Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מקום באיזור חיפה שידע לבנות משענת יד לרכב לפי הזמנה (צבע, מבנה) ובמחיר סביר.

התנסיתי עם משענת יד מאודיפו ואני לא צריך לפרט על איכותה...

חשבתי על לנסות להרכיב אחת בעצמי, אבל זה נראה לי גדול עלי. אין לי את הכלים הנחוצים ובכל מקרה אצטרך להיעזר בבעל מקצוע בשלב זה או אחר.

אם מישהו ידע לייעץ לי בנושא, אשמח

פורסם

האם משענת מוכנה מאוטו דיפו יכולה להיות גם אופצייה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא , אתה קורא את ההודעות לפני שאתה מגיב? :shock:

(קרא שוב את הודעתו של פותח השרשור , בקפידה!).

שלום,

אני מחפש מקום באיזור חיפה שידע לבנות משענת יד לרכב לפי הזמנה (צבע, מבנה) ובמחיר סביר.

התנסיתי עם משענת יד מאודיפו ואני לא צריך לפרט על איכותה...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבעיה עם משענות מאוטודיפו (שמתאימות לכל סוגי הרכב) היא בעיקר איכות ההרכבה.

שלא לדבר על דוגמאות מאוד מוגבלות שרב הסיכויים שלא יתאימו לך לריפוד הרכב.

פורסם
אלפא , אתה קורא את ההודעות לפני שאתה מגיב? :shock:

(קרא שוב את הודעתו של פותח השרשור , בקפידה!).

אני קורא ובגלל זה רק הצעתי אופצייה לפותח שרשור שהייתה חוסכת הרבה כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא רואה שום בעיה למה אתה צריך להזמין מבעל מקצוע ולמה שתאלץ להשתמש בבעל מקצוע אם תבנה לבד.

אם יש לך שתי ידיים, אחת ימנית ואחת שמאלית, אתה מסוגל. ותאמין לי אח"כ בכל נסיעה תהנה כפליים.

הנה קישור למשענת שאני בניתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198490

* דרך אגב המשענת עברה שיפוץ קל מאז ונתפרה כדי שהחיבורים יהיו יותר אסטטיים.

• תוכן חדש...