K קילומטר או שנה (המוקדם ביניהם .

לאבא של חברה שלי יש פורד טיפולים מתחלקים לשני סוגים :

א)טיפול 15K (טיפול קטן יחסית) עולה בסביבות 700 שח (בלי החלפת ברקסים , עם ברקסי יכול להגיע ל-1200 ויותר)

ב)טיפול 30K זה כבר טיפול גדול יכול להגיע עד 1200-1300 שוב בלי ברקסים .

יצאתי עמבה

פורסם

אז פוקוס יותר טובה ויותר אמינה מהמאזדה

תגידו לפוקוס יש הרבה בעיות?

ואם יש יותר מהמאזדה?

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...