Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המודעה הועברה לשירשור הנכון ע"י קובי - נא להקפיד על פירסום הודעות מכירה במקום הנכון !

אני חושב למכור את הפורד פריפקט 1949 שלי (לפני שיפוץ). רכשתי אותה לפני 10 שנים מהמחזיק בא, ושוב מהבעלים... כיוון שאנחנו בחו"ל ולא ברור מתי נחזור, רציתי לבדוק האם שווה למכור אותה - מה אפשר לקבל עבורה.

במשרד הרישוי הרשיונות על שמי אבל הם לא יוצאים בגלל שאין מספר שילדה ומנוע במחשב.

מכאנית, יש את כל החלקים במקום, לפני 10 שנים שמתי אותה לאחסון על בלוקים תחת כיסוי פח מלא.

לא התחלתי לשפץ אותה (מלבד חבר שעזר לסדר כמה דברים)

תמונות אפשר למצוא בקישור http://www.yedidia.org/my/pics/index.htm

כשמשפצים את האוטו למצב חדש הוא נראה כמו בתמונה

הצעות [email protected]

fordpopular.jpg

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה קרה ירון ?

למכור ? חבל , שפץ ויהיה לך אוטו יפה .

אמנם היום להתחיל שיפוץ כזה זה עסק מאוד מאוד יקר

ובאמת להביא כיום רכב כזה מחול זה כבר לא בעיה גדולה ויוצא יותר זול משיפוץ ....

אבל , בכל זאת ? האם ויתרת על ההובי ?

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ירון לגבי הפרטים החסרים - אם הרכב על שמך יש פרוצדורה ע"מ לפתור את הבעייה במשרד הרישוי למרות שזה טרטור גדול. צריך לפנות למשרד בחולון ולהביא תצהיר מעו"ד עם מספר השילדה והמנוע בצרוף הרשיונות שעל שמך. אח"כ סביר שתיקרא להביא את הרכב לעמדה מס' 1 ע"מ שייבדקו את המספרים. רק אח"כ הם ייעדכנו את זה במחשב, לא לפני שיוציאו לך את המיץ. בלי זה לא תוכל להעביר בעלות במידה ותרצה למכור.

פורסם

שלום רב

אני מתעניין לייבא לארץ גולף ישנה משנות 74-76 דגם GTI

אודה לכל המבינים על עזרה בבירור מחירון קראוס.

שאלה נוספת היא: מה המדיניות לגבי יבוא לארץ רכב שעבר בחו"ל שידרוג רציני כמו השתלת מנוע עם טורבו וכו', באילו קשיים אני עלול להיתקל?

מצ"ב קישור לדוגמא על רכב שהייתי מעוניין להביא, רכב משודרג בטירוף......

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4629232821

תודה

בעלים גאה של גולף GTI 1980 וגולף 1991 GTI. מחפש עוד גולף לחלקים/שיפוץ.

פורסם

למסירה פיאט פנדה שנת 1982 ללא רישיונות לפירוק בלבד

הרכב נמצא בירושלים ויימסר ללא תמורה לבעל עניין ברכב - לא לסוחרי ברזל וסוחרים בכלל, רק למישהו שיכול להשתמש בחלקים השונים ברכב.

הרכב עומד כ - 10 שנים ללא תנועה, הבודי די חלוד, אבל ישנם כל הפנסים, השמשות, ישנו הגיר והמנוע (אני לא יודע מה מצב המנוע), מיתלים, ציריות ושאר שטויות/חלקים שמן הסתם מרכיבים רכב :wink: .

את הרכב צריך לפנות מיד אחרי הפסח/או במהלכו כדי שהעיריה לא תפנה אותו לגריסה.....וחבל.

פרטי מסירה בה"פ

פורסם

למסירה פיאט פנדה שנת 1982 ללא רישיונות לפירוק בלבד

הרכב נמצא בירושלים ויימסר ללא תמורה לבעל עניין ברכב - לא לסוחרי ברזל וסוחרים בכלל, רק למישהו שיכול להשתמש בחלקים השונים ברכב.

הרכב עומד כ - 10 שנים ללא תנועה, הבודי די חלוד, אבל ישנם כל הפנסים, השמשות, ישנו הגיר והמנוע (אני לא יודע מה מצב המנוע), מיתלים, ציריות ושאר שטויות/חלקים שמן הסתם מרכיבים רכב :wink: .

את הרכב צריך לפנות מיד אחרי הפסח/או במהלכו כדי שהעיריה לא תפנה אותו לגריסה.....וחבל.

פורסם

נסה את זו :

http://www.classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=106&ad_id=6183

מנטה מכנית מצויינת ממש !

נסה לדבר על המחיר .

בהצלחה

דרור .

אני מחפש רכב תקין שנוסע על הכביש

ממש לא חייב להיות מבריק

הסכום עד 8000 ש"ח

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לכל המעונין למכור או יודע מידע על אחד מהרכבים הנ"ל למכירה מוזמן לפנות אליי 057-8886317 לשי

פורד ברנדה /MK1 , חיפושית אמריקאית , סאאב 900 , סאאב 96 , VOLVO 121 , VOLVO 144 , אופל מנטה ואם יש משהו מעניין אחר ....

פורסם
לכל המעונין למכור או יודע מידע על אחד מהרכבים הנ"ל למכירה מוזמן לפנות אליי 057-8886317 לשי

פורד ברנדה /MK1 , חיפושית אמריקאית , סאאב 900 , סאאב 96 , VOLVO 121 , VOLVO 144 , אופל מנטה ואם יש משהו מעניין אחר ....

פורדים חצי פורום מחפש.

חיפושיות יש בפורום בתפוז, בלוח יד 2 ובאתר של "מועדון החיפושיות".

סאאבים חפש בקומונה, תשאל את אורן וחפש בקלאסיקאר.

וולבו יש בקלאסיקאר, יד 2 ובמועדון.

מנטה יש למכירה אחת בצפון, מכאנית מופלאה, השאר פחות. תוכל לקבל פרטים אצל דרור.

בהצלחה בחיפושים.

משכנתא זה קל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...