Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה..

יש לי שברולט קורסיקה. מנוע 3100 V6

אני עכשיו קיבלתי את הרכב מתנה מאבא שלי, הוא היה בעבר שייך לאימי אבל אבא שלי קנה לה רכב חדש

ו"הוריש" לי אותו :]

אני מעוניין להכניס קצת מראה ספורטיבי לרכב, אני מחר קונה ספויילר אוניברסלי מניקל

וירדתי מהעניין של החצאיות בנתיים, אני עוד בדילמה בקשר לחנייה על מדרכות ובמפרים, מצטער אם אני לא מראה כל כך ידע

בכל אופן רציתי לשאול אם יש אפשרות להחליף את הגיר האוטומטי לגיר ידני?

זה סיפור ארוך? הרבה כסף? המחיר נע בסביבות איזה סכומים? ובאיזה מקומות מומלץ?

תודה רבה לעוזרים, מקווה שתענו ברלוונטיות ולא תייעצו לי להחליף רכב..האוטו הזה פשוט חלום

ראיתי נושא דומה לשלי..ואנשים פשוט התקיפו את הבנאדם שיש לו אוטו לא מי יודע מה,

תסעו על הרכב- תרגישו נסיעה, אח"כ תחליטו :] אני באמת אוהב אותו..יש לו האצה מהירה והוא לא כבד על הכביש.

פורסם

לא חושב שהיה בארץ קורסיקה עם גיר ידני.

גם אם היה זה נדיר מאוד.

עלות ההחלפה לגיר ידני ברכב כזה תהיה גבוהה מאוד.

לגבי ה"שיפורים החיצוניים" ,תאמין לי תשמור על מקוריות הרכב יהיה הכי יפה.

כל התוספות האלה לדעתי ולדעת רבים רק מכערים את הרכב וגורמים לו להראות "ערס-מוביל".

במקום להתחיל להשקיע ברכב הזה ,תעשה לו טיפול גדול שיעבוד חלק יותר

ואת העודף תשמור לך להוצאות הדלק {טוחן דלק הרכב הזה}.

פורסם

אמממ אז לרדת מהידני?

ואני לא חושב שהספויילר שאני קונה יכער את הרכב כל כך...

אמממ מבחינה מכנית....אין לי מה לסדר...אבא שלי חובב אמריקאיות..לאמא שלי הוא קנה ביואיק לה סייבר...

והוא מודע לטיפול..האוטו מודל 94 ..עשה רק 120 אלף ק"מ...שזה יחסית נמוך, לא קרעו את הרכב הזה..בלי שומקשר הוא טופל תמיד

אין לו שום בעיה מכנית...

בכל מקרה, נראה לי אני ארד מהנושא של הידני,

עכשיו הבעיה שלי זה השיפורים חיצונית..יש למישהו מושג איפה או שיש לו תמונות או אתר

שאני יכול לראות רכבים כאלה משופרים, בנוסף רציתי לשאול...יתאים לו מדבקות צד?

אני מתכוון למדבקות כמו במהיר ועצבני..נגיד להבה גדולה על הצד...דרקון...או משהו בסגנון..

פשוט לא יצא לי לראות רכב כמו שלי ספציפית משופר..כי צעירים בד"כ לא נוסעים על רכבים כאלה..כמו שאמרת..הרכב בולע דלק כאילו זה שלוק בטעם ענבים...

אבל עדיין..הדלק שווה את החווית נהיגה..

פורסם

לגבי המדבקת להבות אני אישית לא אוהב אבל שיקול שלך.

קבל כמה תמונות של קורסיקות משופרות חיצונית בטעם טוב. ודרך אגב,הדבר היחידי שאני בקרוב אעשה שיהיה לי זמן זה פרויקט פנסי אנג'ל אייז של במוו E36 כמו שעשה הבחור זה ממש יפה.:-)

609033_202_full.jpg

ChevyCorsicaGTZ.jpg

light_037.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תקשיב, מדבקות של דרגון על צד של רכב זה יפה רק בעיני 2 מגזרים.

ערסים ועוד מגזר שזה כמו ערסים רק צריך להחליף את ה-ס' ב-ב'.

ספויילר מניקל? עשה לי טובה.

אתה אוהב את הקורסיקה? שיהיה לך בכיף.

אני במקומך לא הייתי הולך ועושה ממנה בדיחה (מדבקות ספויילרים וכו').

אתה יודע מתי תבין את גדול הטעות?

תלך תשים ת'מדבקות או אלוהים יודע איזה שטויות תוסיף לרכב שיראה כמו רכב שלא עבר את האודישנים של מהיר ועצבני.

ואז אחרי כמה חודשים, שיצחקו עלייך מספיק אנשים, ואולי גם תתבגר קצת, תבין כמה קל היה להפוך את ההאוטו לקרקס על גלגלים, וכמה קשה ויקר להחזיר את המצב אחורה.

קורסיקה שמורה 120K ק"מ - או שתמשיך לשמור עליה ולהנות ממנה כרכב מנהלים אמריקאי מפנק, ו"תכבד את המעמד" מה שנקרא.

או שתמכור אותה, תקנה פיאט אונו, תשים אגזוז בגדול של כד מי-עדן ותעשה ציור של דרגון על המכסה מנוע.

זוהי דעתי.

עכשיו תלך תעשה מה שאתה רוצה, ציורים של חדי-קרן, כדור מראות מהמראה, ספויילרים מניקל וג'אנטים מזהב.

שיהיה בכיף.

רק תסע בזהירות.

פורסם

טוב , נתחיל בזה שהפורום הזה לא קשור "לשיפורי" קוסמטיקה .

אי לכך ובהתאם לזאת , אני נועל .

לפותח השרשור , אתה יכול לפתוח שרשור בנוגע ל"שיפורי" הקוסמטיקה שלך בפורום הטכני . שם מקומו .

לילה טוב בנות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...